0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi gözün aydın. bu arada karbon yapıştırma kağıtların geldi mi
Karbonlarım gelmedi 23-11-2014 tarihinde çinden çıktı gözüküyor halen türkiyeye girmedi.Satıcıyla konuştum bekleyin gelecek dedi ürün koruma süresini uzattı.
Bende öyle düşünüyorum sahibinden satılık bir makyajlı kasada görmüştüm güzel duruyordu.Kromların iç kenar kalınlıkları biraz düşük orayada girermi veyahutta yapışkanlı olmadığından tazyikli yıkamada düşermi orasıda soru işareti.
Krom şeritleri görünce aklımda olan bi soruyu sorayım dedim. Benim auriste alt ızgara baklava dilimi şeklinde ve her köşe de bir nokta şeklinde çıkıntı var. Aklımda olan şey A250 AMG panjuru var noktalı noktalı o şekilde Aurisin alt ızgarayı yapmak istiyorum. Şekil olarak nasıl durur? Apaçi tarzı mı olur? çok mu sırıtır? kafamda deli sorular. Hatta fotoşop kullanan birisi bir el atabilir mi bu düşünceme? Bir de diyelim karar verdim. Her noktanın tepesini nasıl krom yapabilirim? belki de en önemli soru bu?
Kargosu yanwen denmi takip ediliyor abi
Bu değil normal china post.Diğer aldığım ürün yanwen 27 kasımda çıkış yapmış kendi sitesi haricinde başka nereden takip ediliyor ilke
Yanwen için link. Ama yanwen Türkiye'ye girişe kadar takip var, sonrası yok. Yanwen kayıtları sahte deniliyor bazı sitelerde doğruluk payı da olabilir. Çünkü 3 aralık ta sipariş verdiğim ürün yanwende 11 aralık Türkiye'ye girdi gözüküyordu, 5 ocakta teslim edildi. Arada geçen süreyle ilgili hiç bir kayıt yoktu.http://www.yw56.com.cn/english/index.aspx
Bu değil normal china post.Diğer aldığım ürün yanwen 27 kasımda çıkış yapmış kendi sitesi haricinde başka nereden takip ediliyor ilke.
Malesef baska yerden takip edemiyoruz abi. Benim 5 adet filan urun yanwende araligin ilk haftasi TR ye girmis fakat gelen yok halen
İlke ürün koruma sonlanmadan dispute açmayı unutma.Yada satıcıdan süreyi uzatmasını iste.
Bu değil normal china post.Diğer aldığım ürün yanwen 27 kasımda çıkış yapmış kendi sitesi haricinde başka nereden takip ediliyor ilkeMesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 13:19:31YUNUS EMRE ANDAÇ (31887) Fikir oluşturması açısından fotoğrafımı paylaşayım.Benim aklımdakide bu şekilde sizinkilerde arka taraflarında bant varmı yapıştırmamı tazyikli suda yerinden çıkıyormu.Benim kromlar geçme arkasında bant yok çıkar diye biraz tereddüt ediyorum.
cavit abi benim bir ürünümün süresi bitti.Dispute açamadım.Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Satıcıyla haberleş ürünüm gelmedi de peşindende dispute aç şansını dene.Benim başıma hiç gelmedi bir ürün tedarik edilemeyince paramı iade ettiler.aliexpress ürün koruma süresi dolmadan dispute açınca genellikle parayı iade ediyor.
Dispute aç bakalım aliexpress sana nasıl dönüş yapıcak.
sorun orda abi dispute süresi geçmiş bakmamıştım hiç.