Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Aynen abim bunlardan, süper birşey...Bizim arabalardaki kablolar kaçlık oluyor genelde?

Bilmiyorum abi.  @Ahmet Güve (8047)  abime sormak lazım :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2015, 20:37:10
Bu arada yanwenden 3 adet kargom bugün geldi. Kasımın 11inde çıkmışlardı yola
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Neler geldi İlke?

Bu arada linkini verdiğim ürün sence kullanışlı olur mu?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Bu kablo klemensini çok kullanıyorum.
Araba üzerinde çok farklı kablolar var, o nedenle şu demek hatalı olur.
Ama banada çok lazım elimdekiler bitti.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bu kablo klemensini çok kullanıyorum.
Araba üzerinde çok farklı kablolar var, o nedenle şu demek hatalı olur.
Ama banada çok lazım elimdekiler bitti.

Geneli nedir abi 18-22 gibi birşey mi? Baya bir çeşit var bu ürünlerde, normalde sık kullandığın hangisi hocam?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
İç aydınlatmalar için aldığım T10 ledlerim buğün elime ulatı ledleri adaptör ile denedim beyaz tonu hoşuma gitti bakalım arabada nasıl aydınlatacak.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
Geneli nedir abi 18-22 gibi birşey mi? Baya bir çeşit var bu ürünlerde, normalde sık kullandığın hangisi hocam?

0.75 mm olması lazım.
AP900 Cruise control

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Neler geldi İlke?

Bu arada linkini verdiğim ürün sence kullanışlı olur mu?
Abi 2 adet kulaklik geldi. Birde tripod icin telefon tutucu.

Ben hic kullanmadim abi onu. Ben direkt dalarim kabloya ek yapilacaksa soyarim bicerim baglarim sararim :D :rofl:

Gerekirsede sira klemens kullanirim  :)

Aceb bu zimbirtinin ingilizcesi nedir. Aliexpressten bakayim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Abi 2 adet kulaklik geldi. Birde tripod icin telefon tutucu.

Ben hic kullanmadim abi onu. Ben direkt dalarim kabloya ek yapilacaksa soyarim bicerim baglarim sararim :D :rofl:

Gerekirsede sira klemens kullanirim  :)

Aceb bu zimbirtinin ingilizcesi nedir. Aliexpressten bakayim.

quick splice wire connector her türlü adı var :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 40300
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
Şöyle bir ürün gördüm. Nasıl kullanışlı mıdır acaba? İşe yarar mı dersiniz? Ne dersiniz arkadaşlar. Montajı nasıldır @Ahmet Güve (8047) yorumlayabilir mi?

http://www.aliexpress.com/item/Car-USB-switch-Double-USB-Charging-Switch-for-Toyota/32251947696.html
Artık Elektronik İmza Kullanıyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Ali hocam ne amaçlı kullanacağınıza bağlı, malum bizim bu soketlerin monte edilebileceği yer sol tarafta diz hizasında, oraya telefon şarjı soksak telefonu koyabilecek düz bir alan yok o tarafta, bende görmüştüm ama bu sebepten vaz caymıştım
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 17 kere teşekkür etti
Üstat benim de aklıma geldi engel olur diye, ama telefonu kapı cebine koyabilirim diye düşündüm. Çakmaklık şarjı aldım, bir türlü randıman alamadım temassızlık oluyor, araba çalışmıyorken şarj etmiyor vs.vs. Bir de eski arabamda navigasyonu sol direk dibine takıyordum hem görüş alanımı fazla kapatmasın, hem de direğin gölgesinde ekran daha iyi görünüyordu onu da rahat şarj edebilirim diye düşündüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Üstat benim de aklıma geldi engel olur diye, ama telefonu kapı cebine koyabilirim diye düşündüm. Çakmaklık şarjı aldım, bir türlü randıman alamadım temassızlık oluyor, araba çalışmıyorken şarj etmiyor vs.vs. Bir de eski arabamda navigasyonu sol direk dibine takıyordum hem görüş alanımı fazla kapatmasın, hem de direğin gölgesinde ekran daha iyi görünüyordu onu da rahat şarj edebilirim diye düşündüm.

Çok iyi düşünmüşsün hocam da ne bileyim , o kablo orada hepi riskli olacak, inerken binerken ayağa falan takılacak..  :argh: :argh: Adam gibi yerlerde de soketleri yok ki, insan bir düşünür şuraya şu takılır buraya bu takılır şuraya uç verelim falan der, Kim KOL DAYAMASININ içindeki uçları kullanırki, hayret ya bana çok saçma bir araba geliyor :argh: :olu:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 17 kere teşekkür etti
Doğru, inerken ayağa takılabilir. Dur bakalım, üstat @Ahmet Güve (8047) onay verirse sırf navigasyon için düşünebilirim. Bir de speed limiter konusunu okumuştum ama sırf düğme meselesinden dolayı cazip gelmemişti, siz kendi yaptığınız düğmeyle mi devam ediyorsunuz? Yoksa alternatif var mı?. Gezerken bir kaç tane düğme varyasyonu gördüm de uyup uymayacağını bilmiyorum ölçmek lazım, olursa onu da halledeyim diyorum.

http://www.aliexpress.com/item/camry-switch-toyota-fog-lighting-switch-car-switch/1060372792.html
http://www.aliexpress.com/item/Car-Fog-Lamp-Switch-Knob-For-Toyota-Prado-Highlander-Camry-Prius-USA-Russia-Freeshipping/32223601770.html
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-NEW-car-Gps-Recorder-Parking-sensor-Fog-light-drl-switch-button-for-TOYOTA-highlander/32246107745.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Doğru, inerken ayağa takılabilir. Dur bakalım, üstat @Ahmet Güve (8047) onay verirse sırf navigasyon için düşünebilirim. Bir de speed limiter konusunu okumuştum ama sırf düğme meselesinden dolayı cazip gelmemişti, siz kendi yaptığınız düğmeyle mi devam ediyorsunuz? Yoksa alternatif var mı?. Gezerken bir kaç tane düğme varyasyonu gördüm de uyup uymayacağını bilmiyorum ölçmek lazım, olursa onu da halledeyim diyorum.

Hala daha ufak düğmem ile idare ediyorum. Bende işte geçenlerde bu Aliexpresse dadanınca bu düğmeyi aratırken sizin bu usb ürünü görmüştüm ama işte yeri kötü ya, yoksa olmayacak bir ürün değil, keşke orta yerde falan olsaydı, hatta kesilebilir bir yer olsa direk keselim :)

Bu ürünleri gördüm hocam bunlar görebildiğim ve mantık yürütmeme göre bas bırak düğme değil, on off düğme... Bizim için Zil butonu tarzı lazım. Yani tek dokunuş devre tamamlanacak vede bırakacak, basılı kalmayacak. Buda ne düğmesi olabilir arabalarda mesela benzin kapağı açma düğmesi muhtemelen zil düğmesi gibidir o, çünkü basılı tutunca çalışıyor.

DRL SİS FARI olmaz diye düşünüyorum çünkü onlar sanki basılı kalan tuşlardan olması lazım ki basılı kaldığı müddetçe çalışsın. Park sensörü butonuda o şekilde çalışıyordur muhtemelen, ihtiyaç anında basıp devreye alıyor iş bitince tekrar basıp kapatılıyordur. Bize uymaz yani, ama bilenler daha iyi cevap verirler
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 17 kere teşekkür etti
Hala daha ufak düğmem ile idare ediyorum. Bende işte geçenlerde bu Aliexpresse dadanınca bu düğmeyi aratırken sizin bu usb ürünü görmüştüm ama işte yeri kötü ya, yoksa olmayacak bir ürün değil, keşke orta yerde falan olsaydı, hatta kesilebilir bir yer olsa direk keselim :)

Bu ürünleri gördüm hocam bunlar görebildiğim ve mantık yürütmeme göre bas bırak düğme değil, on off düğme... Bizim için Zil butonu tarzı lazım. Yani tek dokunuş devre tamamlanacak vede bırakacak, basılı kalmayacak. Buda ne düğmesi olabilir arabalarda mesela benzin kapağı açma düğmesi muhtemelen zil düğmesi gibidir o, çünkü basılı tutunca çalışıyor.

DRL SİS FARI olmaz diye düşünüyorum çünkü onlar sanki basılı kalan tuşlardan olması lazım ki basılı kaldığı müddetçe çalışsın. Park sensörü butonuda o şekilde çalışıyordur muhtemelen, ihtiyaç anında basıp devreye alıyor iş bitince tekrar basıp kapatılıyordur. Bize uymaz yani, ama bilenler daha iyi cevap verirler
Eyvallah Hocam. Konuyu da düğme meselesini de biliyorum, baştan sona okumuştum. Verdiğim örnekleri de zaten tesadüfen gördüm, alternatif var gibi demek istiyorum, aransa sanki uygun bir şey çıkacak gibi. Ben daha çok şekil olarak ve ışığını yakması nasıl olur merak ediyordum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Eyvallah Hocam. Konuyu da düğme meselesini de biliyorum, baştan sona okumuştum. Verdiğim örnekleri de zaten tesadüfen gördüm, alternatif var gibi demek istiyorum, aransa sanki uygun bir şey çıkacak gibi. Ben daha çok şekil olarak ve ışığını yakması nasıl olur merak ediyordum.

Orjinal olanı vardı bir arkadaşımızın arabasında ama bu çinliler daha o sokete girişmemişler anlaşılan :) Belki bunlardan birisi alınıp basılı kalması engellenebilir ama biraz uğraştırabilir, içini bilmek lazım.

Ben sıksık kullanıyorum Ali Hocam, hatta hız sabitleyiciden daha çok kullandığım da söylenebilir, sağ ayağımın birşeylere basmadan durmasını sevmiyorum :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 17 kere teşekkür etti
 İnsan araba kullandığını hissetmeli diyorsun. :rofl:  :rofl: Ben de aynı şeyi otomatik vites için hissediyorum. Elimin altında oynayacak birşeyler olmalı diyorum  :rofl:  İstanbul da yaşasaydım muhtemelen böyle düşünmezdim orası ayrı ama  :D Limiter için bu aralar ihtiyaç hissediyorum, hem kar buz hem de radar kontrolleri çok arttı. Düğme meselesini, servise de soracağım, bakalım ne çıkacak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Aynen, tembel ayak sendromuna girmemek lazım :)

Otomatik vites , büyük şehirler için gereklilik, bizim buralarda olmasada olur  :islik: Radar olayı için muhteşem bir özellik, her yola göre ayarlıyorum keyfime bakıyorum, Dedim ya garip araba diye, arabada dijital hız göstergesi olmayınca, bu hız sabitlemede nerde sabitledin belli olmuyor ama hız sınırlayıcıda nerde sabitlediğin dijital olarak ekranda beliriyor :) Araştır hocam, ekonomik birşey bulursan bende alayım :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
Şöyle bir ürün gördüm. Nasıl kullanışlı mıdır acaba? İşe yarar mı dersiniz? Ne dersiniz arkadaşlar. Montajı nasıldır @Ahmet Güve (8047) yorumlayabilir mi?

http://www.aliexpress.com/item/Car-USB-switch-Double-USB-Charging-Switch-for-Toyota/32251947696.html

Bu çok güzelmiş. İlk fırsatta bende alacagım.
Digerini bilmiyorum yorumsuz.
AP900 Cruise control

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

Nereti montaj yapmayi dusunuyorsunuz abi. Tirnakli oldugu icin herhangi bir duz zemini kesip takabilirsiniz. Ben vw nin kini begenmistim aux luydu onu 2006 corollada el freninin altindaki plastik parcayi kesip takacaktim