0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada az once bi test surusu yaptim-arac baya canlandi , F1 pistine gittim burda yollar bos ve duz daha once 170 i gecerken zorlanan arac 185 i cok rahat yapti
Aytac bey arac baya canlandi cidden hatta 2. vitesteyken F1 in koca otoparkinda gazi kokledigimde ve direksiyonu hafif bi tarafa kirdigimda VSC isigi yaniyor daha once bunu hic yapmamisti arac okadar zorlamistimki VSC isigini gormek icin ama hic yakamamistim
Abi keşke remap yapaydın ya, boxların verimi malum belli normlarda kalıyor, aşağı yukarıda bir yazılım parasına denk zaten, benim tavsiyem huzur modunu bulunca onda devam et, sürekli değişik modlarda denemeler yapmak, aracın genel performansını geriye götürüyor, yaklaşık 2 yıldır box kullanılan bir cerato var, en iyi ayarında stockuyla aynı yürüyor. Ama sonuçta almışın, ilk keyifleri tatlıdır boxın, toyota kullandığın için şanslısın, aynısını abt , 4800tl ye veriyor bizim arabalara:). Ama farklı modlar denememeni şiddetle tavsiye ediyorum. Varsa çevrende yakın araba, plot araç olarak kullanıp, bir kaç değişik modda , neler olduğunu test etmek lazım. En optimumda da, bir daha kurcalamamak üzere bırakmak lazım bence.
Alper remap isi bana gelmez , daha sonra geri donus icin ayni firmayi bul para ver yeniden yazilimi attir vs vs yolda remap yuzunden kaldiysan toyota yol yardim gelsede birer cay icer adamlari geri yollarsin en optimize ayari bulup orda birakicam bende kardesim
AlperToyotalara belli modelden sonra remap olmuyor.EU emisyon şartları nedeni ile map bölgesi birkez yazılım yazılabiliyor.O nedenle bunun gibi işlemler yapılmak zorunda.VW de yapılıyor dersen.Evet yapılıyor çünkü VW TRyi orta asya pazarından sayıyor o pazardada emisyon sorunu olmadıgından map bölgesi tekrar yazılabiliyor.Toyota TRyi EU pazarında kabul ediyor.