0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Malum kış bitti ve Nokian WR G2 kış lastiklerimi nisan başında çıkararak tekrar 35.000 km'ye gelmiş Bridgestone ER300 leri taktım.Ancak, lastikler bana sanki tahta tekerlek üzerinde gidiyormuş hissini verecek kadar sertleştiğini görünce, uzun zamandır düşündüğüm yumuşak lastiklere geçiş fikrimi uygulamaya karar verdim. Bayileri arayarak masa başında yaptığım fiyat araştırmaları sonucunda Auris aracıma aşağıdaki lastiklerden birini taktırmaya karar verdim. 1 - Michelin Primacy 3 : 225-TL2 - Goodyear Ef.Grip Performans : 185-TL3 - Cont.Premium Contact 5 : 200-TLMichelin Primacy3'ün yumuşaklığı ve sessizliği zaten herkesin malumu. Ancak, etiket değeri, bayinin söyledikleri ve internette yapılan yorumlar Goodyear EGP'ın da Michelin ayarında hatta daha sessiz olduğu yönünde. fiyat farkı da göz önüne alındığında kafamı oldukça kurcalayan bir model.Cont.Prm contact5 hakkında da söylenenler aşağı yukarı aynı. Aranızda bu model/modelleri kullanan arkadaşlardan, tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum.Zira bu işi bu haftasonu bitireceğim.
hayırlı olsun arkadaşlar bridgestonenin bir nokiandan farkı nedir ki ? ben en yumuşak lastiği arıyorum. çabuk bitmesi önemli değil, yolu tutsun yeter.nokian petlas kumho gibi lastikler 100 lira civarında. ama bridgestone 160 tl . aradaki % 60 farka değecek mi ? aracımda şuanda 2009 yılından bridgestone lastikler var. lastik belki 100bin km yol yapmıştır. ama hala dişleri var!! ben bunu istemiyorum. gerekirse 2 3 yıl sonra dişleri bitsin ama düzgünde tutsun. bitmeyen lastik olur mu hiç ?
ozaman sorarız ? sessiz konforlu frenajı iyi lastik marka ve modeli nedir ? uzun ömür , diş , desen istemiyorum
yanlış anlaşılmasın yazımdada dedim bridgestone için degil er300 için sölediklerine katılırım anılın yazdım.ürün begenmemek ile marka begenmemek farklı şeyler.ama aynı şeyleri sölemişiz bu iş tamamen tercih işi..kimisi uzun ömürlü olsunda başka birşey aramaz er300 alır.kimisi her fonksiyondan verim almak ister daha kısa ömürlü lastik kullanır..ben türkiyede fiyatların çok etkili oldugunu sanmıyorum tercihlerde açıkcası.birtek o konuda sizden farklı düşünüyorum.tabi biraz markacılıkda etkili bu işte.bana göre bir lastik degildi er300 ve çok şükür kurtuldum yani.ama bridgestone asla kötü bir marka degil.bu diger lastikler içinde geçerli bu konuda aynı şekilde düşünmemize sevindim.teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2014, 14:27:46lastikmi arıyon anıl gerçekten arıyorsan yardımcı olıyımMesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2014, 14:31:01etiketini paylaşmadıgım bie lastik markası isteği varmı bir bakda anıl o paylaştıklarıma ona göre konuşalım
Ben araştırmalarım sonucunda Michelin Prinacy3 ve Goodyear Eff.Grip Performance arasından, fiyat avantajını da göz önüne alarak Goodyear EGP karar verdim. Kısmetse yarın taktıracağım inşallah. İzlenimlerimi zaman ilerledikçe paylaşacağım.