0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bir an buna basıp bagajın kumandadan açılabilir hale geleceğini ümit etmiştim
Mekanizma taktırıp açtırabilirsin hocam
Bugün sol fardaki Mtec Beyaz Halojen ampul sizlere ömür oldu.Gittim az önce bir çift yenisini alıp taktım.Henüz 1 sene olmuştu diyebilirim.Sağlam olan öteki tekini eve koydum.Bir daha patlayan olursa evdeki sağlam olan ile değiştirme yapıcam.Eğer bir daha patlar ve sabrımı zorlarsa sarı halojenlere dönücem.Sarı Halogen Çifti 8-10 TLMTEC Beyaz Halogen Çifti 40-50 TL
Bekir bey geçmiş olsun gündüz farı gitmedi umarım???Çünkü bizim gündüz farlarını kim görse hayran kalıyor bilhassa gündüz sürüşlerinde olmazsa bende yedek alayım.Talat hocam gündüz farı için bir sürü seçenek var amma araç garantide o yüzden orj. dışına çıkamıyoruz.SelamlarÜmit bey,Mavi Renkle kaplı olan Mtec'lerden biri gitti.Philips Daylightlar ise canavar gibi ışımaya devam ediyor.Allahtan bir kaza bela olmazsa onlar ömürlük zaten.Ancak Mtec biraz şaşırttı beni.Henüz 1 sene olmuştu.Tabiki led gibi soğutma plakası yok,sonuçta tungzten tel yapısı işte,galiba ömürleri çok uzun olmuyor.Yeniledim bugün çift taraflı.Umarım bunlar uzun gider!
Var Bekir hocam,