0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suan cok tirstim avatar fotosundaki arabayi satip bu arabayi almayacaksiniz demi
Bu arac onden ve arkadan hasarli, bilginize.
Avatar daki arabayı ev için sattım zaten :-) ama bu gidişle ona doğru gidiyoruz
Antep e bulaşmayın fazla; tanıdık biri olmadığı sürece....
Antep li değilim ama gaziantep de büyüyüp yaşayan biri olarak Size katılıyorum. Bu arabayı Satanlar tanıdık. Istedigin yere al götür göster dediğimiz dışında çıkacak bir şey olursa zararın karşılarız dediler. Yarın özel toyota servisine ardından da expertiz e götüreceğim. Bu arada araba aramaktan bir hayli sıkıldım. Ne dolandırıcılıklara şahit oldum şu kısa sürede
Evet Ufuk bey darbe var ama tamponlarda. Kaput tavan ve bagajda ve kapılarda boya yok diyorlar. Farlar değişik. Bu halde ise alınmalı mı sizce?
içime sinmedi benim yaa yanlış anlaşılmasın ama..özellikle arka lastikler çok gözüme battı.eminim yani benim kıç okadar havadakalmıyor yaa
Mustafa fıyat yuksek gıbıydı kardes terra ıcın
Moral bozmak gibi olmasın ama keşke daha farklı alternatiflere baksaydınız. O TERRA'yı şimdi gördüm, hiç ama hiç içime sinmedi. O paraya daha düzgün ve makyajlı TERRA bulunabilirdi.Sizin içine sindiyse problem yok, hayırlı olsun.
Mustafa oncelikle hayirli olsun eviniz ve arabaniz. İkinci olarak sahsen ben de japon alirdim. Sonucta 2000-2003 arasi araclarda kilometre ve dolayisiyla motor on planda olmali. Riski en az olan tercihler toyota,honda,mazda,nissan derim. Saygilar...