0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence temizleyci kil de alın yıkamadan sonra kili uygulayıp ondan sonra pasta cila veya boya koruma neyse ona geçin kendiniz yapıcağınız için hem kayganlığı arttırmış olursunuz hemde gözle görünmesi zor olan pütürleri almış olursunuz.
Merhabalar arkadaşlar.Her hafta araca para harcamak için bir şeyler buluyorum. Sıra mekanik, iç temizlik derken dış bakıma geldi. OGÜN üstadın tavsiyesiyle otocity.com'da bir sepet oluşturdum. Set olarak almaya kalksam yanında 71,00 TL değerinde biri eldiven (33,00 TL) biri kurulama bezi (38,00 TL) 2 tane bez verecek. Sizin anlayacağınız farkına varmadan 2 beze 71,00 TL veriyorsunuz.Setten bezleri(71,00 TL) ve vinil/kauçuk temizleyiciyi(32,00 TL) çıkardım.http://www.otocity.com/Ultimate-Meguiar-s-Temizlik-Bakim-ve-Cila-Seti_UD5998Kargo ücretsizmiş, fiyatları değerlendirirken bunu da göz önüne almak gerek.Sormak istediğim ise bu ürünleri kullanıp memnun kalanlar var mı ? Marka, boş bir marka değil ama bu fiyata daha farklı F/P oranı yüksek ürünler var mıdır yoksa seçimim iyi mi ? Bu arada Liquid Wax'in paket içeriğinden 1 adet uygulama pedi ve 1 adet mikrofiber bez çıkıyor.*Meguiar's Ultimate Wash&Wax Cilalı Şampuan (1.42 Lt) 35,59 TL *Meguiar's Ultimate Compound Çizik Giderici Pasta (450 Ml)31,36 TL *Meguiar's Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Wax (450 Ml) 27,97 TL *Meguiar's Ultimate Liquid Wax Su Tutmayan Sıvı Boya Koruyucu Wax (450 Ml) 69,49 TLSepet toplamı : 164,41 TLKDV toplam : 29,59 TLGenel toplam : 194,00 TL
tek kelime para tuzağı.boya koruma ne kadar gerekli onu bile tartışırım açıkçası satarken adama bak kardeş 5 sene boya koruma yaptırdım atıyorum 250 tlden 1500 tl temizliğine masraf ettim deyince...OO abi o zaman ben sana 1000 tl fazla veriym demeyecek.sonuçta boya koruma güneşin zararlı etkilerinden de öyle ahım şahım korumayacak yani solması kaçınılmaz...ben gereksiz buluyorum
prensip meselesi
tabii ki saygım sonsuz..ama benim düşüncem de bu
çok iyi seçimler yapılmış. Hızlı cila çok toz çekiyor dediler, almaya çekindim
hızlı cilanın alınma sebebi daha çok son kat olarak çekmek yani sıvı cilanın üstüne onu çekmek için o listeye eklendi düşüncen nedir?nxt üstüne quik detailer iyi gidiyor ama ultimate istermi şüpheliyiz üstüne bir kat daha
Pek detayını bilmem ben . Sadece okuduğum yorumu burada söyledim . Alırım cilamı sürer geçerim bir ay sonra tekrar sürerim .
işin içine girdikçe zaten kafa bir garip oluyor
yüksel durmak yok yola devam