0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Artık yakıt almayı çok azalttım, bir sürede gerekli olmadığı sürece almayıda düşünmüyorum. yakıta verdiğim para cebimde kalıyor bisiklet kullanıyorum, besin olarakta karpuz herkese öneriyorum eğlenceli oluyor ayrıca
Arkadaslar bugun petrolun varili 70 dolara cikmis. Toptan benzin fiyatlari da bir gunde yuzde bes artmis...
Artık burada Petrol'ün varil fiyatı pek etkili olmuyor Ahmet. Hatta burada o varilin boş hali 70$.
bugün yine 4 krş zam gelmiş ama pompaya henüz yansımamış gece 00:00 dan sonra yansıyacakmış...böyle devam eder sanırım
işte buna sevindim...bugün depo doldurdum çünkü
Türkiye çapında bir eylem yapılsa belki bir çözüm olur ama sanmıyorum. AKP ye oy verenler nasıl oy verdiklerini biraz sorgulasalar çok iyi olacak. Artık AKP Hükümeti vatandaşı nerden soycağının hesabını yapıyor vatandaşı daha rahat yaşatma hesabı yok. Özellik yeni yapılan sigara yasağı uygulaması işsizlik oranlarını tekrar yükseltmeye başlıyacak. Özellikle cafe bar kahvehane restoran v.s. Neyin peşinde olduklarını biz vatandaşlar çözemiyoruz. He şuda bir gerçekki ÖTV de yapılan indirimler artık acı acı geri çıkartılmaya başladı. 26 yaşımdayım ve geleceğim nasıl olacak bunu bilmiyorum. Çünki son 2 iki dönem de iktidar partisi gençlerin bütün geleceğini bitirdi nerdeyse. Şöyle düşününki bu hükümet okul satmaya bile başladı. Zaten özelleştiriyoruz diye devletin altında satılcak hiç bir kurum kalmadı Neyse ya içim karardı yine. Zamlı zamlı bi benzin alayım yarın arabayada bi bardak soğuk su içeyim üstüne rahatlarım...