0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben şakasına söyledim konuyu bölmeyelim hemen Benide diğer kurbanların arasına alamazsınız Talat abi galiba trafiğe kapalı alanda test ettiniz değil mi
Talat hocam konu uzamasın ddik ama uzayacak galiba Zira Corolla nın kick down u benim fazlasıyla hoşuma gitti. Kafa kaldırmak kısmını geçiyo şaha kalkıyo araba Konsol gözümün önünde 3-4 cm yükseldi resmen ya
Basgan alırım anahtarını [emoji51] [emoji16] [emoji56]
700 tl çook fazla değilmi ya yakında benimde avensisin 10000 bakımı var garantiyi yakacam bu nedir ya o saydığın şeyleri alıp özel serviste taktırsam 300 liraya kapatırım max.
klima temizliği yaptıran bir arkadaşımla konuştum.1 hafta sonra tekrar koku oluştuğunu söyleyince vazgeçtim.benim şikayetim zaten koku değildi,klima dezenfeksiyonu yaptırmaktı.onuda kendim yapıcam.Ambiyans aydınlatma konusuna hiç girmedim bile.Onu touch 2 ekran güncellemesi yaptırmaya ayrıca gidicem çünkü servislerin ekranına bülten düşmüş ancak internetten indirmeleri uzun sürdüğü için gecikmek istemedim arabayı alıp çıktım.@Kaan Kara (29002) nın aklıma sokması sonucu Kilitli Bijon işine girebilirim.130 tl fiyat verdiler.4 adet lastik için ancak benim jant rengine uymuyor toyotanın satmış olduğu bijonlar.5 bijonun arasında tek bir nikelajlı bijon sırıtabilir diye düşünüyorum.Uzun far konusunda cree ledler bile zayıflar Talat.Çünkü Philips'in ürettiği Ledli H9'larda aynı xenon gibi balast kutuları var ve bunların işlemcileri cree ledlerden bile kat kat hızlı.tek sorun gece yolculuğunda etrafın gözünü alırmı almazmı?sonuçta beyaz bir ışık ve havada yayılması aynı xenon gibi olucak.Bmw ve Audiler gibi şimşek efekti ile selektör yapıyor orası ayrı.ancak gündüz sürüş güvenliğini düşündüğünde fark edilmen güçleşir gibime geliyor.gece ise ani flaş patlaması sonucu öndeki sürücüyüde rahatsız edebilir.Philips Diamond Vision H9 serisini araştırıcam bu akşam...
300 TL'ye kapatmasını bizde biliyoruzda sonra 3000 tl lik direksiyon mafsalı problemi çıktığında da yaptığın bütün tasarruf bir anda havaya uçar.Gülü seven dikenine katlanır
Birde bu standart prosedür değil. Yani servis 5w30 yağ koyuyor ama motorun sağlığı için 0w20 kullanılması tavsiye ediliyorHer 10.000 de hava filtresi değişmiyor bazı servisler poleni bile değiştirmiyor. Standart bakım ücreti en fazla 450 tutar
0w20 dediğin yap 100 150 lira yetkili servislerin bu kadar kazıkatmasını yediremiyorum
Uzun farlar önde giden yada diğer taraftan gelen araçlar için ne sıkıntısı olacak ki? Zaten UZUN lar o zaman kapalı olmuyor mu
uzunları belli bir süre yakmamız gerektiğinde bu ledlerin Lümen değerleri çok yüksek olduğu için önde giden aracı yada karşıdan geleni rahatsız etmesin diye korkuyorum Sence @Kaan Kara (29002)