0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar.Avensis yada diğer toyota modellerinde bulunan otomatik park freni mekanikmi yoksa hidrolikmi?Kitapçıkta arıza olduğunda 600 tur çevrilmesi yazıyor aklıma takıldı .:)Park edince bir motor çalışıyor ama nedir tam sistem Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
ali bey sizde otomatik park freni yokmu ??Nasıl el frenini çektiğinizde anlıyamadım valla:)
Yok bizde otomatik park freni. Manuel düğmeli sistem.Evet Ali hocam o şekilde bir ses geliyor hatta ayağınız fren pedalında ise o rahatlamayı sesle beraber hissediyorsunuz
Selam arkadaşlarkonu ben gitmeden öncesinden gene hortlamış:)aklıma yakılan bir soru park freni için düğme olurda nasıl otomatik olmaz??
O zaman cvt lerde şanzıman konumlarından hat çekip otomatik yapabiliriz
Selam arkadaşlarkonu ben gitmeden öncesinden gene hortlamış:)aklıma yakılan bir soru park freni için düğme olurda nasıl otomatik olmaz??Düğme ile park frenini otomatikten manul e almış olmayasınız?Birde öyle bir durum var şöyleki ana gösterge panelinin sağ alt tarafına bakın fren iptal işareti çıkıyormu ?gerçekten merak ettim
Valla bizde merak ettik ama işin içinde Toyota olunca insan 2 kere düşünüyor
Abi ben yanlış anlamadım değil mi? anladığım sizde el freni gibi aracı kapatınca illaki o düğmeye basacaksınız. doğru mu?Bekir abinin aracında gördüğüm kadarıyla motoru kapatınca kendi çekiyordu el frenini
Peki esas soruyu ben patlatayım!-->Araç belli bir hızla giderken otomatik el freni tuşuna basıp, acil durumlarda durmaya yardım ediyormu diye deneyen varmı?