Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
abi gözün aydın. bu arada karbon yapıştırma kağıtların geldi mi

Karbonlarım gelmedi 23-11-2014 tarihinde çinden çıktı gözüküyor halen türkiyeye girmedi.Satıcıyla konuştum bekleyin gelecek dedi ürün koruma süresini uzattı.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Karbonlarım gelmedi 23-11-2014 tarihinde çinden çıktı gözüküyor halen türkiyeye girmedi.Satıcıyla konuştum bekleyin gelecek dedi ürün koruma süresini uzattı.
Kargosu yanwen denmi takip ediliyor abi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Bende öyle düşünüyorum sahibinden satılık bir makyajlı kasada görmüştüm güzel duruyordu.Kromların iç kenar kalınlıkları biraz düşük orayada girermi veyahutta yapışkanlı olmadığından tazyikli yıkamada düşermi orasıda soru işareti.

Fikir oluşturması açısından fotoğrafımı paylaşayım.
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Krom şeritleri görünce aklımda olan bi soruyu sorayım dedim. Benim auriste alt ızgara baklava dilimi şeklinde ve her köşe de bir nokta şeklinde çıkıntı var. Aklımda olan şey A250 AMG panjuru var noktalı noktalı o şekilde Aurisin alt ızgarayı yapmak istiyorum. Şekil olarak nasıl durur? Apaçi tarzı mı olur? çok mu sırıtır? kafamda deli sorular. Hatta fotoşop kullanan birisi bir el atabilir mi bu düşünceme? Bir de diyelim karar verdim. Her noktanın tepesini nasıl krom yapabilirim? belki de en önemli soru bu?
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
Krom şeritleri görünce aklımda olan bi soruyu sorayım dedim. Benim auriste alt ızgara baklava dilimi şeklinde ve her köşe de bir nokta şeklinde çıkıntı var. Aklımda olan şey A250 AMG panjuru var noktalı noktalı o şekilde Aurisin alt ızgarayı yapmak istiyorum. Şekil olarak nasıl durur? Apaçi tarzı mı olur? çok mu sırıtır? kafamda deli sorular. Hatta fotoşop kullanan birisi bir el atabilir mi bu düşünceme? Bir de diyelim karar verdim. Her noktanın tepesini nasıl krom yapabilirim? belki de en önemli soru bu?

Birleşim Noktaları hiç güzel görünmeyecektir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Kargosu yanwen denmi takip ediliyor abi

Bu değil normal china post.Diğer aldığım ürün yanwen 27 kasımda çıkış yapmış kendi sitesi haricinde  başka nereden takip ediliyor ilke

Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 13:19:31
YUNUS EMRE ANDAÇ (31887)
[/quote]

Benim aklımdakide bu şekilde sizinkilerde arka taraflarında bant varmı yapıştırmamı tazyikli suda yerinden çıkıyormu.

Benim kromlar geçme arkasında bant yok çıkar diye biraz tereddüt ediyorum.

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi

http://wheels.ae/polopoly_fs/1.1199087!/image/2948119819.jpg_gen/derivatives/wheelsbox_640/2948119819.jpg

A 250 linin panjuru gibi olsun istiyorum.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 40300
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
Bu değil normal china post.Diğer aldığım ürün yanwen 27 kasımda çıkış yapmış kendi sitesi haricinde  başka nereden takip ediliyor ilke

Yanwen için link. Ama yanwen Türkiye'ye girişe kadar takip var, sonrası yok. Yanwen kayıtları sahte deniliyor bazı sitelerde doğruluk payı da olabilir. Çünkü 3 aralık ta sipariş verdiğim ürün yanwende 11 aralık Türkiye'ye girdi gözüküyordu, 5 ocakta teslim edildi. Arada geçen süreyle ilgili hiç bir kayıt yoktu.

http://www.yw56.com.cn/english/index.aspx
Artık Elektronik İmza Kullanıyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Yanwen için link. Ama yanwen Türkiye'ye girişe kadar takip var, sonrası yok. Yanwen kayıtları sahte deniliyor bazı sitelerde doğruluk payı da olabilir. Çünkü 3 aralık ta sipariş verdiğim ürün yanwende 11 aralık Türkiye'ye girdi gözüküyordu, 5 ocakta teslim edildi. Arada geçen süreyle ilgili hiç bir kayıt yoktu.

http://www.yw56.com.cn/english/index.aspx

Bende bu siteden takip ediyorum türkiyeye girince takip sistemi olmuyor herhalde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi

Bu değil normal china post.Diğer aldığım ürün yanwen 27 kasımda çıkış yapmış kendi sitesi haricinde  başka nereden takip ediliyor ilke.
Malesef baska yerden takip edemiyoruz abi. Benim 5 adet filan urun yanwende araligin ilk haftasi TR ye girmis fakat gelen yok halen
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Malesef baska yerden takip edemiyoruz abi. Benim 5 adet filan urun yanwende araligin ilk haftasi TR ye girmis fakat gelen yok halen

İlke ürün koruma sonlanmadan dispute açmayı unutma.Yada satıcıdan süreyi uzatmasını iste.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi

İlke ürün koruma sonlanmadan dispute açmayı unutma.Yada satıcıdan süreyi uzatmasını iste.
cavit abi benim bir ürünümün süresi bitti.Dispute açamadım.Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti

Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 13:19:31
YUNUS EMRE ANDAÇ (31887)

Benim aklımdakide bu şekilde sizinkilerde arka taraflarında bant varmı yapıştırmamı tazyikli suda yerinden çıkıyormu.

Benim kromlar geçme arkasında bant yok çıkar diye biraz tereddüt ediyorum.

Bendekinin içinde kendi yapışkanı var abi.Su tutunca filan Çıkma olmadı 1 Ay'ı geçti galiba montajını yapalı bi problem yok suanda fakat yapışkanı yoksa çıkar zaten tutmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
11 Kasım tarihinde sipariş verdiğim monitörüm de bugün geldi. Ürün linkleri:
Kamera : http://www.aliexpress.com/item/Mini-170-degree-Anti-Fog-Glass-Car-Auto-Rear-View-Reverse-Reversing-Backup-Parking-Park-Waterproof/1126255146.html
Monitör : http://www.aliexpress.com/item/4-3-inch-Ultra-thin-Car-Monitor-TFT-LCD-mirror-2-video-input-fit-for-car/2045550785.html

Kameranın gece görüşü yok. Orijinal kameraya benzediği için sipariş verdim. Satıcıya China Post yavaş olur başkasıyla gönderir misin diye söylediğimde flytexpress ile göndereceğini söyledi. Siparişimden yaklaşık 12 gün sonra geldi. Ayrıca indirim de yaptı sağolsun.

Monitör diğer monitörlere göre oldukça ince. 4.3 inçlik ekranı var. 2 AV girişi var belki plaka altına kamera düşünebilirim ilerleyen zamanlarda. Monitörün sabitleme kısmı yani ayağı çok tipsiz ve yukarıda gösteriyordu. Küçük ameliyat ile ayağı arka tarafa çevirdim. Aşağıda fotoğraflardaki gibi ayaksız kullanmayı düşünüyorum. Satıcıya China Post yavaş olur başkasıyla gönderir misin diye söylediğimde China Post hızlıdır diyerek kabul etmedi. Tam 57 günde geldi. Ayrıca indirim istediğimde indirim yapmam ama sana hediye gönderirim dedi (Kapı kolunun altına çizik koruyucu jelatin, temizleme bezi, sigorta ve sigorta soketi) Kutuda monitör ve kablolardan başa bir şey yoktu. Belki unutmuştur.  :P

Bağlantılarını yaptım ama arabaya sigorta olmadan takmak istemiyorum. Kaç amperlik sigorta takmalıyım?
Havalar düzelince montajını yapar, fotoğraflarını yeni konu açarak paylaşırım.
 :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
cavit abi benim bir ürünümün süresi bitti.Dispute açamadım.Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Satıcıyla haberleş ürünüm gelmedi de peşindende dispute aç şansını dene.Benim başıma hiç gelmedi bir ürün tedarik edilemeyince paramı iade ettiler.aliexpress ürün koruma süresi dolmadan dispute açınca genellikle parayı iade ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • 292 kere teşekkür etti

Satıcıyla haberleş ürünüm gelmedi de peşindende dispute aç şansını dene.Benim başıma hiç gelmedi bir ürün tedarik edilemeyince paramı iade ettiler.aliexpress ürün koruma süresi dolmadan dispute açınca genellikle parayı iade ediyor.
valla mesaj attık kaç kere cevap vermedi.Başka türlü nasıl şikayet edebilirim ?
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Dispute aç bakalım aliexpress sana nasıl dönüş yapıcak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • 292 kere teşekkür etti

Dispute aç bakalım aliexpress sana nasıl dönüş yapıcak.
sorun orda abi dispute süresi geçmiş bakmamıştım hiç.
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
Süre bittiği için ürün size teslim edilmiş olarak kabul edilip, para satıcıya aktarılmış. Yapacak birşey yok ürünün gelmesini bekleyeceksiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Para satıcıya aktarılmış ve ürün koruma süreside bitiyor ,dogru diyorsun başıma hiç gelmedi belki arkadaşlar yardımcı olurlar