0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biliyorsanız konuşun 2003 vectralarda 2004 astralarda opsiyoneldi astra cosmolarda standart sunuldu. j giriş paketi hariç hepsinde var. renaulttada durum vaziyet böyle. vw her aracına istediğiniz zaman esp alabiliyorsunuz.
astra j giriş paketinde de var kendim 1.6 edition sahibiydim sattim.
İlk geldigi zaman yoktu diye hatirliyorum. Test surusunde eleman oyle demisti.
valla senden iyi bildiğime dünyalara iddasına girerim. 2-3 senedir arkadaşlarıma araba alırken hep benle muhabbet ederlerdi çok bildiğimden değil sadece güvenlik ekipmanları falan bilmezlerdi bana sorarlardı bak bunda bu varmış şunda şu varmış diye... eps nedir esp nedir brake asist nedir falan ben açıkladrım onlar da ona göre alırlardı.
Dunyalara girme kaybedersin. Japon arabalari daha esp'yi gectim.turkiyeye donanimli arac getirmezken opel vw reno japonlardan 2 kati donanim koyarlardi 2004 astra g elegance vw golf higline ile 2004 corolla sol karsilastirabilirsin. Japonlarda mazda harici donanimli arac kolay kolay bulamazsin nissan ve mitsubishi'de ehh dedirtirler
tr ye giren güvenlik donanımı en bol olan tek marka bilirim o da 3 elmas...ben renonun güvenlik donanımında ne kadar çaldığını keza wv nin opelin ne kadar çaldığınıd a çok iyi bilirim ha toyota dersen eh derim o da sütten çıkma ak kaşık değildir gözümde tek marka vardır o da 3 elmastır...
Vw reno opel neylerden calmis anlatsaniza bizde bilelim ??
güvenlikten kusura bakmayında eşşşşşek gibi çalıyorlar.mitsunun araçlarına bakın en boş donanımda güvenlik donanımları fulldür azıcık google kullanın
Benim anlamadigim nokta bu esp denen meleti nasil takicagiz bizim araçlara ozaman şahinciler bile takmak zorunda kalicak arabada airbag yok esp takiyosun saçmaliga bak nasil olcak bu iş
Kanun çıktıktan sonra sıfır Km satılan araçları kapsıyor.Geçmişi kapsamıyor.Zaten bi arabaya sonradan böyle birşey takmasının maliyeti 20000 Tlyi geçer.
geçen birisi söyledi taktircagiz yoksa geçmiyor artik tuvden biseyler dedi bende dedim yanlisin var sonradan takamazsin boyle biseyi dedim cok israrci konustu arastirmadimda bilgi için teşekürler
megane 2 boşlarınada bir bakın siz. Biraz google kullanın. Çok ironik oldu bu http://www.topgear.com/uk/videos/megane-smash videoyu bir izleyin.
megane 2 boşunda bile 6 airbag var ( sürücü yolcu yan ve perdeler ) birkaç yerde çarpışma testi yapılmış megane 2 ye topgear programında canlı adamla test yapıldı hatta.http://www.topgear.com/uk/videos/megane-smash