0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çoğu sedanlarda jant sıkıntılı. Yabancı sitelere bakın derim. Benim işim kolaydı tsport jantına benzeyen birşey aldım taktım
Oğlanlara yakışacak jant bulamıyom. Bir de o olsa yüksel tam olaracak yaa.İnşallah güzel bir şey ortaya çıkacak.
Abi beni biliyorsun, E12'de Sol janttan başkası hikaye benim için.
3,5 un kıymetini bil bugun gene sürttük oğlanı
Bugün virajlarda deneme fırsatı buldum, bilen bilir BANDIRMA-ERDEK arası.Tek kelimeyle müthiş, müthiş ! Önceden 70-80'le girdiğim virajlarda tereddüt yaşardım ama bugün 100 ile girdim, hiç bir sıkıntı yoktu. Gerçekten çok ama çok şaşırdım. Zira arabanın karakterinin bu kadar değişeceğini tahmin etmezdim.Virajda direksiyonu kırmaktan korkmamak müthiş bir duygu doğrusu. Üzerine bir de arabanın kafasının önde olması, "Emrine amadeyim" mesajı vermesi tuz ve biber.
Esneme oranı çok çok azaldı. yayların kalitesi gerçekten çok iyi. Ben daha üst hızlarda denedim genede tutundu esnemedi 3,5lar. ama illaki bir sınırı var.Aşağıdan gelen hafif kulağa hoş gelen yol sesini aldın mı rüzgar olayı epey bir azalmış olması lazım. yolu tutma keyfini zaten değişmem artık yollar düşünsün ben yolu düşünmiyim diye takılmak güzel bir şey.Mesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2015, 00:32:24http://www.hepsiburada.com/photon-xenon-ampul-12-v-h7-ph5507-xy-p-OTSV2500000508110sıra bunda sis ve kısa far.
Yüksel anladığım kadarıyla boya direk hazır geliyor. Sanayide ki gibi karışımlı hazırlanmıyor.