0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen abim bunlardan, süper birşey...Bizim arabalardaki kablolar kaçlık oluyor genelde?
Bu kablo klemensini çok kullanıyorum.Araba üzerinde çok farklı kablolar var, o nedenle şu demek hatalı olur.Ama banada çok lazım elimdekiler bitti.
Geneli nedir abi 18-22 gibi birşey mi? Baya bir çeşit var bu ürünlerde, normalde sık kullandığın hangisi hocam?
Neler geldi İlke?Bu arada linkini verdiğim ürün sence kullanışlı olur mu?
Abi 2 adet kulaklik geldi. Birde tripod icin telefon tutucu.Ben hic kullanmadim abi onu. Ben direkt dalarim kabloya ek yapilacaksa soyarim bicerim baglarim sararim Gerekirsede sira klemens kullanirim Aceb bu zimbirtinin ingilizcesi nedir. Aliexpressten bakayim.
Üstat benim de aklıma geldi engel olur diye, ama telefonu kapı cebine koyabilirim diye düşündüm. Çakmaklık şarjı aldım, bir türlü randıman alamadım temassızlık oluyor, araba çalışmıyorken şarj etmiyor vs.vs. Bir de eski arabamda navigasyonu sol direk dibine takıyordum hem görüş alanımı fazla kapatmasın, hem de direğin gölgesinde ekran daha iyi görünüyordu onu da rahat şarj edebilirim diye düşündüm.
Doğru, inerken ayağa takılabilir. Dur bakalım, üstat @Ahmet Güve (8047) onay verirse sırf navigasyon için düşünebilirim. Bir de speed limiter konusunu okumuştum ama sırf düğme meselesinden dolayı cazip gelmemişti, siz kendi yaptığınız düğmeyle mi devam ediyorsunuz? Yoksa alternatif var mı?. Gezerken bir kaç tane düğme varyasyonu gördüm de uyup uymayacağını bilmiyorum ölçmek lazım, olursa onu da halledeyim diyorum.
Hala daha ufak düğmem ile idare ediyorum. Bende işte geçenlerde bu Aliexpresse dadanınca bu düğmeyi aratırken sizin bu usb ürünü görmüştüm ama işte yeri kötü ya, yoksa olmayacak bir ürün değil, keşke orta yerde falan olsaydı, hatta kesilebilir bir yer olsa direk keselim Bu ürünleri gördüm hocam bunlar görebildiğim ve mantık yürütmeme göre bas bırak düğme değil, on off düğme... Bizim için Zil butonu tarzı lazım. Yani tek dokunuş devre tamamlanacak vede bırakacak, basılı kalmayacak. Buda ne düğmesi olabilir arabalarda mesela benzin kapağı açma düğmesi muhtemelen zil düğmesi gibidir o, çünkü basılı tutunca çalışıyor.DRL SİS FARI olmaz diye düşünüyorum çünkü onlar sanki basılı kalan tuşlardan olması lazım ki basılı kaldığı müddetçe çalışsın. Park sensörü butonuda o şekilde çalışıyordur muhtemelen, ihtiyaç anında basıp devreye alıyor iş bitince tekrar basıp kapatılıyordur. Bize uymaz yani, ama bilenler daha iyi cevap verirler
Eyvallah Hocam. Konuyu da düğme meselesini de biliyorum, baştan sona okumuştum. Verdiğim örnekleri de zaten tesadüfen gördüm, alternatif var gibi demek istiyorum, aransa sanki uygun bir şey çıkacak gibi. Ben daha çok şekil olarak ve ışığını yakması nasıl olur merak ediyordum.
Şöyle bir ürün gördüm. Nasıl kullanışlı mıdır acaba? İşe yarar mı dersiniz? Ne dersiniz arkadaşlar. Montajı nasıldır @Ahmet Güve (8047) yorumlayabilir mi?http://www.aliexpress.com/item/Car-USB-switch-Double-USB-Charging-Switch-for-Toyota/32251947696.html