0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlış bilmiyorsam otomatik park freni yani park frenini kendiliğinden çekmesi manuel araçlarda mevcut. Benim aracım otomatik 2.0 ben çok kez 3sn tuttum ama otomatikleşemedi bir türlü.
Aracınız makyajsız T27 galiba? Makyajla beraber otomatik kurma geldi
Konuya biraz açıklama yapalım eski bilgileri tazeliyelim.Bugün kendi aracımda denedim (2013 avensis-manuel)Park frenini 3 sns kadar sürekli çekerseniz otomatik park freni DEAKTIF oluyor tekrar 3sn kadar çekerseniz tekrar AKTIF oluyor.Aykut bey ile yaptığımız telefon görüşmesinde kendiside çekti ancak gösterge panelinde herhangi bir ikaz vs çıkmadı.Ancak anladığım kadarı ile 2,0 otomatik version larda HILL HOLDER var,dolayısı ile otomatik park freni yok.Otomatik park freni manuel avensislerde hill holder yerine kullanım amaçlı yapılmış gibi sanki,bizim araçlarımızda hill holder maalesef yok.Aykut bey servise soracaktı sanırım sonucu paylaşır.Keyifli sürüşler dilerim.@Aykut UÇAR (37947)
2.0 larda auto hold fonksiyonuda yokmu??Aykut hocam sanırım auto hold var gibi bahsetmişti ayrıca Aykut hocamın aracı 2013 makyajlı kasa.olmaması ilginç geldi bana.Selamlar