0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel farı yapamaz ki, yapamaz kiiii [emoji2][emoji1] aslında stop lambasını söktüğün için tecrübelisin Yüksel, ama merceğe yorum yapamam 1 hafta uğraşabilirsen çok mükemmel iş çıkar,şimşek Mcqueen olur araba [emoji2][emoji1] Farı sökmekten korkma, onun haa kanallarına dikkat et yeter, siyah silikonla 10 numara yapışır. Bide karartılınca kendin makyajlamış olursun [emoji4] hatta sislere H3 mercek koyarsın birde her yer xenon [emoji2][emoji1] Bak kendim makyajladığım R19 [emoji2][emoji1]
Kaan corolla da 8 9 sene sonra böyle olmayacak demi?
Ben bunu aylar once söylemiştim sanki bence gayet iyi yapmissin. Ama o sah far krizi icin ben ayni dusunce degilim sokme sokturme derim.mantik sok diyor tamamda e12 farlari maalesef dandik bunuda unutmamak lazım.
Yüksele zorla siyah zemin yaptırtacaklar
Yangın varrr
Hafta sonu inşallah yağmur yağmazsa eve gidiyom deli cila yapacam kapalı pazaryerinde Sonra ver yanı yansın Çağış Koyalım kafa kafaya bro ları(arabaları) geçelim karşıya gelsin çay yansın Marlboro
@Okan Kaçar (26205) OKAN'ın şarkısını da açarız. Yalçın Aşan - Hasta La Vista ( Hüseyin Ekinci )
Kadinlarin ey lenir cekmesi gibi bisey olmus bu
Çekememesi diyecektin galiba Okan
hayır efenim fotolarda sıkıntı var bak bire bir eyeliner olmuş işte şaka bir yana bence beyaz renkten kaynaklı bu kötü duruş, mesela mavileri vardı bunların,onlarda farklı duruyordu. bende onlara özenip gaza geldim geride dönemedim böyle birşey oldu. ama sinyaller kararsaydı bence kötü görüntü olmayacaktı
Olsun gecti bunlar corollada bekliyoruz kuafore falan gotur veya bir bayandan fikir al
Corollada ön ızgaranın siyah yerleri gövde rengi olacak yakında birde çamurluklarıda (mud flap) mı gövde rengi yapsam? o zamanda paçalı güvercin gibi olur sanki sis kapakları piano black düşüncemde var ama konuyu işgal etmeyelim derim
Dogan gorumlu sahine benzemesin sonra
dönüşü olsun diye inci beyazı plasti dip ile piano black folyo kullanırım tecrübeliyim artık
Bu sarkiyi ne zaman dinlesem cok kotu seyler oluyor