Toplam Oy Verenler: 15
Oylama kapandı: Mayıs 09, 2014, 16:30:00
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adamsın Ogün abi Kesinlikle Mehmet Açık hava + Çekiş + Yakıt + Motor Sağlığı + Günümüz Teknolojisi yetmez mi
ankara teamden arkadaşımız bugun ivedik sanayide görüldü
Mobese gibisiniz abi kaçış yok sizden ustalardan aldığım fikirler ve en önemlisi atiker marka sıralı sistem Efsane kullanarak edindiğim tecrübe ile 10.05.2013'te sıralanıyoruz
Nerdeyse 1 yıl geçmiş Yunus Hala sıralanamadın mı? 10.05.2013 İvedik aklını almış senin
Mobese halt etmis ankara team sonucta herkez biryerdeyi ama dun.yusuf abi arac kuaforunde sen ivedikde mehmet abi ben ve mustafa ivedikte bildigin sanayi gunune döndü hayirli olsun yunus siraliya geceli 1 yıl olmus nekadar cabuk geciyor zaman guzel olcak inaniyorum hayirlisi insallah
1yildir kullanan biri olarak memnunmusun ben iyi yaptığını düşünüyorum hayirlisi insallah güzel olcak
Vay arkadaşşşş ya rabayı alalı olmadı bir yıl
bende aracıma gasitaly diye bi marka taktırdım firma sahibi türk parcalar kısmen ithal ve o fiyata iyi kit, bi bakın fikir alın derim, lüks araç segmentlerinede kitleri var ve diğer firmalar 2 yıl o firma 3 yıl garanti veriyor, 3 yıl yada 120.000 km hangisi önce dolarsa
fiyatı da ortalama taksitli 110-1200 arasıdır lpg ci benim ustanın tanıdıktı, ustamlada 7-8 yıldır muhabbetım vardı dedım lpg taktıracam dedi git suraya bise oldumu kafasına vura vura hallederiz dedim gittim taktım, bi sıkıntım yok lpg de ekipman önemli ama usta da önemli bunuda unutma iyi bi yere yaptır marka kafanda belli ise
Dostum LPG'yi takacak usta çok önemli...Usta iyi olduktan sonra atiker bile taktırsan sorun çıkmaz...Tabi biraz da şans işi...