0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oooooooo telefonlarına bakmayan,dönüş yapmayan,hayırsız mı hayırsız,vefasız mı vefasız iş yerinden ortak adayı Umut abi- Sen yaşıyormuydun?- Yaşıyor olmana sevindim Haci.En son Ocak 2014'te aradım.Evleniyorum,gel beni yalnız bırakma diye ama yine cevap vermedin - Artık İstanbul'luyum.Sensiz Ankara'nın tadı olmaz deyip bohçamı alıp buralara geldim- Bende 3 aylık baba adayıyım(rabbim hayırlı evlatlar,doğumlar basip etsin)- Yeni oyuncağını sevmedim,kanım kaynamadı,- 1973 AMC Javelin AMX restorasyonunun biteceğine,bu aşamaya kadar geleceğine inanmamıştım,hayat bildiğin gibi yani
ohooooo ooo abim simdiden Allah anali babali buyutsun benim kizim var 2.5 yasinda adida beren corollayi sattik hanim cok yakiyor yere surtuyor demesi yuzunden simdilerde Yaris dizel otomatik kullaniyoruz
tekrar hoş gelidniz:) anlattığınız herşey çok güzel rabbim mesut bahtiyar etsin..rabbim ödeme kolaylığı versin..bebişnize sğlıklı mutlu hayırlı bir ömür versin:)
Dün akşam çın çın çın çın bundanmış demek, Umut abi kal buralarda ekseni kaydıralım araziye doğru sürüngenler kalabalık oldu zira )Tekrar hoşgeldin
iyidir abi bende yoktum bayadır 600 gun cezam vardı çektim geldim üniversiteyi kazandık şükür Sağlık Yönetimi okuyoruz araba hyundaıden devam javelin fotoğraflarını beklyioruz
Anammm 600 gün mü Ramazan kalbim sıkıştı yeminle sakın birşey söyleme bu konuda:))) Ben 243 günde deliriyordum Allah sabır vermiş sana:))))
sayılı gün dedik abi tez geçer
Öyle sayıya çarpayım, sus olm valla bak kalbim sıkıştı miyokard ekfarktüs geçirecem senin yüzünden:))))) Sende efsane kasa yokmuydu yav bu arada??
Landı aldığınız zaman gezenbilirdemi ne görmüştüm sanki...
Kerem seninde masallah her yerde parmagin var Gecenlerde bizim Suat ustaya sis dugmesi satiyormussun
ACD de gelmiş pısık arabasıyla
Ufuk bıkmıştır sabah akşam gözünün önünde
Hahahah Valla yakında lambo forumunda filanda cıkıcak korkuyorum Haftaya gumballa katılıcam diye cıkmasın karsımıza
Biliyorum o muhabbeti... Elimde kaldı aveden sonra, fiyatını sordu söyledim kötü bişi demedim... Sizde varmıydı ondan ??Sanal alem çok küçük her yerde tanıdık çıkıyo