Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi

:saygi:

hocam konuyu merakla bekliyoruz bu arada kamera çözünürlüğü hoşuma gitti. ekranı nereye monte etmeyi düşünüyorsunuz?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
hocam konuyu merakla bekliyoruz bu arada kamera çözünürlüğü hoşuma gitti. ekranı nereye monte etmeyi düşünüyorsunuz?
Hocam aslında bunu almadan önce gözlük koyma yerine geri vitese takıldığında açılacak bir şey yapmayı düşünüyordum ama beceremezsem geri dönüşü olmaz diyerek vazgeçtim. Bunu sol ön direğin altına koymayı düşünüyorum. Küçük havalandırma çıkışının hemen arkasına.
Aslında çözünürlük başta bana düşük gibi geldi. (480*272) Ama yeterli olduğunu düşünüyorum. Beğendiğinize sevindim  ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Hocam aslında bunu almadan önce gözlük koyma yerine geri vitese takıldığında açılacak bir şey yapmayı düşünüyordum ama beceremezsem geri dönüşü olmaz diyerek vazgeçtim. Bunu sol ön direğin altına koymayı düşünüyorum. Küçük havalandırma çıkışının hemen arkasına.
Aslında çözünürlük başta bana düşük gibi geldi. (480*272) Ama yeterli olduğunu düşünüyorum. Beğendiğinize sevindim  ::)

Hadi hayırlı olsun Burak hocam,

Maşallahın var, arabaya herşeyi yapıyorsun bizde senden nasipse otlanacağız :)

Bu arada o ekrandaki yeşil sarı kırmızı çizgiler kameranın özelliğimi ekranın özelliğimi?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
Hadi hayırlı olsun Burak hocam,

Maşallahın var, arabaya herşeyi yapıyorsun bizde senden nasipse otlanacağız :)

Bu arada o ekrandaki yeşil sarı kırmızı çizgiler kameranın özelliğimi ekranın özelliğimi?
Teşekkür ederim Murat bey.
Çizgiler kameranın özelliği. Olmasa daha iyi olurdu bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Teşekkür ederim Murat bey.
Çizgiler kameranın özelliği. Olmasa daha iyi olurdu bence.

Kamera camına yada lens içine yapıştırılmış bir bant olabilir.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi

hocam dvd film izlenmeyecek sonuçta bence gayet yeterli. ben olsam ekranı bir numara küçük alırdım yer kaplamasın diye ama hoşuma gitti :)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
İlke ürün koruma sonlanmadan dispute açmayı unutma.Yada satıcıdan süreyi uzatmasını iste.
Sureyi uzatmalarini talep ettim. Sure azalinca dispute accam abi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
Talat bey küçük monitörlerinde çerçevesini büyük yapıyorlar. Hemen hemen aynı boyutta gibiler.
Örnek olarak http://www.aliexpress.com/item/3-5-inch-HD-Car-monitor-Car-Color-TFT-LCD-Monitor-Rearview-DVD-w-PAL-NTSC/1894991219.html
Ayrıca küçüklerin çoğu modeli de kalın

Murat bey çizgiler sanırım yazılım kaynaklı bir durum. Kameranın içini açmıştım bant ile yapılabilecek bir şey değil gibi geldi bana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Murat bey çizgiler sanırım yazılım kaynaklı bir durum. Kameranın içini açmıştım bant ile yapılabilecek bir şey değil gibi geldi bana.

http://www.instructables.com/id/Modifying-120deg-viewing-angle-infrared-rear-view-/

http://rydeen.forumotion.com/t7-how-to-remove-parking-grid-and-reverse-camera-image-on-rydeen-back-up-cameras

Bozma ama :) Bu arada benim ayna kapatma modülü çin sınırlarına aşamadı herhalde :) Çin seddinde duruyor :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
http://www.instructables.com/id/Modifying-120deg-viewing-angle-infrared-rear-view-/

http://rydeen.forumotion.com/t7-how-to-remove-parking-grid-and-reverse-camera-image-on-rydeen-back-up-cameras

Bozma ama :) Bu arada benim ayna kapatma modülü çin sınırlarına aşamadı herhalde :) Çin seddinde duruyor :rofl:
Tühh yaaa keşke daha önce görseydim. Su girmesin diye silikonlayıp her yerine japon damlattım. İstesem de açamam artık.  :(
Yoğunluk azaldı hocam. Haftaya Türkiye'ye giriş yapar muhtemelen. Giriş yaptıktan 2-3 gün sonra da elinde olur diye düşünüyorum.  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Tühh yaaa keşke daha önce görseydim. Su girmesin diye silikonlayıp her yerine japon damlattım. İstesem de açamam artık.  :(
Yoğunluk azaldı hocam. Haftaya Türkiye'ye giriş yapar muhtemelen. Giriş yaptıktan 2-3 gün sonra da elinde olur diye düşünüyorum.  :saygi:

Eeee hep sen mi yardımcı olacaksın, daha önceden soraydın ben sana kaynak bulurdum Allahın izniyle :) Olsun varsın iyidir ya çizgiler, nasıl olsa çizgiye bakmazsın sen. :saygi:

Çindeki yoğunluk azalsada senin yoğunluk ne durumda :) Bağlantı olayını sen olmazsan cesaret edemem. Bu arada bende burada Hızlı Kablo Ekleme aparatlarını araştırıyorum Denizlide ama bilen pek yok gibi.  :olu:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
Eeee hep sen mi yardımcı olacaksın, daha önceden soraydın ben sana kaynak bulurdum Allahın izniyle :) Olsun varsın iyidir ya çizgiler, nasıl olsa çizgiye bakmazsın sen. :saygi:

Çindeki yoğunluk azalsada senin yoğunluk ne durumda :) Bağlantı olayını sen olmazsan cesaret edemem. Bu arada bende burada Hızlı Kablo Ekleme aparatlarını araştırıyorum Denizlide ama bilen pek yok gibi.  :olu:

Hocam yoğunluktan ziyade havalar buralarda feci soğuk. Evden arabaya giderken 10 metrelik yolda donuyorum  :lol: Zaten karda kışta motoru bozmasın diye modülün sigortasını çıkardım. Şu an aynalar kapanmıyor. Bağlantıda yardımcı olurum inşallah hocam dert etme. Fotoğrafları ayrıntılı şekilde çeker paylaşırım.
Kablo ekleme aparatları konusunda bilgim yok ama bence gerek de yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Bulsam iyi olurdu, kolay ve bantla saracam derdi yok.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Elektrikcilerde sifir numara sira klemens alabilirsin abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Elektrikcilerde sifir numara sira klemens alabilirsin abi :)

Ama ilkecim bildiğim kadarı ile klemenste kabloyu kesmen lazım vede yandan bir kablo ekleme yapamazsın anca iki kabloyu aynı deliğe sokarak ek yaparsın. Oda klemensin Tek olarak kullanırsın,ikili değil. Bu farklı güzel bir bağlantı sunuyor. Kabloyu kesmiyorsun, zımbalama yapıyormuşsun gibi oluyor ayrıca bantlamanada gerek kalmıyor.

Yanlışım varsa düzelt abim  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
http://wheels.ae/polopoly_fs/1.1199087!/image/2948119819.jpg_gen/derivatives/wheelsbox_640/2948119819.jpg

A 250 linin panjuru gibi olsun istiyorum.

Hayalden öteye gidemez gibi...
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Ama ilkecim bildiğim kadarı ile klemenste kabloyu kesmen lazım vede yandan bir kablo ekleme yapamazsın anca iki kabloyu aynı deliğe sokarak ek yaparsın. Oda klemensin Tek olarak kullanırsın,ikili değil. Bu farklı güzel bir bağlantı sunuyor. Kabloyu kesmiyorsun, zımbalama yapıyormuşsun gibi oluyor ayrıca bantlamanada gerek kalmıyor.

Yanlışım varsa düzelt abim  :saygi:
Senin attigin resim gozukmuyor abi bende ondan dolayi ben oyle yazdim. Evet klemenste dedigin olay oluyor. Veya karsilikli baglarsin. 0 numara klemensin bir bolmesine 2cift 05 kablo bagliyorum ben genelde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Senin attigin resim gozukmuyor abi bende ondan dolayi ben oyle yazdim. Evet klemenste dedigin olay oluyor. Veya karsilikli baglarsin. 0 numara klemensin bir bolmesine 2cift 05 kablo bagliyorum ben genelde
Hızlı klemens vb isimlerde geçiyor, masaya geçince yeni resim paylaşırım
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Hızlı klemens vb isimlerde geçiyor, masaya geçince yeni resim paylaşırım

Bahsettigin sey bumu abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bahsettigin sey bumu abi

Aynen abim bunlardan, süper birşey...Bizim arabalardaki kablolar kaçlık oluyor genelde?

Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2015, 11:36:51
Şu bizim arabalara olurmu T27 Avensisciler?

http://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.html

Geri vitese bağlayacağım bir ucunu.
THE END