Gönderen Konu: Bu telefondan bıktım  (Okunma sayısı 6152 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu telefondan bıktım
« Yanıtla #40 : Nisan 29, 2014, 01:09:21 »
o konuda da şöle bir ayrım yapılabilir.her iki tarafında birbirinden üstün oldugu malları üretimleri vardır demek şahsi görüşüm olarak daha dogru olur.bu benim görüşüm.size göre tüm mallar daha kaliteli olabilir saygı duyarım birşey demem.ama yapılan araştırmalarda da htc nin en akıllı telefon ödülünü aldığını unutmamak gerekiyor.2014 en iyi akıllı telefonu ödülü.ne htc ne samsung ne de lg(kendini en iyi geliştiren telefon ödülü) boş telefonlar degil.direk iphonedan iyisi yoktur gibi bir durum yok ortada.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 29, 2014, 01:09:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 29, 2014, 08:32:36 »
Iphonedan iyisi yoktur diyenlerin hepsi ceplerinde şarz aletiyle geziyolar iphone kadar kişinin yapabilceklerini kisitlayan bir telefon yok daha,sony iflas çekicek ps4 çikardi rekora nasil koşuyor satiş rakamlarinda zaten iphoneda samsungda htc de uzak doğuda üretiliyor iphoneda radyo dinlemek için internet paketiniz olmasi lazim  eskiden olsa iphone iyi derdim ama artik herkesin elinde var hemde artik çikardiği modeller birbirine çok yakin üzerine bişey koyamiyor fiyatari yüksek şarz rezalet benim note2 iphone 5 veya 4/4s i 3 e katliyor şarzda
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 62500
  • Model Yılı: '13
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 29, 2014, 09:12:35 »
sony mi sony dediğin firma yakında iflas bayrağını çekecek bırakın bu Uzakdoğu merakını hiç malları bi halta yaramıyor asıl teknoloji Avrupa ve amerikada bunu kabul edin sony telefonlar yazılımla hd oluyor bilgisayara atınca berbat iphone kötü diyen birisinin kusura bakmayın ama samimiyetinden şüphe ederim

Mesaj Birleştirildi: Nisan 29, 2014, 00:31:48
iphone 4 var radyoda kullanıyorum bluetoot da hepsi tek bir programa bakıyor app storeden bedava iniyor hepsi çıkarın şu atgözlüklerini ben sizin iyiliğiniz için diyorum hepimiz kardeşiz :)

Merhaba,

Konuya biraz ortadan dalıyorum ama yazdıklarınızı görünce kayıtsız kalamadım.

Sony'nin iflas edeceğini bir finansal analiz yaparak mı söylediniz yoksa bir makale vs mi okudunuz merak ettim, kaynağınızı paylaşıp bizim öğrenmemize de yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Kamera konusunda ise Sony telefon diye tek bir genelleme yaparsak objektiflikten uzaklaşırız, Iphone de son dönemde çıkan güncel model sayısı 2 (Iphone 5S ve 5C) iken Sony'de bu sayısı daha fazla. Bu fazlalık arasında elbette daha donanımlı modeller olduğu gibi ucuz modellerde var. Bu nedenle alt seviye herhangi bir marka/model ile Iphone 5S arasında kıyaslama yaparsanız haksızlık yapmış olursunuz.
Buyrun bu konuda karşılaştırma yapan bir sitenin adresi, burada farklı marka/model cihazlar ile Iphone 5S arasında karşılaştırma yapmışlar. ORadaki karşılaştırma kriterlerine bakabilirsiniz.
Iphone ile HTC, LG, Samsung vb. karşılaştırmak isterseniz aynı fiyat skalasındaki cihazlara bakmazsak sonuçlar yanıltıcı olacaktır.

Radyo konusundaki açıklamanız üzerine de yorum yapmak istiyorum. Bahsettiğiniz yazılım yükleme olayı kesinlikle bir "RADYO" değildir. Herhangi bir cihazın üzerinde fiziksel olarak radyo alıcısı yok ise o cihazda "Radyo" var diyemeyiz. Sizin yüklediğiniz program "TuneIn Radio" veya bir benzeri, internet üzerinden streaming yoluyla size "radyo kanallarının internet yayınını" dinleten bir uygulamadır ve internete bağımlıdır. Internetinizi olmadığı anda ya da takip etmek istediğiniz Radyo İstasyonunun internet üzerinden yayın verme imkanı yoksa radyo yayınlarını dinleyemezsiniz. Dahili radyosu olan cihazlarda ise yayını dinlemek için internete veya bu istasyonun internet broadcastingi yapmasına ihtiyaç duymazsınız, üzerinde bulunan Tuner sayesinde havada yayılan radyo sinyallerini yakalar ve size ses olarak dinletir, tıpkı klasik radyo cihazları gibi.

Tüm bunları Nexus 5 kullanan, (dahili radyosu olmayan, kamerası 8 Mp) bir telefon kullanıcısı olarak yazıyorum. Bir Sony cihaz sahibi olarak kendi malımı savunma endişesi gütmüyorum. Sadece eleştiri yaparken objektifliği kaybetmememiz gerektiğini düşünen bir kişi olarak yazdım bunları.

Bir kullanıcı için işletim sistemi üzerinde engel olmaması önemliyken, bir başka kullanıcı için telefonun fiziksel sağlamlığı önemli olabilir. Bunun yanı sıra bir cihaza sahip olmamız o cihazın en iyisi olduğunu göstermez, sadece bizim ihtiyaçlarımıza en uygun cihaz olduğunu gösterir.

Saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 62500
  • Model Yılı: '13
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 29, 2014, 10:32:43 »
http://www.haber365.com/Haber/Sonynin_Sonu_mu_Geldi/

http://www.merlininkazani.com/Sonynin_iflas_ihtimali_79-haber-69464p1.html

Linkler için teşekkür ederim,

Merlininkazanı sitesinde haberin yayınlandığı tarihte iflas etme ihtimalini %79 olarak yazmışlar, alıntı yaptıkları analiz sitesine girip baktığımda bu oranın %45 olarak revize edildiğini gördüm.
http://www.macroaxis.com/invest/ratio/SNE--Probability-Of-Bankruptcy
Aslında bu bile tek başına bir gösterge olamaz, bir analiz firması böyle bir tahminde bulundu diye bir şirketin batacağına kesin gözüyle bakamayız.

haber365 sitesindeki haberdeki ayrıntılara bakacak olursak asıl zararın TV bölümünden kaynaklandığı anlatılmış ki sony sadece TV bölümünden oluşmuyor bildiğiniz gibi. TV üretimi gerçekten zorlayıcı rekabetin olduğu bir alan ve belki biliyorsunuzdur Philips markası da rekabetçi olabilmek adına maliyetleri düşürmek için panel üretimine son verdi. TV lerinde kullandığı panelleri kendisi üretmek yerine daha ucuza mal ettiği için uzakdoğulu üreticilerden (yanılmıyorsam LG) tedarik ediyor. Ve yine bir avrupalı üretici olan Loeve de geçtiğimiz günlerde panel üretiminin maliyetli olması nedeniyle zarar etmeleri sebebiyle yeni seri Tv lerde panelleri dışarıdan tedarik edeceğini açıklamıştı.

Bu bilgilere bakarak Sony iflas edecek yorumunu yaparsak yanılırız, bu bilgi kesinmiş gibi yazarsak başkalarını da yanıltırız.

Sony'de en kötü senaryo gerçekleşse ve TV bölümü zarardan çıkamasa bile koca şirketin iflas etmesi yerine TV bölümünün kapatılıp zararın minimize edilmesi gibi bir yol da izlenebilir.

ekleme: %45 olarak revize edilen verilerin olduğu sayfanın linkini ekledim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 29, 2014, 11:12:19 »
  Rencide edici kelimeler sarfetmeden, empati de yaparak paylaşımlarda bulunulması, bu sayfada yazan herkese yakışan olur. Amacımız ortaya faydalı bilgileri, herkesin duygularını da gözeterek koymaktır.

Sony bir zamanlar çok sağlam tv ler üretirdi ve bu yüzden servisleri iş yapmazdı ve gelir kaybına uğrardı. Yani kısa anlamda; ticari başarı ile teknolojik başarı her zaman örtüşmeyebilir bence.
 Genel garanti şartlarını, yasal olarak inceleyip, ona göre direk değişim yoluna gitmeye çalışmanız ve bu noktada, gerekirse hakem heyetlerine başvurmanız bence doğru olacaktır. O kadar arızayı, o kadar süre içerisinde çıkarmış bir elektronik cihazdan çok sağlıklı bir yaşam beklemek ne kadar doğru olur, tartışılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Nisan 29, 2014, 20:56:51 »
Tamam o çok övdüğünüz Iphone Diyelim ki USA eniştemle aşağı yukarı aynı zamanda telefonlarımızı aldık.Iphone 4S 2.200 Küsür gibi bir fiyata ve kesinlikle uygulama yüklemez telefonu çok kullanan birisi değildir.Ama 2 Defa servise verdi.İlkinde şarj sorunu yüzünden.Şuan hala serviste cihazın arka yan kısmında aşırı ısı oluşuyor.

Bu kişisel kullanımla alakalıdır.HD görüntüden bahsediyorusunuz ki benim böyle bir şeye ihtiyacım yok.DSLR Sony Alpha 57 Kullanıcısıyım.Ayrıca Sony Vaio.Benim için kamera çok önemsiz bir nokta.Benim için telefon çok hızlı olacak bunuda hTC One X fazlasıyla hallediyor.Quadcore 1 GB Ram. Birde İphone ile kıyaslayın bakalım neler olacak.

Diğer bir konuda İphone zaten modellerini China da üretiyor.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-4S-vs-HTC-One-X

Yerli Auris ile İthal Auris arasında dünyalar kadar fark var bunuda belirtmek isterim.
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Nisan 29, 2014, 22:19:01 »
Tamam o çok övdüğünüz Iphone Diyelim ki USA eniştemle aşağı yukarı aynı zamanda telefonlarımızı aldık.Iphone 4S 2.200 Küsür gibi bir fiyata ve kesinlikle uygulama yüklemez telefonu çok kullanan birisi değildir.Ama 2 Defa servise verdi.İlkinde şarj sorunu yüzünden.Şuan hala serviste cihazın arka yan kısmında aşırı ısı oluşuyor.

Bu kişisel kullanımla alakalıdır.HD görüntüden bahsediyorusunuz ki benim böyle bir şeye ihtiyacım yok.DSLR Sony Alpha 57 Kullanıcısıyım.Ayrıca Sony Vaio.Benim için kamera çok önemsiz bir nokta.Benim için telefon çok hızlı olacak bunuda hTC One X fazlasıyla hallediyor.Quadcore 1 GB Ram. Birde İphone ile kıyaslayın bakalım neler olacak.

Diğer bir konuda İphone zaten modellerini China da üretiyor.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-4S-vs-HTC-One-X

Yerli Auris ile İthal Auris arasında dünyalar kadar fark var bunuda belirtmek isterim.

2200 e aldığın iphone  1 sene sonra 1500 e satabilirsin ama 2200 e aldığın htc yi 3 ay sonra 1000 liraya satamazsın  ;)
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Nisan 29, 2014, 22:24:49 »
htc desire z kullandım 2sene hiç sıkıntısız 800tl ye almıştım sıfır..2 sene sonra 600e sattım..elden satmaya kalkarsak htc one da 1500tl ye satarız avrupada da bilinir bu googleda araştırma yapılabilir htc iphone un en güçlü rakibidir iphone düşmanı olarak bilinen bir telefon hatta.zaten dünyanın en akıllı telefon ödülününde sahibi.birkaç özellikde iphone illaki basıyordur ama genel anlamda kuşkusuzki htc one birdevrimdir telefonda kesinlikle.enazından devrim yaratan telefonlardan biridir.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Nisan 29, 2014, 22:29:17 »
2200 e aldığın iphone  1 sene sonra 1500 e satabilirsin ama 2200 e aldığın htc yi 3 ay sonra 1000 liraya satamazsın  ;)
Abi satmak için almıyoruzki telefon :)
Birde şu iosta android gibi özgür değilsin. iosa dışarıdan ücretsiz uygulama yüklemek için jailbreak yapmalısın bu garanti dışı bırakıyor ve jailbreak kaldırmak ufak uğraştırıyor. Androidde bu öyle değil markette 30$ veya herhangibir ücretli uygulamanın internetten apksını bulup yükleyebilirsiniz. Bu cihazı garanti dışı bırakmıyor. Hep android kullandım öylede devam edeceğim bu yüzden.
Kullandığım eski androidlerim(bana ait): Galaxy ace ve Discovery. Şuanda Sony z1 ve samsung s3 kullanıyorum. Çift telefon birden.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Nisan 29, 2014, 22:30:01 »

Siz sanırım telefonu kullanmak için değilde satmak için kullanıyorsunuz  8-) Ben ise işlemleri kasmayan hızlı bir telefonda  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 29, 2014, 22:33:35 »
tartismanin anlami yok iphone sonradan cikti ama  HTC yani tam acilimi ile High Technology Corporation  yuksek teknoloji telefonlar ureten bir firmaydi zaten , iphone diye bisey yokken daha HTC windows mobile phone uretiyordu ;) bu iste iki lider vardir motorola ve HTC ama motorola cok kan kaybetti bu pazarda liderdi halbuki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 29, 2014, 22:36:55 »
Satmak için alan kişiler iphone alsinlar kesinlikle mantikli bunu android seven biri olarak söylüyorum telefon takintiniz varsa  sürekli satip yenisini aliyosaniz iphone alin zarar minimum piyasasi hizli htc de piyasa nasil bilmiyorum ama samsungu alip magazadan ciktiginizda zarar ust seviyelerde ben telefonu satmak için almiyorum ömrü bitene kadar kullanicam inşallah ios gibi saçma işletim sistemleri olduğu sürece iphone almam andorid ayni bilgisiyar gibi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Nisan 29, 2014, 22:48:05 »
sanırım mesut abinin ve okanın açıklamalarıyla konu gerçekten noktalanmış oldu.çünkü gerçekten çok önemli 2 konudan bahsedildi.sürekli alım satım ve teknolojideki tecrubeye kaliteye..sonuna kadar katılıyorum iki yorumada. :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Nisan 29, 2014, 22:57:51 »
işte abicim niye fiyatı düşmüyor niye zarar etmiyor demekki alıcısı var hemde iyi fiyata buda kaliteden kaynaklanıyor yoksa neden insanlar o paraları versinler ikince el telefona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2014, 23:03:12 »
işte abicim niye fiyatı düşmüyor niye zarar etmiyor demekki alıcısı var hemde iyi fiyata buda kaliteden kaynaklanıyor yoksa neden insanlar o paraları versinler ikince el telefona

Noktayı koyuyorum Hocam Siz İphone kullanın.Biz Android  bu kadar basit konuyu hortlatmanın anlamı yok  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2014, 23:04:20 »
bu digerlerinin kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.bir iphone satıcıya götüründe 1500tl ye satmaya çalışın bakalım alacak mı..ben 800e aldıgım htc yi 600e sattım 200tl lik zararı zarar saymıyorum 2sene kullandım jelatini hala üstündeydi..kasasıyla işlemcisiyle kamerasıyla vs vs enufak bir şikayetim olmadı alan kişide sıfır gibi ürün almış oldu..bizim ülkemizde iphone özentilikden başka birşey degil.bu bir gerçektir.ben açıkcası böle görüyorum ve bu düşüncem degişmez.şahsi düşüncem yani.milletin birbirinden görüpde özentilikden aldıgı bir telefon.htc one x olsun note 3 olsun vs vs yakalaşamaz bu cihazlara.enson yapılan degerlendirmelerde bunu gösteriyor zaten.gerek yok yani dahada tartışmaya.kötü bir telefon degil asla gerçekten bir htc one kadar asla iyi olamaz.zaten sölencek birşey yok en iyi akıllı telefon ödülünü aldıysaki bu ödülü veren kuruluş bu işi yapan kuruluş bir avrupa şirketi ise...çokda sölencek birşey yok sanırım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 30, 2014, 10:17:28 »
  Sonuç?

Bu olmasa idi cep telefonu yine olurdu ama ne zaman ve nasıl bilinmez? Bu yüzden ilk cep telefonu ve tasarımcısına da burada yer vermekte fayda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Nisan 30, 2014, 10:58:26 »
Öncelikle belirtmek isterim bir yılı aşkındır Huawei marka android işlemcili cep telefonu kullanıyorum. Çok memnunum.

Ama şunu da belirtmeden geçemedim. IPhone dan önce HTC var olabilir belki ama onlardan da önce apple (Macintosh) teknolojisi vardı. HTC akıllı telefon üretimi olarak IPhone dan daha eski olabilir belki ama IPhone apple ın zaten kendi altyapısını ve yazılımını uyarlayarak ve geliştirerek kullananan üst düzey bir markadır. Apple kendi bileşenlerini kullanan bir firmadır. En azından yazılımları bu şekilde. Bilgisayarlarında da böyleydi, telefonunda da. Bu işin bir yönü.

Şahsen gerçekten gerekmediği müddetçe yüksek meblağları bir telefona yatırmak yersiz. Ama IPhone diğerlerinden biraz daha farklı tutmak gerekir düşüncesindeyim. Kuzenim IPhone 4 kullanmakta bir arkadaşı da Samsung S3 modelini almıştı. Ancak kıyas ettiklerinde IPhone'nun işlemci olarak daha ön planda olduğunu, hızlı çalıştığını bizzat kendisinden duydum.

Şunu da göz ardı etmemek gerekiyor, IPhone u gerçekten ihtiyaç hasıl olduğu için kullananlar haricinde bir çok kişi prestij için kullanmakta. Sonuçta ne kadar pahalı da olsa en elde edilebilir ve gösterilebilir pahalı oyuncaklardan ve kişisel psikolojik tatmin cihazlarıdır. Burada yine belirtiyorum özellikleri, hızı ve işlemcisi için Iphone kullanananları tenzih ederim. Bu da olayın diğer yönüdür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Almost Stock
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '97
  • 7 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Nisan 30, 2014, 14:01:06 »
Amannnn konu çok uzadı heaa al bi 3310 dert yok tasa yok kafan eserse vur duvara gitsin  :rofl: :rofl: :rofl:
Yek*06db1387