0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani mobilemi dönüyorsun??
Evet, bu sefer onu deneyeceğim.Baştan beri MOBIL1 istiyordum, ilk seferinde elimizde yağ yoktu MAGNATEC koyduk, ikincide yağcıya güvendim EDGE koydum.CASTROL'den şikayetçi değilim ama MOBIL'e güvenim daha fazla.@Ahmet Güve (8047) Ahmet abiyle de biraz fikir alışverişi yaptık, o da ESP kullanmaya başlamış ve çok memnun.
sonuçları paylaşırsın bende ona göre gelecek yağ değişimde mobile geçebilirim senin izlenimlerinin sonucunda
bi saniye Yüksel sen öğrenci misin ?ne işin var edge medge okulu bitir al kendine bir dodge
Ben aracımı aldığım kişi Toyan da bakımları yaptırıyormuş benim aldığımda da yeni bakımdan çıkmış araç alalı 1 yıl kadar oldu şu an 1-2 bin km sonra yağ değişimi gelecek yağ kartına baktım mobil 10/40 yag kullanılmış görünüyor. Âmâ ben çok yerde 5/30 veya 5/40 tam sentetik yağın daha iyi olacağını duymuştum bunun doğruluk payı nedir veya kullanan arkadaşlar araçlarında ne gibi farklar gördü hatta bir yerde 0/40 gibi bir şey yazdığına da şahit oldum .Arkadaş nedir bu yağ meselesi Şunu da deyim MOBİL den kesinlikle şaşmam ama yag kalınlığı olarak ne kullansam bilemedim .Şu ani düşüncem mobil 5/30 tam sentetik kullanmak
Merhabalar arkadaşlar Antalya mersin arasındaki o sıcak bölgeler için 5w-30 mu öneririsniz 10-40 mı castrol edge için.Şubat ayında bakıma gireceğiz o yüzden merak ettim şimdiden.1-Castrol 5w-302-Castrol 5w-40 3-castrol 10-40Sıcak bölgeler için hangi yağı önerirsiniz?Terra e12 benzinli 1.6
Ufuk abi'den 5-40 Castrol edge nasıl olur ?
İyi olur
Kalın gelmez değil mi ?5 30 ince diye düşünüyorum çok sıcak bir yerde yaşadığımız için doğru değil mi ?
Duz viteslerde vites dususu manuel olarak saglanabildigi icin dogal olarak yok.