0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat normal geldi:-) sitede e12 kasaları bulmanız zor (ogün ve okan'ın arabaları meşhur:') oylesini bulmak zor .e12in piyasısı uçtu bana normal geldi. Araba ağır kazalı değilmiş zten .su ekonomik darlığınızda fazla bile almışssınız. Hayırlı olsun
İçime sinse de sinmese de biraz mecbur kaldım. Expertizcilere verdiğim paranın haddi hesabını yok. Bir de antep de temiz araba bulmak çoooook zor. Dışarıya gidecek maddi durum da kalmadı. Ev bizi bi hayli yordu. Yine de teşekkür ederim. inşallah sıkıntı çıkarmazMesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2014, 15:22:32Teşekkür ederim Emre bey.
Mustafa bey expertise ne kadar verdiniz bilgimiz olsun malum toyota alırız en azından fiyatını öğrenelim.(e12 sw kasa düşünüyorum)
Ekspertize de fazla güvenmemenizi tavsiye ederim, her zaman olmasa bile bazen baştan savma yapabiliyorlar. En iyisi bulabiliyorsanız tanıdık usta.
Baris bey expertiz ücretleri gaziantep genelinde 70 TL ama ben bu süreçte kanka olduğum için 50 TL ödedim ayrıca Tuncay beyin tavsiye ettiği özel toyota servisine gittim onlarda yalvar yakar 30 TL aldı en başta 50 istediler. Araba dedikleri gibi çıktı ama çok detaylı da incelemediler açıkçası en azından motoru.
km düşük arabanızın onu sorgulattınız mı peki:-)