0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekim ayında almış olduğum advance paket mds corollamı ev alabilmek için satlığa koydum. Ev sahibiyle takas durumuda var. Alacağım evin üzerine arabamı vereceğim ya da arabayı kendim satacağım. İnsan üzülmüyor değil ama mevzu ev olunca gözümüzü kararttık. Şu anda tek düşüncem nasıl araba bulacağım piyasa çok karışık ve temiz araba yok gibi. Hanımın da kullanacağı max 20 000 tl ye kadar yaris arıyorum ama bulamıyorum. Çocuğu her gün bırakmam gerekiyor ve ev alacağım yerden toplu taşıma yok. Araba satmak zormuş ama almak çok daha zormuş
Arabamı pazar günü teslim ettim içim cız etti ama ev olunca fazla da üzülmeye gerek yok sanırım. Ev-okul-annem(çocuk) üçgeni fazlaca ulaşım sıkıntısı var acil araba lazım. Çevrenizde max 20 000 lik temiz bir araba var mı? Artık araba bakmaktan sıkıldım temiz araba yok bir de piyasa bu kadar pahalıyken.Anlaşma aşamasında olduğum bir araba var. Sizin yorumlarınız nedir?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yok-boyle-bi-orjinal-rxt-tek-parca-boyali-164807953/detay/
Bu arabalardan birini bugün ustaya götürdüm motoru ölü çıktı. Getz in motoru 3 silindir olması lazım. Mazdalar gerçekten temiz ama piyasasi yok maalesef en azından bu çevrede.