0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar öncelikle alıntının nasıl yapıldığını bilmediğin için kopyalayıp yağıştırdım bunun için özür dilerim. Ve birşey daha eklemek istiyorum eğer idrarla çalışan araba yapacaklarsa arık bol bol su içmemiz lazım ve biran düşündüm de bizim ülkemizde ne gibi manzaralar göreceğimi hayal ettim sadece:)
3,26 mı olmuş !!!!!!!!. Yok yok artık araç bırakmak lazım.
Ayrıca nükleer enerjide de dışa bağımlı olunacak. Nükleer enerji santralleri şu anda 3. evrede. Yani 1. ve 2. tipler eskimiş durumda ve bunlara sahip olan ülkeler güvenliğide düşünerek bunları bertaraf etmenin yolunu arıyor. Aynı şekilde 3. evredekilerde bir süre sonra güvenlik eksiklikleri görülerek 4. evrenin eskisi olacaklar. Heleki yap işlet devret modeli uygulanırsa geriye kalan tehlikeli radyoaktif atıklar ve eski tip bir santral olacak bence. Ama tabiki gerekli kişiler bunları zaten görüyordur ve Türkiye Vatandaşları için, Türkiye için en iyi, doğru ve dürüst atılımı yapacaklardır olması gerektiği gibi.
Evet LPG de 2 kuruş inmiş. yakında bomba patlar.
Bugün bişey dikkatinizi çektimi, akaryakıta hala zam gelmedi... geriliyorlarmı acaba, birden mi gelecek acaba.. fullesekmi depoları
Metin hocam, fırtınadan önceki sessizlik olabilir, haklısın
Valla Hakkı Hocam işteyim şimdi, akşama kadar zam gelmezde yetişirsem petrole her zamanki gibi bir 20 tl 'lik alırım. Hatta sabah petrol'e girip su aldım, Ne o unutmuşsunuz tabelayı değiştirmeyi diye dalga geçtim, sabah sabah pompacıların bile uykusu açıldı kahkaha atmaktan