Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146568 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar karbonlar gelince haber verebilir misiniz? aynı zamnda almıştık

@Cavit YORDAM (26016)

@Eren Acar (23655)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar karbonlar gelince haber verebilir misiniz? aynı zamnda almıştık

@Cavit YORDAM (26016)

@Eren Acar (23655)

Benim ürün kasım 23.de çinden çıktı halen haber yok yolunu şaşırdı herhalde
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Sonunda geldimi hadi gözün aydın.Benim ürün halen piyasada yok. :foto:

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Burda paylasacak cok seyim var ama :D
Cavit abi gecen hafta pazartesi siparis ettigim vagcom kablosu dün elime ulasti [emoji14]
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Cavit abi gecen hafta pazartesi siparis ettigim vagcom kablosu dün elime ulasti [emoji14]

Geçen ay sipariş verdiğim dört üründen biri geçen hafta geldi diğer üçü hala türkiyeye giriş yapmadı gemiylemi geliyor anlamadımki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

paylaş ortam şenlensin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ya Ali hocam, benimde en çok istediğim OBD mi deniyor ELM mi ne deniyorsa o şekilde bir alet istiyorum, böyle aracın her bir şeyine bakabileceğim. Birde bu araba kenarları ve tamponlarını koruyan şeylerden, birde geri vites kameralı multimedya aleti bunlarda oldumu tadından yenmez inşallah...Bu konularada bir el atıversen. Birde bu cam kaldırma için alınacak o aparatların parası işini görüşelim. Terin kurumadan verelim paramızı.... ha bide unutmuşum cam kapatma falan değilde ben ayna kapatma modülü falan istiyorum, sinir oluyorum ikide bir arabayı kapatıp tekrardan kapatmayı unuttuğum ayna için arabayı tekrardan 2 kere düğme basma olayına
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Ya Ali hocam, benimde en çok istediğim OBD mi deniyor ELM mi ne deniyorsa o şekilde bir alet istiyorum, böyle aracın her bir şeyine bakabileceğim. Birde bu araba kenarları ve tamponlarını koruyan şeylerden, birde geri vites kameralı multimedya aleti bunlarda oldumu tadından yenmez inşallah...Bu konularada bir el atıversen. Birde bu cam kaldırma için alınacak o aparatların parası işini görüşelim. Terin kurumadan verelim paramızı.... ha bide unutmuşum cam kapatma falan değilde ben ayna kapatma modülü falan istiyorum, sinir oluyorum ikide bir arabayı kapatıp tekrardan kapatmayı unuttuğum ayna için arabayı tekrardan 2 kere düğme basma olayına

abi para mühim değil,sizler gibi arkadaşlar olduğu sürece dert değil önce alırım sonra para gönderirsiniz onlar sorun değil abi.
 ayna kapatma ve geri vitese takınca sağ aynayı indirme işlemleri yapılıyor ama işin açığı değmez gerçekten aracı kurcalatmaya.
Ahmet abi cam kaldırma modülü takarım deseydi taktırıdım ama hiç takmamış ben de ısrar etmedim.
Ha ahmet abiye sorun oluyorsa ve yapabilirse ben de yaptırma isterima ama diğer türlü zor yani.

o obd cihazını ben de araştırıyorum şu bluetoothlu olan telefona da program kuruyorsun telefondan aracı izleyebiliyorsun ama benim android telefonum olmadığı için rafa kaldırdım. çok ucuzları var sadece aracı izleyebiliyorsun.
biraz pahalıları ile hataları bile silebiliyorsun.
ama alacak olursam sana da haber veririm :)

bu arada ufuk beyden 4 adet paçalık aldım size de tavsiyemdir.

son olarak double din işi bizim araçlara makyajlı ksanınki uyuyor ama sıkıntı şu ki takılırken ön konsol yani gösterge kısmı falan komple sökülüyor hal böyle olunca açıkçası tırstım ben  :)

tampon koruyucular servise ya da ufuk abiye sorun onda orijinali vardır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
abi para mühim değil,sizler gibi arkadaşlar olduğu sürece dert değil önce alırım sonra para gönderirsiniz onlar sorun değil abi.

Allah Razı olsun, inşallah alırızda takarız aracımıza..Bir IBAN kadar yakınız yani :)

ayna kapatma ve geri vitese takınca sağ aynayı indirme işlemleri yapılıyor ama işin açığı değmez gerçekten aracı kurcalatmaya.
Ahmet abi cam kaldırma modülü takarım deseydi taktırıdım ama hiç takmamış ben de ısrar etmedim.
Ha ahmet abiye sorun oluyorsa ve yapabilirse ben de yaptırma isterima ama diğer türlü zor yani.

Çok pahalı birşeyse gerek yok zaten, ama bazen ciddi anlamda bu unutup tekrardan açma olayı beni deli ediyor. Geri viteste eğilmesede olur :) Keşke bu camlar gibi ayna kapatmada da belli bir süre içinde düğmeye basınca çalışma olsaydı  :olu:

o obd cihazını ben de araştırıyorum şu bluetoothlu olan telefona da program kuruyorsun telefondan aracı izleyebiliyorsun ama benim android telefonum olmadığı için rafa kaldırdım. çok ucuzları var sadece aracı izleyebiliyorsun.
biraz pahalıları ile hataları bile silebiliyorsun.
ama alacak olursam sana da haber veririm :)

Mutlaka haber et, hatta Türkiyeden bile alacak olursan haber et, en azından bildiğimiz çalışan bir şey olsun. İlla cep tel şart değil, Android tablet falan varsa da işimizi görür. Bende Tablet var arabada  :D

bu arada ufuk beyden 4 adet paçalık aldım size de tavsiyemdir.

Paçalık işini pek anlamadım ben, şu an için pek ihtiyaç hissetmiyorum. Zaten benim araç siyah renkli, araba kirlenince hepten yıkatmak lazım geliyor.

son olarak double din işi bizim araçlara makyajlı ksanınki uyuyor ama sıkıntı şu ki takılırken ön konsol yani gösterge kısmı falan komple sökülüyor hal böyle olunca açıkçası tırstım ben  :)

Tamam doğru diyonda, arabaları almadan önce alacağımız arabada sonradan takma böyle bir cihaz ve kamera olsaydı dibimiz düşerdi ama :) 3 e 5 e bakmaz orası burası açılmış düşünmezdik. İşinin ehli bir yer olsa hiç düşünmeden taktıracağım gibi, yetkili servistekilerde pahalı geldi bana ya bilmiyorum artık, navigasyonunda radyosunda falan değilim sadece geri vites kamerası olması hoş olurdu gibime geliyor.

tampon koruyucular servise ya da ufuk abiye sorun onda orijinali vardır

Orjinali nasıl bilmiyorum ama ben senin Çin sitelerine bakıyorumda böyle kromajlı mromajlı görünce hoşuma gidiyor. Zaten MİGROS- Media Markt vb gibi yerler gibi ARABALAR içinde mağazalar olsa inan gidip ne var ne yok bakıp elime alıp görüp alacağım. Bu işi yapacak bir baba yiğit çıksa aslında bu araba marketleri çok tutar gibime geliyor
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Allah Razı olsun, inşallah alırızda takarız aracımıza..Bir IBAN kadar yakınız yani :)

Çok pahalı birşeyse gerek yok zaten, ama bazen ciddi anlamda bu unutup tekrardan açma olayı beni deli ediyor. Geri viteste eğilmesede olur :) Keşke bu camlar gibi ayna kapatmada da belli bir süre içinde düğmeye basınca çalışma olsaydı  :olu:

Mutlaka haber et, hatta Türkiyeden bile alacak olursan haber et, en azından bildiğimiz çalışan bir şey olsun. İlla cep tel şart değil, Android tablet falan varsa da işimizi görür. Bende Tablet var arabada  :D

Paçalık işini pek anlamadım ben, şu an için pek ihtiyaç hissetmiyorum. Zaten benim araç siyah renkli, araba kirlenince hepten yıkatmak lazım geliyor.

Tamam doğru diyonda, arabaları almadan önce alacağımız arabada sonradan takma böyle bir cihaz ve kamera olsaydı dibimiz düşerdi ama :) 3 e 5 e bakmaz orası burası açılmış düşünmezdik. İşinin ehli bir yer olsa hiç düşünmeden taktıracağım gibi, yetkili servistekilerde pahalı geldi bana ya bilmiyorum artık, navigasyonunda radyosunda falan değilim sadece geri vites kamerası olması hoş olurdu gibime geliyor.

Orjinali nasıl bilmiyorum ama ben senin Çin sitelerine bakıyorumda böyle kromajlı mromajlı görünce hoşuma gidiyor. Zaten MİGROS- Media Markt vb gibi yerler gibi ARABALAR içinde mağazalar olsa inan gidip ne var ne yok bakıp elime alıp görüp alacağım. Bu işi yapacak bir baba yiğit çıksa aslında bu araba marketleri çok tutar gibime geliyor

abi tampon koruyucu bence orijinal olmalı diğerleri çok kaliteli durmuyor.
double din 2 el çıkma bulursanız ahmet abi takar ona söylemiştim zaten takma şeması da nette var.açıkçası takabilsek ben de isterim. sahibinden com a sürekli bakmak lazım çıkma bulunur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Hiç sahtesiyle orjinalini görmedim ki :) Aradaki farkı bilmem yani.

Bu Avensisin şanssızlığı pek uzak doğu vede Amerika vb yerlerde bulunmaması, diğer modellerin aletlerinden bir sürü var.  :olu: :olu: Şu OBD ELM konusunda birileri bize yardım etsin, merak ediyorum arabanın yakıtını verileri vb şeylerini

Ha bu arada bu tampon koruyucuları da arabanın dibine dibine park edenlere uyuz olduğumdan istiyorum. Geçenlerde ben birde arabayı park ederken ağaca çarptımdı çatlamıştı, geçen bir videoda gördüm adamlar Vinyl kaplıyorlar komple öyle bir şeymi yaptırsam ki...
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Hiç sahtesiyle orjinalini görmedim ki :) Aradaki farkı bilmem yani.

Bu Avensisin şanssızlığı pek uzak doğu vede Amerika vb yerlerde bulunmaması, diğer modellerin aletlerinden bir sürü var.  :olu: :olu: Şu OBD ELM konusunda birileri bize yardım etsin, merak ediyorum arabanın yakıtını verileri vb şeylerini

Ha bu arada bu tampon koruyucuları da arabanın dibine dibine park edenlere uyuz olduğumdan istiyorum. Geçenlerde ben birde arabayı park ederken ağaca çarptımdı çatlamıştı, geçen bir videoda gördüm adamlar Vinyl kaplıyorlar komple öyle bir şeymi yaptırsam ki...

haklısınız bir bakmak lazım hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.aliexpress.com/item/100pcs-Antiphlogosis-Isopropyl-Alcohol-Swab-Pads-Piece-Wipe-Antiseptic-Skin-Cleaning-Care/32242838444.html

isopropil alkollü bez.
detailing tr de zifti çıkardığı söyleniyordu aracımda nokta halinde bir çok zift var bundan sipariş geçeceğim 1 adet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
http://www.aliexpress.com/item/100pcs-Antiphlogosis-Isopropyl-Alcohol-Swab-Pads-Piece-Wipe-Antiseptic-Skin-Cleaning-Care/32242838444.html

isopropil alkollü bez.
detailing tr de zifti çıkardığı söyleniyordu aracımda nokta halinde bir çok zift var bundan sipariş geçeceğim 1 adet

1,5- 2lt mazotla tüm arabayı rahatça temizleyebilirsiniz abi :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 45000
  • 7 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi

isopropil alkollü bez.

isopropil alköl ziftte pek etkili olmaz, zift için wd-40 öneririm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
isopropil alköl ziftte pek etkili olmaz, zift için wd-40 öneririm

detailingde çıkarıyor diyordu bir de maf sensörü de ısopropil ile temizleniyormuş iki işide görür galiba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi

isopropil alkollü bez.

En iyisi gaz yağı hocam, ben yarım litre gaz yağı ile zift izlerini söktüm araçtan.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
detailingde çıkarıyor diyordu bir de maf sensörü de ısopropil ile temizleniyormuş iki işide görür galiba

Aman hocam sakın bu bezleri MAF sensörüne sürmeyin sakın  :tamam:
THE END