Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
bende cc kolu siparişi verdim ürün yola cıkalı 10 gün oldu 1 haftaya gelir sanırsam bekliyorum, normalde fiyatları 30 dolar civarı iken ben daha ucuz olan bu kola yöneldim , amacım müşteri geri bildirimlerine göre almaktı yoksa daha pahalı olan  kollarda geri bildirim cok daha kötü  idi genel olarak

http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html?recommendVersion=1

bunu da abime lazımdı nette dolaşıyordum buldum birde kendime sipariş verdim dursun kenarda  3 lü piriz gibi mübarek  :rofl:

http://tr.aliexpress.com/item/12V-3-Triple-Socket-1-USB-Car-Cigarette-lighter-plug-Charger-adapter-for-Mobile-phone-mp3/1741114090.html?recommendVersion=1

2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Aynen abim bunlardan, süper birşey...Bizim arabalardaki kablolar kaçlık oluyor genelde?

Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2015, 11:36:51
Şu bizim arabalara olurmu T27 Avensisciler?

http://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.html

Geri vitese bağlayacağım bir ucunu.

boyutlarını ölç oluyorsa uyar abi
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
boyutlarını ölç oluyorsa uyar abi

Bu konuda seni bekliyorduk :)
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=56724

Dün netten araştırdım uyuyor Talat hocam , parça seri noları aynı bizim araçla. Sence almaya değer mi?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Toyota-Cruise-Control-Switch-84632-34011-84632-34017/1960168745.html

İbrahim G. isimli birisi 16 tane almış. Eğer foruma üyeyse fotoğraf video bekliyoruz  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
acaba 6136 sayılı kanuna ( Ateşli silahlar ve Bıçaklar ) muhalefete giren biz corolla kullanıcı anahtarlarının  :rofl: yerine resimdeki anahtardan alıp yaptıran varmı, varsa nasıldır

millet dalga geçiyo yahu  bunla sinirlensen adam yaralarsın diye aklımdan çıkmıyo meret deneyen yaptıran varmıdır  :wacko: :rofl:

adreside bu  http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Car-Modified-Flip-Remote-Key-Shell-Case-Blank-Keys-Cover-for-Toyota-Corolla-2/1430826558.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Orjinal anahtardan tamamen vazgeçmeniz gerek. Olay çok basit bunun dışında orjianal anahtarın içini açıp fog u yani tuşun bastığı şeyi ve kenarda duran immoblizer çipini yeni gelen kasaya geçiriyosunuz. Anahtarı da anahtarcıda açtırıp kullanıyosunuz. Çipi yerinden çıkarmak için maket bıçağını ısıtıp çip yuvasını kesmeniz lazım. Başka türlü yerinden çıkmaz. Kırılır. Sonra daha büyük bela. Bu sebepten ve orjinal anahtarımdan vazgeçmek istemediğim için bayadır bu konuda debeleniyorum. Çip alıp ona nasıl uydurucaz diye
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Orjinal anahtardan tamamen vazgeçmeniz gerek. Olay çok basit bunun dışında orjianal anahtarın içini açıp fog u yani tuşun bastığı şeyi ve kenarda duran immoblizer çipini yeni gelen kasaya geçiriyosunuz. Anahtarı da anahtarcıda açtırıp kullanıyosunuz. Çipi yerinden çıkarmak için maket bıçağını ısıtıp çip yuvasını kesmeniz lazım. Başka türlü yerinden çıkmaz. Kırılır. Sonra daha büyük bela. Bu sebepten ve orjinal anahtarımdan vazgeçmek istemediğim için bayadır bu konuda debeleniyorum. Çip alıp ona nasıl uydurucaz diye
Bireysel olarak alıp yapmayı denersem kesin orjinal anahtardan olurum bende. Yapan arkadaş varsa al sana da yapalım dersin hemen yaparım. Olmadı en kötü ihtimal anahtar koduyla servisten yeni anahtar alırız.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
yahu  bende çözüm bulamadım alıp yaptım diyenide göremedim sorayım dedim  :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
Sıkıntı yok abi  :)Orjinal anahtarın sadece çip yerleşen kuytu bi kısmı var orayı kesiyosunuz. Yeni anahtarı beğenmezseniz bu sefer çipi oraya uhuyla yapıştırıp kapatıp kullanmaya devam edersiniz. ;)
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Sıkıntı yok abi  :)Orjinal anahtarın sadece çip yerleşen kuytu bi kısmı var orayı kesiyosunuz. Yeni anahtarı beğenmezseniz bu sefer çipi oraya uhuyla yapıştırıp kapatıp kullanmaya devam edersiniz. ;)

Olay tamda bahsettiğiniz gibi oluyor seat toledom için o işlemi uygulamıştım.Toledonunda orjinal anahtarı bizim toyotalarınki gibi , vw'nin sustalı olanlarına çevirtmiştim tabi aldıkları çip uşak anahtarındakiydi orjinal kumandalıya hiç bir müdahalede bulunmamıştım.Aynı anahtardan suanki corollamda olsa bunada yaparım bir dakika düşünmeden
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti

Olay tamda bahsettiğiniz gibi oluyor seat toledom için o işlemi uygulamıştım.Toledonunda orjinal anahtarı bizim toyotalarınki gibi , vw'nin sustalı olanlarına çevirtmiştim tabi aldıkları çip uşak anahtarındakiydi orjinal kumandalıya hiç bir müdahalede bulunmamıştım.Aynı anahtardan suanki corollamda olsa bunada yaparım bir dakika düşünmeden
Corolla için de var bu şekilde anahtarlar ama ben aurise alamıyorum. Yurt dışından gelecek bir de bu çip fdd kodu frekans vs uymazsa kullanamayacağız. Bi sürü sıkıntı olacak. TR de de maşallah esnaf 6 dolarlık kaba 70 lira para istiyor
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Aliexpress ci arkadaşlar,

Size bir sorum var, Şimdi geçenlerde beğendiğim ama yeterli gaza gelemediğim bir ürün vardı. Fiyatı 24.99 Dolar şu anda

http://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.html

Satıcıyla görüştüm 22 dolara yaparım size dedi, ama bunu nasıl yapacağız? Meaj atmış ama hiç bir bilgim olmadığından yorumlayamadım. Siz alın diyor, ben fiyatı revize ederim diyor. Nasıl olacak ne yapmak lazım? Teşekkürler şimdiden  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi

Size bir sorum var, Şimdi geçenlerde beğendiğim ama yeterli gaza gelemediğim bir ürün vardı. Fiyatı 24.99 Dolar şu anda

Satıcıyla görüştüm 22 dolara yaparım size dedi, ama bunu nasıl yapacağız? Meaj atmış ama hiç bir bilgim olmadığından yorumlayamadım. Siz alın diyor, ben fiyatı revize ederim diyor. Nasıl olacak ne yapmak lazım? Teşekkürler şimdiden  :saygi:

Abi bunu arabanın neresine bağlamayı düşündün geri parkında rahat olsun diyemi
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Abi bunu arabanın neresine bağlamayı düşündün geri parkında rahat olsun diyemi

Evet abim, geri vitese takacam beyaz yanacak, bir normal kımızı lamba arkadaki birde frene bağlarım yada sislere bağlarım,sinyallere bile bağlayabilirim ama amacım öncelikle beyazları geri viteste yakmak
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi

Satın alırken hemen ödeme yapmanız gerekmiyor, ödeme için belli bir süre tanınıyor, emin değilim ama bu süre içerisinde fiyat revizesi veya indirim uygulanabiliyor olabilir, satın al a tıklayın ama ödeme yapmayın, ürün siparişlerim kısmında görülecektir, sonra mesaj atarsınız satın aldım fiyatı revize edin şeklinde, revize olduktan sonra ödemeyi yaparsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Satın alırken hemen ödeme yapmanız gerekmiyor, ödeme için belli bir süre tanınıyor, emin değilim ama bu süre içerisinde fiyat revizesi veya indirim uygulanabiliyor olabilir, satın al a tıklayın ama ödeme yapmayın, ürün siparişlerim kısmında görülecektir, sonra mesaj atarsınız satın aldım fiyatı revize edin şeklinde, revize olduktan sonra ödemeyi yaparsınız.

Teşekkürler Murat Hocam,

Ama dediğinizi anlayamadım. Ben satın al deyince satın alıyor adamın kargolaması bekleniyor. Satın ala basınca o fiyat neyse ondan alıyor herhalde. Bende tam olarak emin değilim
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Teşekkürler Murat Hocam,

Ama dediğinizi anlayamadım. Ben satın al deyince satın alıyor adamın kargolaması bekleniyor. Satın ala basınca o fiyat neyse ondan alıyor herhalde. Bende tam olarak emin değilim

satın alma işleminde ödeme kısmını atlarsanız, ürünü almış görünüyorsunuz ve 20 gün ödeme için süre tanınıyor ve ürün ödeme yapılırsa gönderiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
satın alma işleminde ödeme kısmını atlarsanız, ürünü almış görünüyorsunuz ve 20 gün ödeme için süre tanınıyor ve ürün ödeme yapılırsa gönderiliyor.

Aliexpress te bu şekilde olduğuna eminmisiniz hocam? Ödeme kısmını nasıl atlayacağız?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Teşekkürler Murat Hocam,

ürünü alıyormuş gibi ödeme sayfasına kadar gelin ödeme ekranı çıkınca kapatın.

sonra siparişlere gelin o sipariş ile ilgili numara görüneek onu satıcıya söyleyin o fiyat kırar
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ürünü alıyormuş gibi ödeme sayfasına kadar gelin ödeme ekranı çıkınca kapatın.

sonra siparişlere gelin o sipariş ile ilgili numara görüneek onu satıcıya söyleyin o fiyat kırar

Tamamdır herhalde Talat hocam,

Kredi kartı bilgileri girilecek olan yere kadar geldim, sonra anasayfaya döndüm Awaiting PAyment yazan yerdeki order numberı postaladım. Mesaj olarak gönderdim, orada 22 doları görürsem PAY NOW diyeceğim herhalde. Herhalde oldu, teşekkürler Murat ve Talat Hocam, sağolun varolun :saygi:
THE END