0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TCT Ankara tayfası karşınızda o zaman
Evet konuyu takip eden arkadaşlar bu İstanbul KVK iyice uçtu 15.08.2012 de aldığım telefon KVK kayıtlarında 27.12.2013 Tarihinde görünüyor. Zaten ki ben telefonu 14.10.2013 tarihinde servise vermiş görünüyorum Şuan bulamadığım faturaya ulaşmak üzereyim en kısa zamanda tüketici hakem heyetine başvuruyorum.Bilgi aldıkça paylaşımda bulunacağım
htc ne yav , ne malı bu ne üretmiş bide gidip bi ton para veriyorsunuz, şurda iphone alın paranız boşa gitmez diye bas bas bağırıyoruz kendi düşen ağlamaz
Taiwan İphone bedava sanırım ? Elektronik bu ağlanacak bir durum yok.O yüzden bundan sonra Made İn Japan Sony.
reklam kokan haraketler bunlar sıkıntı yok teknoloji işi biraz şans işi..aynı model telefon kullanıyorum nişanlımla onunki birkaç kez bozuldu benimki hala saglam.nasip kısmet.htc desire z senelerce kullandım birşey olmadı valla.kısmet mustafa yaa..bakarız yeni birşeyler
hTC Made in Taiwan.İphone bedava sanırım bluetooth radyo ios sistemle kendini kısıtlamış bir telefon ?Elektronik bu ağlanacak bir durum yok.O yüzden bundan sonra Made İn Japan Sony.