0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
büt falan derken internetin de yokluğunda bayadır giremedim 17 ağustos baskın gibi gözüküyor ben de o zamana kullanayım oyumu diyorum ben zaten yüksel ışıkla gelicem o ne zaman uygunsa ben de uygunum
17 Ağustos benim için uygundur Yasin. Kaan da o gün müsaitmiş.
abi gözüm forumda aramadık yer bırakmadı seni yaa nerdesin
Geldim geldim kardeşim yalnız bırakmam sizi Buluşmaya muhtemelen e12 ile gelmem ama Mali abiiii çok sevdim o planı süpersinnn.2 3 agustosta da Düzce Koca Yaylada offroad trial yarışı var kamplı cadır kurucaz nasipse bekleriz fırsatı olanı
Konuyu açan arkadaşın erken rezervasyondan katılamaması kötü olacak Bu arada şuan herhangi bir engel görünmemekle tüm tarihler uygun göründüğü için oy vermedim, hanımı ikna edemezsem TCT olarak hanımı ikna videosu hazırlamanız gerek
Yaaaa of be abi be! Zamanında dedik sana çıtayı yükseltiyosun diye bak gördünmü Bari seneye böyle uçuk hediyeler yapma ucu bize dokunuyo
Benim arabada 4 kişi olduk.Muharrem ustam da, teklifime olumlu cevap verdi ve başta UFUK abi ve Ahmet abi olmak üzere sizlerle tanışmayı istiyor.
bu günlerde internet problemim var foruma takılamıyorum pek yeni yolcumuz hayırlı olsun yüksel abi muharrem usta işin içine girmeseydi sana bi teklifim vardı ama yinede söyleyeyim ben mehmet ali abimin dediği bir gün önceden gidip çadırla gece orda kalan gruba dahil mi olsak acep?
Ahmedim 40 farklı milletten insandan rica ettik oldu, bizim memleketliler de yapar herhalde dedik
İlerleyen günlerde her şey kesinlik kazanır Yasin.Muharrem ustam ilk olarak "Tamam" dedi ama o gün aileyle bir plan yapar, dükkanda işleri olur vs. gelemez. Onun için daha erken, eğer değişiklik olursa planları tekrar gözden geçiririz.
Oooo o zaman çook basitmiş abi Düzce 72,5 millet var diye bilinir
Ahmet dogru söyle,72 millet tamamda o 0,5 kim?