0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir bilgi daha sizlere;Avensislerdeki elektronik el freninin hareket halindeyken çekildiğinde çalışıp çalışmadığı konusu meçhuldu!Ancak @Ahmet Güve (8047) 'nin test pilotluğu sayesinde hareket halindeyken 2 saniye basılı tutulduğunda İKAZ Sesi verip gayette güzeldevreye girdiğini gördük ikimiz.Hatta sağolsun @Ahmet Güve (8047) araca iki üç kez hareket halindeyken BMW tarzı aracın kıçını spin bile attırdı diyeyim size demekki Elektronik El Freni acil durumlarda devreye giriyormuş!
Abi acil durumun sn ile ölcüldüğünü var sayarsak butona basıp 2 sn beklemek hayati bir durumda biraz geç olabilir gibi me geldi.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat hocam çok acil durum düşünün ve ani olark durmanız gerekiyor.Ancak sert frende bile duramayacağınızı kanaat getiriyorsanız el frenini çekebilirseniz.Bildiğim kadarıyla bu durumda dikkatli olmanız gerekir çünkü arka tekerlerden sadece biri devreye gireceği için araç arkadan spin atmaya başlayabilir
Mustafa bey önerinizi bir kaç gün önce yaptık zaten eksik olmayın
Dip not,Trafik e kapalı, hatta medeniyetten çok uzaklarda yapılan bir test,Ama güzel dönüyor avensis,
Arkadaslar son 5 ayda 2.defadır kısa farlarım önce sağ sonra sol olacak şekilde söndü bir anda. Elejtrik ustası 2 seferde de akünün arkasında ki sigorta kutusunu açıp ordaki soketlerle oynayarak düzeltti. Yerlerini değiştirdi soketlerin, bir tanesi yanmış gibiydi. Nedir bunun sebebi? Acaba xenonla bir alakasi var mı? İşkillendim
Kesinlikle vardır. Zengin kac watt markası nedir
Tam anlayamadım talat hocam. Zengin ne? Markası cenmax 4300 k.
Bilmiyorum vatını Talat hocam. Balastın üzerinde yazar mı acaba?
@Ahmet Güve (8047) sana soralım o zaman.El freni çekildiğinde tek taraflımı yoksa çift arka tekermi devreye giriyor?
No video no güven [emoji23] avensis dönmez Öyle esp müdahale etmese bile bsp kesin müdahale eder [emoji28] Bsp; Bekir security system