0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi gunlerde kullanın bende düşünüyorum geçen gün hanima aldığımız kot bütün koltugu maviye boyadı.Ürünün kalitesi nasıl alt kısmı kendi kumaşına zamanla zarar verirmi?? Aldiginiz satıcının linkini paylaşırmısınız.
Güle güle kullanın, arka koltuklardaki biraz küçük gelmiş gibi.
Link için teşekkür ederim nizam bey.
Hayırlı olsun kaliteli bir şeye benziyor
avensis ön arka kapı içlerinin kalıbını aldım filmim bitti çinden sipariş edip pazar öğlen hava sıcakken yapıştıracağım görüntüsü umrumda değil hemen çiziliyor uyuz oluyorum
Ali Bey; kapıya film işini ne yaptınız? Sizden gelecek bilgiye göre ben de düşünüyorum. Açıkçası yüzey düz olmadığından sağlıklı bir sonuç beklemiyorum ama belli mi olur.
hava soğuk olduğu için çokta iyiyapışmadı ama kalkmıyorda maksat o bölümü korusun yeter. yaza zaten çinden siyah kaplama sipariş verdim onu yapacağım karbon fiber ürün şuhttp://www.aliexpress.com/item/3D-Carbon-Fibre-Vinyl-Sheet-Wrap-Sticker-Film-Paper-Decal-1270mmx300mm-Black-New/727455384.html
Hocam karbon kaplamanın metresini 15 liradan almıştım aksesuarcıdan. Verdiğiniz linkte 30cm olan 2,5 ile 3 dolar arası. Metre bazında hesaplarsak 1 metresi 8,3 dolar ile 10 dolar arasına denk geliyor. Eğer sipariş vermediyseniz Türkiye'den almanız fiyat ve zaman açısından daha uygun olacaktır.
Bunları arabaya monte edin üzerine de plakaları silion ve 3m çift taraflı bantla yapıştırın. Dikkat edilecek bir husus var arka plaka ses yapabilir önce ona bir çözüm bulun yoksa baya başınızı ağrıtır plakalar.
Vida çirkin olur yapıştırarak kullanın derim, dış ortam için olan çift taraflı bant kullanırsanız silikona da gerek kalmaz, ben bu şekilde kullanıyorum hiç sıkıntı çıkmadı, bantları plaka altlığına dik şekilde aralıklarla yapıştırdım gayet sağlam oldu, soğuk, sıcak, tazyikli su vs. etkilemiyor gayet memnunum
peki sökmek gerekirse silikon yada 3m bandı sökmek için ne yapabiliriz? Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2014, 18:43:33hocam normal 3m çift taraflı bant olur mu ya da link verebilir msiniz?teşekkürler