0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiç bir uğraş şuan yaptığın kadar zevkli olamaz ama işin duygusal boyutu sarsar biraz olsun battı balık yan gider devam
işin sonuna geldi araba normal degil baştan toplandı nerdeyse biraz kendine gelmesi zaman alır.inşallah ekyif sürülecegi zaman geldi
Yalnız gerçekten de dediğin gibi Zeki üstad. Sabah işten çıktığım gibi uyumadan direkt sanayiye gidiyorum. Şu an fuzulî işler olduğu için zevkli geliyor da, aman cümlemizinkinde büyük maddi şeyler çıkmasın. emin ol toyotadır çok güzel toparlanır her zaman derim taktığın parçayı yemiyor eğer bir arızasını çözdüysen bir daha çıkarmıyor o arızayı o açıdan rahat ol ve ben şuan senin aracın benim araç kadar hor kullanılıp hırpalandığına inanmıyorum çokta keyifli binersin yeterki gözünde soğutma eğer değdiğine inanıyorsan gerisi boş etrafındakiler yahu bırak o kadar masraf etme sat gitsin gibisinden nasihatlerde bulunur elbet ama sen zevkle bin ben şuan öyle yapıyorum yaptığım masrafla en temizine denk geldi yapmayada devam ediyorum keyiflede biniyorum
emin ol toyotadır çok güzel toparlanır her zaman derim taktığın parçayı yemiyor eğer bir arızasını çözdüysen bir daha çıkarmıyor o arızayı o açıdan rahat ol ve ben şuan senin aracın benim araç kadar hor kullanılıp hırpalandığına inanmıyorum çokta keyifli binersin yeterki gözünde soğutma eğer değdiğine inanıyorsan gerisi boş etrafındakiler yahu bırak o kadar masraf etme sat gitsin gibisinden nasihatlerde bulunur elbet ama sen zevkle bin ben şuan öyle yapıyorum yaptığım masrafla en temizine denk geldi yapmayada devam ediyorum keyiflede biniyorum
Kesinlikle aynı fikirde ve kafadayız. İkimizin araçlar piyasa fiyatına alınmış bir araçlar olsaydı, üzerine masraf çıkarsaydı çoktan lanet ede ede satmıştık ama şu an zevkine uğraşıp, makinayı saat gibi yapınca çevreden gelen o tepkileri de kafaya takmıyoruz. Sanayici arkadaşlar "bizden fazla geliyorsun sanayiye" diyor, zevk işi hemşerim...
Atilla Üsküplü Abi yorum yapmadan almayın derim ya da onunla iletişime geçin, öyle karar verin. Bu konularda forumun bilirkişisi sanırım odur.
aynen öyle en yakın takipçinim üstad
ürünler yolda
Hele bi gelsin de Pazartesi elime ulaşacak. 6-7 saati heba etmek gerekiyor. Sabah 10.00'da uyanıp, haftalık tatili arabayla geçireceğim.
inşallah çok keyifli anlara vesile olacak ürünler.aynen öle yavaş titiz titiz çalışıp gerekli vakit ayırdıgında alıcagın keyif çok farklı olcak
beyler ben başka konu açmadan burada sorayım, şimdi ben araca boya koruma yaptırdım toyota protect, aracı su hortumu ile yıkamayı talziksiz su ile, ve daha sonra Meguiarın http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otm852000&categoryId=20035733 bez ile kurulamayı düşünüyorum. yeterli değil mi yani şimdi illa bir şeyler sürmek mi gerekiyor. şampuan cila bir ton şey var.
bir arkadaşımız daha vardı o işi yapan cilasız şampuan ile yıkayıp kuruluyor sanırım sadece.