Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '10
  • 28 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Kesinlikle gelince resim video isteruk [emoji56]
Insallah hocam.su gecirmiyor sanzimana egzozun durumuna ne bilim motorun gorunmeyen yerlerine bakariz bununla.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 195 kere teşekkür etti
  • 199 kere teşekkür edildi
Ürün linki mi örnek link mi?

ürün linki varsa çok hayra geçer E140 corolla için. videolarda çok güzel duruyo ledler işte tamda istediğim bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Birde şu kameradan aldim.indirimdeydi.11 dolara aldim.kullanışlı biseye benziyor.

5.5mm lens usb endoskop 6 led ip67 su geçirmez kamera endoskop 1 m, Mini kamera ayna hediye olarak android otg telefon endoscopio
http://s.aliexpress.com/2YbyEnEb
(from AliExpress Android)

ihtiyacım olan bir ürün ama su geçirme özelliğine güvenemediğimden alamadığım bir ürün. Video beklerim :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
Birde şu kameradan aldim.indirimdeydi.11 dolara aldim.kullanışlı biseye benziyor.
ben de bunun 2 m. olanından alacaktım. attım sepete duruyor. katalizörü kandırdık ya hala bekliyom :islik:
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
http://m.aliexpress.com/item/32509407574.html
Siparişi verdim acaba acaba ne zaman gelir beklemedeyiz :)
Ve bunun yanında silikon anahtar kılıfı 2 anahtarlık araç içi şarj aleti elm327 fish eye lens t15 geri vites lambası telefon kılıfları tavan lambası trd logo ve aklıma gelmeyen toplam 21 kalem ürün sipariş verdim kendimi fazla kaptırmışım :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ve bunun yanında silikon anahtar kılıfı 2 anahtarlık araç içi şarj aleti elm327 fish eye lens t15 geri vites lambası telefon kılıfları tavan lambası trd logo ve aklıma gelmeyen toplam 21 kalem ürün sipariş verdim kendimi fazla kaptırmışım :)
Seçkin, bu ampul hakkında iyi bir yorum bekliyorum senden benimde aklımda var bu tipler yada arkası fansız telli tiplerden hem kısalara hem uzunlara düşünüyorum. White mı aldın warm white mı? Nasıl kolay mı montajı sığarmı sığmaz mı avantajları dezavantajları ne mutlaka yaz abim, şimdiden teşekkürler
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Seçkin, bu ampul hakkında iyi bir yorum bekliyorum senden benimde aklımda var bu tipler yada arkası fansız telli tiplerden hem kısalara hem uzunlara düşünüyorum. White mı aldın warm white mı? Nasıl kolay mı montajı sığarmı sığmaz mı avantajları dezavantajları ne mutlaka yaz abim, şimdiden teşekkürler
Murat Köse geri döndü [emoji3]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bende yorum ve video bekliyorum hocam kesinlikle [emoji3]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Murat Köse geri döndü [emoji3]

Alttan alttan çalışıyorum :) Ama aklımda yani bu LED işi, tek sıkıntı hala daha ben arabanın farlarının arkasını görmedim :) Elim park ampulünü değiştirmeye bile uzanamadı, kahrolası federaller çalışmak için boşluk bırakmamışlar :P
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Alttan alttan çalışıyorum :) Ama aklımda yani bu LED işi, tek sıkıntı hala daha ben arabanın farlarının arkasını görmedim :) Elim park ampulünü değiştirmeye bile uzanamadı, kahrolası federaller çalışmak için boşluk bırakmamışlar[emoji14]
Örnek laguna far ampulünu değiştirirken tamponu indirmen gerektiğini biliyor musun :)  şükür etmek iyidir. Aküyü söküp alman gerekecek park lambasi için. Diğer tüm far sinyal ampulleri kolayca çıkıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Örnek laguna far ampulünu değiştirirken tamponu indirmen gerektiğini biliyor musun :)  şükür etmek iyidir. Aküyü söküp alman gerekecek park lambasi için. Diğer tüm far sinyal ampulleri kolayca çıkıyor

Yav sanki bizim manuel de de bu ampulleri değiştirmek için farı sökmek tamponu sökmek gerekiyor gibi şekiller kalmış aklımda. Şimdi sen diğer UZUN KISA PARK vb ne kadar ampul varsa kolayca sökülüyor diyorsun yani, ama ben elimi falan sokamadım akü olmayan tarafa bile. :( Bizim kısaların arkasında kauçuk kapak var mı? Uzunların arkasında var mı? nasıl ampul alırsak alalım kodu uyduktan sonra boyu falan sıkıntı yapar mı? Bekir Bey hatırladığım kadarıyla sığdıramamıştı. Bizde durum ne, tek bildiğim sinyal ampulümüz oda en kolayıydı
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Yav sanki bizim manuel de de bu ampulleri değiştirmek için farı sökmek tamponu sökmek gerekiyor gibi şekiller kalmış aklımda. Şimdi sen diğer UZUN KISA PARK vb ne kadar ampul varsa kolayca sökülüyor diyorsun yani, ama ben elimi falan sokamadım akü olmayan tarafa bile. :( Bizim kısaların arkasında kauçuk kapak var mı? Uzunların arkasında var mı? nasıl ampul alırsak alalım kodu uyduktan sonra boyu falan sıkıntı yapar mı? Bekir Bey hatırladığım kadarıyla sığdıramamıştı. Bizde durum ne, tek bildiğim sinyal ampulümüz oda en kolayıydı
Bu gün foto atayım yeterse yetti artık [emoji3] görende elin godzilla eli zannedecek[emoji5]
Uzun ve kısa ampulü kapak koruyor önce toz kapağı sonra içeride ampuller. İşte o içerisinin ölçüsü çok önemli. Yani ampul takılan yerle arka kapağın olduğu oda. Oraya sigarsa lamba takılır. Fanli ve ince soğutucu lu bir ürün bulabilirsen olur inşallah. Tampon sökme işini unut abi. Bindiğin araç ne: toyota
Felsefemiz ne; Yalin üretim [emoji3]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Ya o kapak içinde çözümler var, ortası delik kauçuklar var, bence çok sıkıntı yapmaz. ama bu arkası dibine kadarsa yani kapağı delsekte arkaya doğru gidemeyeceksek sıkıntı var. Takibe aldıklarım fanlı değil, fanlı olaya inanmıyorum. Evin köşesinde duran PC ler bile toz toprak birikip sıkıntı çıkartıyor kaldı ki bu yolda tozda çamurda kullanılacak birşey ve bu fanı mutlaka bozar.

Fotoğrafları bekliyorum, teşekkürler.

sepete attıklarım,

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-40W-5000LM-9005-Cree-PHILIP-LED-Headlight-Kit-Car-Driving-Lamp-Bulbs-6000K-White/32325786318.html

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-40W-5000LM-H11-Cree-PHILIP-LED-Headlight-Kit-Car-Driving-Lamp-Bulbs-6000K-White/32321884026.html

http://www.aliexpress.com/item/Runstreet-TM-9600lm-LED-Car-Automotive-Headlight-Kit-Cree-XHP-50-40W-4800lm-Bulb-H1-H3/32438717417.html

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-40W-5000LM-9005-HB3-Cree-LED-Headlight-Kit-Car-Driving-Lamp-Bulbs-6000K-White/32343573406.html

http://www.aliexpress.com/item/New-2pcs-lot-Universal-12V-5W-any-logo-LED-car-door-welcome-shadow-light-laser-projector/32405350585.html

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Ya o kapak içinde çözümler var, ortası delik kauçuklar var, bence çok sıkıntı yapmaz. ama bu arkası dibine kadarsa yani kapağı delsekte arkaya doğru gidemeyeceksek sıkıntı var. Takibe aldıklarım fanlı değil, fanlı olaya inanmıyorum. Evin köşesinde duran PC ler bile toz toprak birikip sıkıntı çıkartıyor kaldı ki bu yolda tozda çamurda kullanılacak birşey ve bu fanı mutlaka bozar.

Fotoğrafları bekliyorum, teşekkürler.

sepete attıklarım,

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-40W-5000LM-9005-Cree-PHILIP-LED-Headlight-Kit-Car-Driving-Lamp-Bulbs-6000K-White/32325786318.html

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-40W-5000LM-H11-Cree-PHILIP-LED-Headlight-Kit-Car-Driving-Lamp-Bulbs-6000K-White/32321884026.html

http://www.aliexpress.com/item/Runstreet-TM-9600lm-LED-Car-Automotive-Headlight-Kit-Cree-XHP-50-40W-4800lm-Bulb-H1-H3/32438717417.html

http://www.aliexpress.com/item/New-2pcs-lot-Universal-12V-5W-any-logo-LED-car-door-welcome-shadow-light-laser-projector/32405350585.html
Şöyle bir durum var.  Ya da dur namazdan sonra foto çekeyim ben inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Şöyle bir durum var.  Ya da dur namazdan sonra foto çekeyim ben inşallah

İnşallah bekliyorum sabırsızlıkla  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Yorumu şimdiden yapıyım ben çok güzel beni beklemeden alın :D kaan ve ali abi kullanıyor benimde referanslarım onlar aynısını kullanıyorlar. Önümüzdeki ay da uzunlara alcam maddi durumumdan dolayı 1 takım alabildim sadece. Montajı da yapamazsanız bir aksesuarcıda 10-20 liraya montaj yaparlar en kötü
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Yorumu şimdiden yapıyım ben çok güzel beni beklemeden alın :D kaan ve ali abi kullanıyor benimde referanslarım onlar aynısını kullanıyorlar. Önümüzdeki ay da uzunlara alcam maddi durumumdan dolayı 1 takım alabildim sadece. Montajı da yapamazsanız bir aksesuarcıda 10-20 liraya montaj yaparlar en kötü

Kaan bildiğim kadarı ile bu modelden almadı  :wacko:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Kaan bildiğim kadarı ile bu modelden almadı  :wacko:
Ali abininkiyle benim sipariş verdiğim aynı. Kaanın aldığı ile benim aldığımın ledi aynı ama kasası farklı ikiside philips'in ledini kullanıyor. Bu arada 5000k sipariş verdim ben
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
İnşallah bekliyorum sabırsızlıkla  :saygi:
Hava muhalefeti nedeniyle çekemedim [emoji28] tam seydi hoca enjektorleri çek demişti onu çektim on muhafazası sokup resim çekecektim ki hava bozdu[emoji3]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
Toyota akeseuar
« Yanıtla #799 : Şubat 19, 2016, 16:33:15 »
Arkadaşlar Ankara başkent oto aksesuara kapı altı çelik kromlar gelmiş,geçenlerde bagaj altına taktırmıştım.Servis 1.200 Tl istemişti.Bilgilerinize.(2009 üzeri Avensis için)