0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yazdığım veri şehir içiydi bu durumda yılda 1000 tl. Araca 4.5 yıl daha bineceğim için en kötü 4000 tl karda olacağım. verdiğiniz verilerde gerçekten eminseniz tasarruf açısından çok yararı olacak. Yardım için çok sağolun eğer performans açısından nasıl bir değişim olacağıyla ilgili bilgilerinizide paylaşırsanız dahada detaylı araştırıp kafamda netleştireceğim . ( Araç 2013 model 1000 motor , 3 silindir , 69 beygir )
LPG dönüşümünü BEDAVA mı yaptıracaksınız?
Performans hakkında çok çok abartı bi düşüklük olacağını tahmin etmiyorum.Fakat araç hakkında pek bilgim yok.Forumdaki diğer arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır.Lpg taktırma taraftarıysanız Lovato brc gibi markaları tercih etmenizde fayda var
Haklısın birde o var ama bin tl olsa yine avantıjlıyım.Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2014, 22:45:33teşekkür ettim tekrar daha detaylı araştırma yapıp buraya yazarım 1-2 gün diğer arkadaşlardanda bilgi almak istiyorum.
Daha neler var neler *** Arkadaşlarınla bir organizasyon olacak, hooooppp hacı senin araba LPG li az yakar hadi gidelim....Extradan bir depo yakıt buna ayır *** Yürüyerek yada toplu taşıma ile gidebileceğin yerlere LPG li aracım var deyip araba ile gideceksin al sana yakıt ve otopark parası...Extradan birde bunu ekle,*** Aracının orasından burasından şikayetlerin olacak acaba LPG den mi deyip için içini yiyecek servis LPG li bu deyip verecek coşkuyu ...al sana bi extra daha*** Satacak iken bi dedikodu çıkacak piyasada diyecekler ki işte LPG li araçta şu sıkıntılar var...hoooopppp gene canın sıkılacak*** İkide bir muayenede canın sıkılacak*** ......*** ......Valla bence hiç bir extrası kalmadııı
Çok pis moralim bozuldu arabadan soğudum Allah razı olsun abi
Yalansa yalan de be abim Kokusuyla , pistonuyla bilmem nesiyle uğraşma bence, zaten az yakan bir aracın var. Paşa paşa ORJİNAL kullan derim ben. Hakket bak satarken ve TÜV muayenelerinde strese girersin. Ben olsam taktırmam yani, taktırmayacağımda kendi arabama.Bu arada hayırlı olsun abim güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah
ben 2.0 corona ya benzinde biniyorum sen yarise lpg taktırcam diyosun
Allah razı olsun abi hepimiz kazasız belasız bineriz inşallah. Genel olarak arabalar hakkında tecrubesizim. Dediklerini bi düşününce kafam rahat binmek daha cazip geldi şuan hem zaten az yaksında rahat rahat basıyım diye bu aracı aldımki lpg hakkaten mantıksız görünüyo Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2014, 23:15:26Senin bu yorumun üstüne zaten 1.0 arabaya tüp flan taktırılmaz diyorum vaz geçtim o zaman .
yaaa bu konu nezaman açılmış ben nasıl kaçırmışım yaaaa ankaraya yeni bir üye gelmiş haberim yok.hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel günlerle binmeyi nasip etsin hep inşallah.4,5 sene binilecekse illaki tasarruf saglıcaktır günümüzde 1000tl de fenapara degil.araç lpg uyumlumu buarada onuda belirtmek lazım.çok çok büyük bir performans kaybı olmaz iyi bir yerde iyi bir işçilik orjinal malzeme ve iyi bir lpg markası fazlasıyla iş görür.tabi şunu belirtmek lazım motorun nekadar temiz olursa okadarda verim alırsınız 21 haziranda buluşmamız var mangall yarisimizzz yokk
Ogün abi forumda dikkat ettim nerde bi lpg mevzusu var sen ordasın