0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyidir moruk evimin 21 ay taksidi kaldı...arabayı değiştirdim... 2012 corolla aldım...hala devletin marabalığını yapıyorum....bebişi doğunca öp yerime
ahaaa bana offroadı sevdirip sonra şirket aracına talim eden adam Abi hoşgeldin ya maşallah gelişmeler fenaymış 10temmuzda dogsun benimde dogum günüm Javelinden umudu kesmemiştik bir gün bir yerde karşımızı cıkar diye maşallah maşallah
Sizin kirmizi bir BJ60 araciniz yok muydu?
Hayirlisi olsun, musterimizi kaybettik ama dostluk baki
Abi hoşgeldin
Ta kendisiyiz, o yedek parcaci bayan da benim sevgili esim Saadet Dun yazistik, bir LN106 almis sanirim, birkac parca lazim ama yurtdisi siparisi.
Aleykum selam (sanirim sabah soyleyebilecegim ), HJ61 bizimdi, evlilik sermayesi olarak satildi ne yazik ki.Garaj Toyo zamaninda geliyormuydunuz siz? Gezenbilir de Suat abinin hesabindan yazanda bendim, ama cogu kisi beni tanimaz
Oooo moruk diyene bakın hocam:)))))))))) Ev aldın da koca da alaydın ya içine? )))
"ev alınca evlenmiş oluyorsun" dediler... Ne bileyim ben.....
Ooooo Umut abi hoşgeldin yav uğrarmıydın sen buralara Osmangazi üni ziraat müh. 2. sınıftayım Araba aynı Antrenör oldum Değişen başka birşey yok standaaaarttan devam Kızın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
))))))))kandırmışlar seni....Mesaj Birleştirildi: Haziran 07, 2014, 07:49:10Ercüment selam, senin de üniversite hırlı olsun sevindim, ama esas sıkıntı mezun olunca başlıyor haberin ola:))))