0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kullanılmış lastikleri 100 liraya saydırdım demişsiniz, lastikler az kullanıldığı için ikinci el olarak mı verdiniz. Böyle birşey yapılabiliyor mu?
Çıkma lastiklerde satıldığından çok kötü durumda olmayan lastiklerinizi geri alabiliyor lastikçiler, Yeni lastiklerin de fiyatından düşüyorlar.
ben atracta tavsiyeetmem.nokian bak derim.birde ne arıyorsun tam olarak anıl kışlık yazlık 4mevsim vs vs
motor kaç senin..
1.6 motor fark eder mi ki hakkaten merak ettim şimdi.. başka ne tür bilgiler gerekli ? araba liftback , motor 1.6 16v 90hp. 5 ileri manuel şanzıman. 91 model klimasız hidrolik direksiyon...
Değerli forum üyeleri,uzunca bir süredir aracımın yalıtım sıkıntılarından en çok şikayet etmiş birisiyim.Bugün ilk iş olarak 2011 model Corolla aracımın bayiden alındığında üzerinde olan 205 55 16 Yokohoma Advan yaz lastiklerini 2.elde satıp,4 adet Good year efficient grip performans lastiği taktırdım.İnanırmısınız arabamdan yeniden keyf almaya başladım,iki lastik arasında bu kadar fark olabileceğini tahmin dahi etmiyordum.araçta lastik sesi artık beni rahatsız etmiyor,ayrıca süspansiyon pamuk gibi oldu.Lastikleri Kayseri sanayiinde ki Özsarıaltın bayiinden 4tanesi 720 tl ye aldım.Yokohomaları 150 tl ye verdim.ilave masrafa girmeme rağmen bu olayın beni sevindiren en önemli yanı ise , bir ay önce kış lastiklerini değiştirirken 4 adet lastik sübablarını da yeniletmiştim.Maalesef sübablardan bir tanesi dipten çatlakmış,lastikçi farketmese belki de Allah korusun kazaya naden olacaktı."HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR " atasözünü unutamam.Herkese kazasız,sağlıklı ,mutlu günler dilerim