0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen abim bunlardan, süper birşey...Bizim arabalardaki kablolar kaçlık oluyor genelde?Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2015, 11:36:51Şu bizim arabalara olurmu T27 Avensisciler?http://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.htmlGeri vitese bağlayacağım bir ucunu.
boyutlarını ölç oluyorsa uyar abi
Orjinal anahtardan tamamen vazgeçmeniz gerek. Olay çok basit bunun dışında orjianal anahtarın içini açıp fog u yani tuşun bastığı şeyi ve kenarda duran immoblizer çipini yeni gelen kasaya geçiriyosunuz. Anahtarı da anahtarcıda açtırıp kullanıyosunuz. Çipi yerinden çıkarmak için maket bıçağını ısıtıp çip yuvasını kesmeniz lazım. Başka türlü yerinden çıkmaz. Kırılır. Sonra daha büyük bela. Bu sebepten ve orjinal anahtarımdan vazgeçmek istemediğim için bayadır bu konuda debeleniyorum. Çip alıp ona nasıl uydurucaz diye
Sıkıntı yok abi :)Orjinal anahtarın sadece çip yerleşen kuytu bi kısmı var orayı kesiyosunuz. Yeni anahtarı beğenmezseniz bu sefer çipi oraya uhuyla yapıştırıp kapatıp kullanmaya devam edersiniz.
Olay tamda bahsettiğiniz gibi oluyor seat toledom için o işlemi uygulamıştım.Toledonunda orjinal anahtarı bizim toyotalarınki gibi , vw'nin sustalı olanlarına çevirtmiştim tabi aldıkları çip uşak anahtarındakiydi orjinal kumandalıya hiç bir müdahalede bulunmamıştım.Aynı anahtardan suanki corollamda olsa bunada yaparım bir dakika düşünmeden
Aliexpress ci arkadaşlar,Size bir sorum var, Şimdi geçenlerde beğendiğim ama yeterli gaza gelemediğim bir ürün vardı. Fiyatı 24.99 Dolar şu andahttp://www.aliexpress.com/item/Clear-Lens-39-SMD-Rear-LED-Bumper-Reflector-Lamps-DRL-for-Toyota-Avensis-Alphard-Estima-as/32219304959.htmlSatıcıyla görüştüm 22 dolara yaparım size dedi, ama bunu nasıl yapacağız? Meaj atmış ama hiç bir bilgim olmadığından yorumlayamadım. Siz alın diyor, ben fiyatı revize ederim diyor. Nasıl olacak ne yapmak lazım? Teşekkürler şimdiden
Abi bunu arabanın neresine bağlamayı düşündün geri parkında rahat olsun diyemi
Satın alırken hemen ödeme yapmanız gerekmiyor, ödeme için belli bir süre tanınıyor, emin değilim ama bu süre içerisinde fiyat revizesi veya indirim uygulanabiliyor olabilir, satın al a tıklayın ama ödeme yapmayın, ürün siparişlerim kısmında görülecektir, sonra mesaj atarsınız satın aldım fiyatı revize edin şeklinde, revize olduktan sonra ödemeyi yaparsınız.
Teşekkürler Murat Hocam,Ama dediğinizi anlayamadım. Ben satın al deyince satın alıyor adamın kargolaması bekleniyor. Satın ala basınca o fiyat neyse ondan alıyor herhalde. Bende tam olarak emin değilim
satın alma işleminde ödeme kısmını atlarsanız, ürünü almış görünüyorsunuz ve 20 gün ödeme için süre tanınıyor ve ürün ödeme yapılırsa gönderiliyor.
ürünü alıyormuş gibi ödeme sayfasına kadar gelin ödeme ekranı çıkınca kapatın.sonra siparişlere gelin o sipariş ile ilgili numara görüneek onu satıcıya söyleyin o fiyat kırar