0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut abi maruti vardı bitane duruyor mu
Kotu bir durum yok Kerem, Suat benim kayinbiraderim elimizde var da elimizde olmasi yada olmamasi onemli degil, fiyatini da gayet makul soylemissin
Ufuk her şeyde sağol yardımcı oluyosun da İzmir de kaç yere sorduysam "abi servisten başka yerde bulamazsın" dediler. Bende servis malum ona bulaşmaktansa yurt dışından alayım dedim. Açıkçası başını ağrıtmayayım diye gittik halt ettik..
Özcan abi Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cok sevindim
Ne desen haklısın ağzımı açmam... Ben senden 4 ay öndeyim kapak olsun:))))Tebrikler sana da hem evlenme hem bebe için İstanbul bozar seni demedi deme, kalk gel adam gibi bozkıra
umut abi selamlar, hoşgeldin keyifli yazılarınla neşe getirmişsin foruma...yaş 3x lerdeyken gönderdik, 4x lerde geldin, görünümde hiç birşey değişmemiş maşallah işi gücü bıraktım 2 senedir borsadayım, 3 dükkan,2 ev, 1 tapulu yazlıkla karın doyurmaya çalışıyoruz, e12 yi satalı çok oldu, şimdilik bi auris bize yetiyor, hayatı mütavazi yaşamaya çalışıyorum sen yokken yeğenlerin büyüdü biz yaşlandık, okula bile başladılar ))bu arada sevgili baba adaylarımızın her ikisinide tebrik ederim, Allah sağlıklı şekilde kucağa almayı da nasip etsin,anneyide Allah kurtarsın...arada bir selamını eksik etme...
Muhammet selamlar:))))))))))Öncelikle iyi dilekler için selamlar, benim km göstergesi geriye sayıyor biliyorsun 57 Christine gibi:)))))(Maşallah diyin ula)İşi gücü bırakıp insan borsaya mı girer yaaa hem de bu devirde. Ben işi gücü bıraksam doğaya dönerim, gider Ayaş Ortabereket köyünde yada bilmemnerede daha uzakta arsa alır orada yaşarım, artık ne haber izlemek istiyorum ne insan görmek istiyorum desem abartmış olmam. Haber izlemiyorum zaten ama insan görmeden de olmuyor iş gereği:)))))))
Abi arsa lazımsa ayarkayak benim kirve var orta bereketli 300 500 dönüm sayıp duruyolardı =))))))))))
Reyiz nerelerdesin, selam sabah ederim. Na böle bişi var mı diyiver helehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1996-vw-taro-4x4-2.8-dizel-plus-lsd-169915623/detayDaha doğrusu varmış ne lüzumsuz bişeymiş o ilan ne halde bu kadar pahalı?http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Taro