0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepsini okudum yorumların ve sonuç olarak taktırmaya karar verdim ogün abi yaktın beni Murat abi kandirdilar yne vaz gectim ben taktiracam ya
yavvv lpg candır yaaa acele karar verme kafana tam yatsın içine sinsin yeter.aracın motoru temizse güzel işçilikle orjinal parçalarla takılmış güzel bir kit 3 senede sana geri dönüşü yapar yaa illaki yapar yani.özelden mesaj attım aldın mı onuda
Aldım abi cevapta yazdm.Bana ne yaptin bilmiyorum ama içimde çok fena bi lpg aşkı var şuan motorda temiz abi geçen içine kedi girmiş ayakizleri vardi birazda tozlu o kadar şaka bir yana ama 5 aylık araç temizdir herhalde.
bu kediler iyice çok olmaya başladı yaaa ben modeline bakmadım ki daha yeni baktım tamamdır temiz o araç yaaa.. bana mesaj gelmemiş şimdi kontrol ettim birdaha at istersen özelden.bir daha vazgeçemeyeceksin ne alsan takacaksın bak o tüpü gör bak lpg için bütçen falan nedir bir konuşalım da duruma göre birazda araştıralım çevremize soralım ona göre uygun birşeyler yapmaya çalışalım
Amcamda senin gibi vazgeçemiyor abi. Arabanın tüpte daha iyi gittiğine inanıyor flan oyle yani
Ne mazot, ne benzin ne de lpg İstanbul trafiğinin çözümüdür! Ben Yarisime nükleer reaktör taktırmak istiyorum. Yaklaşık 100 yıl sıkıntı çıkarmaz. Uranyum'u komşumuzun kaynı var İran'da çalışıyor, oradan ucuza getirtmeyi planlıyorum. Arada kaza filan olursa diye de düşünmek yersiz 444 8235 nolu telefondan Türkiye Atom Enerjisi kurumu'ndan destek alınabilir.not: Tüv'den sızdırmazlık için kaç cmlik bir koruyucu blok yaptırmak gerekir arkadaşlar? o KONUDA KARARSIZIM.