0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avrupa arabalarının Japon arabalarına göre konfor üstünlüğü nedir? Tavşan kızlar arabanın içinde servis mi yapıyor?Şaka bir yana, bilmediğimden, arabalar konusunda fazla bilgim olmadığından soruyorum...Ama aralarında dağlar kadar fark olmaması da gerekiyor... Geçen gün arkadaşın VW Jetta'sına bindim; araba 2013 model... Auris'imi her zaman için bu arabaya tercih ederim... Kendi gözlemime göre konfor bakımından da, motorun verdiği izlenim bakımından da, hatta -bazı arkadaşlar itiraz edecek ama- gürültü azlığı bakımından da Auris bana daha üstün geldi... Ayrıca dış ve iç dizayn bakımından da -şahsî beğenim dahilinde- Auris daha güzel...Elbette tecrübeli kullanıcılar, değerlendirme yaparken benim gözüme çarpmayan birçok unsuru dikkate alıyorlardır ama şahsî kanım bu merkezde...
Neyse aradan biraz zaman geçti Siirtten bir subay geldi(bu arada Diyarbakırda görevliyim) aracı 2010 model focus benzinli sedan. O kadar yolu gelmiş nizamiyede tak stop etti araba kendiliğinden Nerden baksanız yarım saat uğraştı çalıştrmak için ve sonunda çalıştı Ama benim alman araçlarınada olan bakışımıda yerle yeksan etti bu görsel tecrübe.
ah nerde o tavşan kızlar...
2005 2000 model toyotalar sanayi ile icli disli mi olcakmiş şuan efsane kullanip sanayiye bakim icin giden var sadece bizim araç 2005 corolla tank gibi allaha şükür bir kere yolda bîrakmadi ariza vermedi sanayiyede anca ampul patladi diye girmişimdir , buraya 2 tane resim atsam konuda tartişma çikabilir bir arkadaşima afsane kasa corolla çarpti arabanin önü dagildi
Okan evlat abdest aldın mı? yani efsane kasayı anmak için abdest gerekir! :-) :-)