0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa telefonu sağlam eline almadıkça değiştirme. Parana yazık. Servisten sıfırını al sonra satarsın.Yapılmadan bıraksan sıfırdan alman gerekecek.
Abi 4. kez aynı arızayı verdiyse değiştirme hakkına sahipsin zaten. Olmazsa git tüketici hakem heyetine.
Abi işte değiştirmiyorlar yani şuanlık öyle birşey yok imei probleminden dolayı HTC KVK Dan bilgi beklior.Eğer problem çözülürse cihazım büyük ihtimalle değişecek. Yani öyle umuyorum
Yok Yok bu böyle olmaz TCT Ankara yıkım ekibi toplansın hemen adresi verin bana
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim şuan beklemekten bir alternatifim yok htc den dönüş bekleyeceğim.Dün KVK ya gidip görüştüm çok ilgili birisi var orada cihazıma neler olduğunu o daha iyi biliyor ve takip ediyor.Değişim mesjı atmıştı bana htc nin telefon numaralarını maillerini verdi dün tekrar kvk ya mail attı.Bakalım sonuç ne çıkacak telefonum değişssin değişmessin biran önce kurtulacağım.Eğer değişim verilmezse Tüketici heyetine başvuracağım ama faturayı bulamıyorum kutusu garanti kağıdı herşeyi elimde mevcut sadece bu servis formlarıyla heyete başvurabileceklrimi söylediler.İlke konuyu görünce yardımcı olmak istedi İstanbul KVK Da bir tanıdığı varmış umarım o yardımcı olabilir.Mesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2014, 09:14:40Şimdi tüketici hakları mahkemesini aradım ve görüştüm dedikleri kesinlikle faturanın olmasıdır.Ama ne yaptım ne ettim faturayı bulamadım ne yapabilirim bu faturaya ulaşmak için
hTC son zamanlarda kötü bir huy edindi. Buna DH de çok rastladım. İLk çıkan serilerdeki hata lı cihazları Tr ye çok fazla sürmeye başladı. MArka globalleşince ne yapacağını şaşırdı diğer bir çok firma gibi 3. dünya ülkesi kategorisine soktu bizi. Halbuki vaktinde ne cihazları vardı hTC nin ki benim en çok tuttuğum marka idi. Touch HD ilk çıktığında aldım hala da duruyor sıkıntısız. 6yıl oldu sanırsam.One-x de seramik kapak olayı fiyasko oldu. hTC nin şimidye akdr ilk çıkış fiyatından sonra en çok değer kaybeden cihazı oldu. Aynı durum One da devam etti ölü piksel pembeleşme ve kapak esnekliği bazı serilerde nedense çok görüldü ve bir sonraki kırmızı ile gelen seri de bu sorunlar tek tük yaşandı. M8 çıkmış bakalım onda neler olacak.Nexus programlarında Motorola, LG ve SAmsung a yenik düşen hTC çok darbe aldı. Artık kişisel kullanıma yönelik işler peşinde. Galiba benim gibi fenomen tabakayı elinde tutmak istiyor. s4-s5 gibi fiyaskoların karşısında yaptığı saçma sapan hatalar yüzünden hTC beni de LG g2 ye itti. Şuan Siyah 32gb versiyonu kullanıyorum. Kitkat günceli geldi ve büyük oranda iyileşmeler olmuş OS günceli ile. Daha bi beğendim. Mustafa hTC nin servisi başarıda iken de sıkıntıydı sonrasında kvk ve diğleri de sıkıntı oldu. Servise giren hTC eski ayarını almıyor tek kullanımlık cihazlar biran önce değişime git.
Ne biri ankara ekibimi dedi..ney nerde hani kim nezaman
Bizim ekibe yanlış yapmışlar abi hadi gidiyoruz