Toplam Oy Verenler: 15
Oylama kapandı: Mayıs 09, 2014, 16:30:00
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar herkese,Benim efsaneye tüp takılalı 6 ay olmuş. Arabayı aldığım amcamın amacı neyse eski lpg takmışlar ve arkadaşlarımın yaptıkları yorumlar doğrultusunda sıralıya dönme kararı aldım. Motora zararı var bu sistemin hemen sıralıya dön, bu şekilde çok yakar sıralıya dön, çekiş artar sıralıya dön diye diye aklıma girdiler bende dedim ki sıralıya geçelim o zaman. Biraz araştırmadan sonra Atiker'in bu sıralar gayet başarılı ürünler sergilediği konusunda yorumlar aldım. Asıl olan işcilik diyorlar.Siz düşünceleriniz nedir Şimdiden teşekkürler
Yunus Emre,Önemli olan işçilik ama malzeme kalitesi çok önemli. Bir tanıdığım 50.000tl lik elantrasına mimgas taktırdı, daha doğrusu taktı. Çünkü kendisi LPG ci ve herhangi bir sorunda kendisi müdahale edecek. Bu ve benzeri konular forumda çok görüşüldü. Ama ben şahsi fikrimi söyleyeyim: Lovato'yu kesinlikle öneririm. Bence daha iyi edersin.
atiker biraz şans işi bence..aldığım yorumlara göre BRC daha iyi performanslı diyorlar kendim benzinli kullanıyorum..tabi en önemlisi taktırdığın yer ve işçiliği bunu en ön planda tutmanız gerekli..
sıralı elbet iyi ama değecek mi ? motor 4a-fe ise bildiğim kadarıyla o motor tek nokta enjeksiyonlu. ona göre düşünmek lazım ..
Tek nokta lpg nin parçaları ile sırala yapmak mümkün mü ? uygun fiyata çıkartmak mümkün mü bunu araştırmak lazım.
Kaça yaptırıyorsun?Bu arada tanktan gelen borular neden değişmesi gerekiyor ki onu anlamış değilim ?
sıralı sisteme geçicek olursan aradaki farkı hissedicegini düşünüyorum fazlasıyla yunus.ankarada lpg taktırıcaksan en önemli şey işçilik malzemenin orjinalligi ve yedek parçalarının kalitesi vs.arkasından marka gelir.ankarada bu işi adım başı yapan var.kendim şaşmazda damlaotoda taktırdım lovato 2005 senesinde.senin yerinde olsam en kalitelisini en kaliteli işçilikle en makul fiyata taktırmaya çalışırım.fiyat daha sonra gelir yani açıkcası.Mesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2014, 18:09:59ben bir marka önerecek olursam senin araca eger şahsi görüşüm olarak atikere yanaşmam..brc mi lovato diye hep arasında kalınır genelde ben lovato diyorum şahsi görüşüm olarak o fiyat aralıgının en iyisi markası benim gözümde
piyasası ortak karıştıki bu işin..ibo bilir araba konusunda titizdir vardır bir bildiği.atikerden çok memnun olanda var yok degil.montajını işini bilen biri yapsında..senin arabanla volvonun performansı farklı olabilir sakın bende niye böle oldu vs diye düşünme.her araca uygunlugu farklı sonuçta.çevremde kullanıp memnun olan var atikeride.fiyat ne olcak peki degişim için