0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şunda satılan jettalarda bile Trendline donanımda 1,2 lt 105 PS motor haricinde standart değil ESP
Gerçekten çok boş araçlar geliyor.
Sanki adamlar biliyor da göndermiyor bizim iyiliğimizi düşünüyorlar.
mustafa bey, polo konusunda haklısınız. bu yüzden ben de mesajımda "çoğu" şeklinde belirttim. aslında küçük sınıf araçlarda firmalar genellikle esp yi giriş donanımlarında koymuyorlar. belki şehir içi kullanım şartlarına göre üretildiklerinden olabilir ama bugün bir dacia'da bile standart sunuluyor.
toyotanın yürür aksamı çok güzel. yay falan yumuşak olmasına rağmen viraj kabiliyeti çok iyi. hepsinde öyle. renault peugeot gibi firmalarda hiç alt yapı yok. araba yatıyor ve arkadan kayıyor. 20 yıl önce neyse bugünde aynı tel maşayı kullanıyor. önce buna bir el atın. yani diyeceğim o ki, benim için düşünüp güvenliğimi arttırmaya çalışma ! bana para ver , özgürlüğümü ver ve tercihlerimi ona göre yapayım.. bilinçli tüketici olmak kadar kaza önleyecek bir sistem daha gelişmedi.. ha öküzün önde gideniysen milyon dolarlık araban olsa ne yazar.. bırakın esp yi önce bu millet lastik almayı öğrensin. haksız mıyım ?
Durumlarını denemek için uğraştık arkayı salmıyor hiçbir şekilde.Sadece Symboller arkayı salıyor.
Yanlış değil Hakan Bey bakınız burada baz versiyon polonun yan hava yastıklarına dair ülkemizde vw nin resmi web sitesinden alınan bilgiler:Yalnızca crome editionda var doğru mudur? Polo gevenlikten kaç yıldız almıştır? 5 yıldız.http://binekarac.vw.com.tr/polo-donanim.aspx
Kaydırana helal olsun kupayı haketmiş kabak lastikle her araç kayar. İlk defa duyuyorum megane ın kafadan kaydığını 3 senedir bizde en kral virajdan her türlü girdi çıktı. Absli aracı önden kaydırmak gerçekten başarı Virajda frene basılmayacağını kurslarda öğretiyorlar sanıyordum.
daha 2 seneye kadar full pakette esp koymayan güvenliğimizi çok iyi düşünen(!) renault opel ve wv ye ders olur umarım.Bence güzel haber esp nin önemi anlaşılmış demekki.araç alırken jantına katlanan aynasına ve sis farına bakan milletimize güzel bir haber bence
herhnagi bir ayrıntı belirtmemiş olmama rağmen bütün bu bilgileri güzel yazıp oynamışsınız. zaten en kral araçlar sizdekiler. dci en güzel motor. bütün taksicilere söyledim, araçlarını değiştireceklermiş 1 yıla kadar. hayırlı günlerde kullanın.
Verdiğiniz adresteki hiçbir vw de ESP yok. Sizin belirttiğiniz, olduğunu düşündüğünüz Chrome da bile.