0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Not : ayarlar 8 den basliyor ve 7 de bitiyor : sifirdan baslamiyor yani biraz kafa karistirici ama
mesut kardeş aynı motorun aurisi var bende de bi dewvir kesiciyi sormussun besbine geldimi lak diye keser gazı arac ama boştayken değil giderken hız limitoru de var bende.
Mesut cepten buna cevap yazamamıştım.Bu ayarın mantıgı 16 bit.Diğer değişle Heximal"FF" veya Binary"11111111"Bu heximal sayı mantıgında;0=11=2..9=10A=11..F=16Şeklinde devam ediyor.Hesaplamaları bunu göz önüne alarak yapmak lazım.
peki anlamadigim bisey var , bu adamlar 8 den baslayip 7 de bitiyor demisler ayar icin ozaman F 8. kademeye denk geliyor
konuyu simdi inceledim ama konuda yanlis bikgiker varmesela her iki poduda kademeli arttirmaktan bahsedilmis ama bu sadece 1. pod icin gecerli , 2. pod sadece boxun devreye girecegi araligi belirliyor , yani 2. pod guc artisi saglamiyor yani bu konu 2-2 kukkaniyorsan 3-3 te dene demek yanlis aracin turbosunun nezaman devreye girdigini ve nezaman turbonun yetersiz kaldigini bikmek ve 2. podu buna gore birkere ayarlayip birakmak yeterli , daha sonra 1. podu kademe kademe arttirarak denemek en mantiklisi
Sercan bey o ise bulasmak istemiyorum cunku araci 1 2 yil icinde stok haline cevirip esime birakicam , hayalimde bir golf MK2 alip restore etmek var ve bunu gerceklestiricem kismet olursa
F bi kere 16 değil 15 tir ilkecim