0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi valla iyi olurdu yarin eger vaktim olursa vidyoyu yukliycem 11sn de 100km e ulasiyor aracMahmutcum sagol kardesim unitenin mantigini cozdum de herkez cozmeden yorum yapmis forumlarda onuda cevir bunuda cevir hangisinde-iyiyse dene falan demis genelde herkez neyse simdi su dikkatimi cekti bizim forumda biri ben kademeyi cok actim 500 metre sonra ariza isigi yakti demis ve kademe kademe 100 km de actim demis ecu kendini ayarlasin diye vs ama birincisi ben dun 3. kademe yani seviye yaklasik 12de falanken 10km kullandim sikinti yasamadim ,-ama ne olur ne olmaz diye bugun B ye aldim yani 4. seviyeye 95hp civarina ve 25km yol yaptim sikinti yok ama araba dunku gibi gitmiyor tabi
Ahmet abi programin adi sani varmi abi fabrikalar 0 100 nasil olcuyor ?Mahmutcum ben direk 3 1 yaptim 10 15 km kullandim hemde sikistirarak ama yanmadi isik falan
Ahmet abi su programi buldum , programi actigimda hizlanma basladiginda timer calisacaktir diye uyari veriyor ingilizce
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.binarytoys.speedometerproBu programda güzeldir.
arkada çalan müziğin adını bilen var mı diye soran yok mu ya?
abi şu araba düz vites olacaktı, kazırdı o asfaltı ya, şanzıman ciddi bloke ediyor seni, hem geç atıyor, hem erken atıyor, Allahtan araba dizel, benzinli olsa, çok daha ciddi güç kaybı olacak, lag de oluşacak muhtemelen. Ama bu haliyle bile süre çok başarılı.