0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavvv sorma yaaa lpg bizim işimiz yaaa şaka tabi.sadece elimden geldikçe yardım etmeye çalışıyorum sırf 8senedir e12de var.ondan önceki 3 arabada tüplüydü çocuklugumdan beri benzin görmedim ben nasıl birşey unuttum elimden geldigince yardım etmek için.çünkü anlamadıgım bir önyargı var hatta daha ötesi bile olabiliyor.
Abi ben benzine devam ediyorum ama güç kalmadı artık ankaraya gelince geçcez artık lpgye
yaaa bu konu nezaman açılmış ben nasıl kaçırmışım yaaaa ankaraya yeni bir üye gelmiş haberim yok.hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel günlerle binmeyi nasip etsin hep inşallah.4,5 sene binilecekse illaki tasarruf saglıcaktır günümüzde 1000tl de fenapara degil.araç lpg uyumlumu buarada onuda belirtmek lazım.çok çok büyük bir performans kaybı olmaz iyi bir yerde iyi bir işçilik orjinal malzeme ve iyi bir lpg markası fazlasıyla iş görür.tabi şunu belirtmek lazım motorun nekadar temiz olursa okadarda verim alırsınız 21 haziranda buluşmamız var mangall yarisimizzz yokk
motor küçük olunca çok birşey diyemedim.ben 8 senedir e12de kullanıyorum artık dibini gördüm yani ama uzun yolda katılıyorum çok büyük bir kar elde edemez.yorum yapamıyorum motoru küçük yani.ama yanılmıyorsam forumda var yaa bu yarislerde tüp kullanan yada yenilerde falan.
Ogün abi forumda dikkat ettim nerde bi lpg mevzusu var sen ordasın
Ogün Abinin kafasına yatmadıysa bu iş kesinlik olmaz
ilham gelmiyor bugun yani belki yarın yatar iyi güldüm valla
hepimizin sayesinde güzel bir geyik döndü arkadaşın konusuna yazık olmasın başka lpg konularında gene muhakkak ve muhakkak olacagım takip edin beni
Ondan şüphemiz yok abi takipteyiz
lpg candır gerisi heyecandır sıkıntı yok
Yakında adımız düpçü'ye çıkacak Ogün
bence bayadir düpçüyüz zaten varsin düpçü desinler gazımı atarım km yi şaşırtırım
O değil biri de çıkıp dese ki madem bu kadar tüp seviyorsun da dizel araba tepesinde işin ne diye, verecek cevabım yok