Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 153054 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 112 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Araba koltuk kılıflarını istemiştim Çin'den geldiler. Bugün taktım çok da hoşuma gitti. Yalnız arka koltuğununkini  takarken koltukları sabitleyen klipelerin birini kırdım.  Diğerini de kırmayayım diye servise götürdüm. Servis takarken diğerini de onlar kırdı  [emoji56]
Neyse kılıfları taktılar. o klipelerden de 2 tane satın alıp taktım. Ikisine 15 tl verdim. Ama klipeler çok sert plastikten yapılmış hemen kırılıyor. Yalnız koltuğun altında kocaman bir demir vardı.  Sanırsam yandan gelecek darbelere karşı bu demiri yapmışlar. Çok sağlam birşeye benziyordu.
Koltuk Kılıf resimlerini paylaşayım...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Güle güle kullanın, arka koltuklardaki biraz küçük gelmiş gibi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
İyi gunlerde kullanın bende düşünüyorum geçen gün hanima aldığımız kot bütün koltugu maviye boyadı.Ürünün kalitesi nasıl alt kısmı kendi kumaşına zamanla zarar verirmi?? Aldiginiz satıcının linkini paylaşırmısınız.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
İyi gunlerde kullanın bende düşünüyorum geçen gün hanima aldığımız kot bütün koltugu maviye boyadı.Ürünün kalitesi nasıl alt kısmı kendi kumaşına zamanla zarar verirmi?? Aldiginiz satıcının linkini paylaşırmısınız.
sağol Cavit bey.
Benim koltuk da hep mavi olunca minder koymuştum. Birazcık küçük gibi ama koltuğun yan tarafları zaten deri. Kumaş olan kısım tamamen kapanıyor. Hatta deri kısmının da %80 i kapanıyor. Alt kısmı ceket iç astarı gibi naylon kumaştan olduğu için renk vermez. Kalite olarak çok beğendim. Yalnız renk biraz olmamış gibi... Aslında ben bej rengi istemiştim ama gri isteseymişim daha bir uyar hale gelirmiş... çok da önemli değil.  Linki veriyorum...

http://www.aliexpress.com/snapshot/6319379799.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
Güle güle kullanın, arka koltuklardaki biraz küçük gelmiş gibi.
Teşekkürler Aytaç bey... evet birazcık kısa gibi ama çok da değil... kumaşı tamamen kapatıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Link için teşekkür ederim nizam bey.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
Link için teşekkür ederim nizam bey.
Eyvallah üstadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun kaliteli bir şeye benziyor  ;)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
Hayırlı olsun kaliteli bir şeye benziyor  ;)
Teşekkürler Ali bey
Evet kalitesini ben de beğendim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 40300
  • 17 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi

avensis ön arka kapı içlerinin kalıbını aldım filmim bitti çinden sipariş edip pazar öğlen hava sıcakken yapıştıracağım görüntüsü umrumda değil hemen çiziliyor uyuz oluyorum
Ali Bey; kapıya film işini ne yaptınız? Sizden gelecek bilgiye göre ben de düşünüyorum. Açıkçası yüzey düz olmadığından sağlıklı bir sonuç beklemiyorum ama belli mi olur.
Artık Elektronik İmza Kullanıyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Ali Bey; kapıya film işini ne yaptınız? Sizden gelecek bilgiye göre ben de düşünüyorum. Açıkçası yüzey düz olmadığından sağlıklı bir sonuç beklemiyorum ama belli mi olur.

hava soğuk olduğu için çokta iyiyapışmadı ama kalkmıyorda maksat o bölümü korusun yeter. yaza zaten çinden siyah kaplama sipariş verdim onu yapacağım ;)

karbon fiber ürün şu

http://www.aliexpress.com/item/3D-Carbon-Fibre-Vinyl-Sheet-Wrap-Sticker-Film-Paper-Decal-1270mmx300mm-Black-New/727455384.html
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
hava soğuk olduğu için çokta iyiyapışmadı ama kalkmıyorda maksat o bölümü korusun yeter. yaza zaten çinden siyah kaplama sipariş verdim onu yapacağım ;)

karbon fiber ürün şu

http://www.aliexpress.com/item/3D-Carbon-Fibre-Vinyl-Sheet-Wrap-Sticker-Film-Paper-Decal-1270mmx300mm-Black-New/727455384.html
Hocam karbon kaplamanın metresini 15 liradan almıştım aksesuarcıdan. Verdiğiniz linkte 30cm olan 2,5 ile 3 dolar arası. Metre bazında hesaplarsak 1 metresi 8,3 dolar ile 10 dolar arasına denk geliyor. Eğer sipariş vermediyseniz Türkiye'den almanız fiyat ve zaman açısından daha uygun olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Hocam karbon kaplamanın metresini 15 liradan almıştım aksesuarcıdan. Verdiğiniz linkte 30cm olan 2,5 ile 3 dolar arası. Metre bazında hesaplarsak 1 metresi 8,3 dolar ile 10 dolar arasına denk geliyor. Eğer sipariş vermediyseniz Türkiye'den almanız fiyat ve zaman açısından daha uygun olacaktır.

haklısınız küçük bir ilçede yaşıyorum bir çok şeyi netten almak zorunda kalıyorum bu zaten yaza yapıştıracağım için şimdiden aldım  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.aliexpress.com/item/Car-Chrome-Styling-Decoration-Moulding-Trim-Strip-21mm/922841534.html

şu kromö şeridi arka tampon altına 2 kedi gözünün arasına yapsak hoş olur aslında normal parça fiyatı o bölge için 400 tl istiyorlar.

güzelce 2 tarafını oval kesip yapıştıracaksın ama ondan önce o kısmın enini tam ölçmek lazım yaza yapacaklarım arasına aldım.
o bölgeyi ölçüp şimdiden sipariş geçeceğim

hiç beğenmedin sök at kaç paralık şey  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

şu plakalıkları yaptırdım ama plakaları kesmek gerekecek diyelim kestik bu plakaları bu plakalığa yapıştırmak mı lazım yoksa en üstten 2 adet vida mı atmalıyım bilemedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Bunları arabaya monte edin üzerine de plakaları silion ve 3m çift taraflı bantla yapıştırın. Dikkat edilecek bir husus var arka plaka ses yapabilir önce ona bir çözüm bulun yoksa baya başınızı ağrıtır plakalar.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 45000
  • 7 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Vida çirkin olur yapıştırarak kullanın derim, dış ortam için olan çift taraflı bant kullanırsanız silikona da gerek kalmaz, ben bu şekilde kullanıyorum hiç sıkıntı çıkmadı, bantları plaka altlığına dik şekilde aralıklarla yapıştırdım gayet sağlam oldu, soğuk, sıcak, tazyikli su vs. etkilemiyor gayet memnunum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bunları arabaya monte edin üzerine de plakaları silion ve 3m çift taraflı bantla yapıştırın. Dikkat edilecek bir husus var arka plaka ses yapabilir önce ona bir çözüm bulun yoksa baya başınızı ağrıtır plakalar.

peki sökmek gerekirse silikon yada 3m bandı sökmek için ne yapabiliriz? :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2014, 18:43:33
Vida çirkin olur yapıştırarak kullanın derim, dış ortam için olan çift taraflı bant kullanırsanız silikona da gerek kalmaz, ben bu şekilde kullanıyorum hiç sıkıntı çıkmadı, bantları plaka altlığına dik şekilde aralıklarla yapıştırdım gayet sağlam oldu, soğuk, sıcak, tazyikli su vs. etkilemiyor gayet memnunum

hocam normal 3m çift taraflı bant olur mu ya da link verebilir msiniz?

teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Pleksi plakalik nasil takilir diye arstirin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 45000
  • 7 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
peki sökmek gerekirse silikon yada 3m bandı sökmek için ne yapabiliriz? :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2014, 18:43:33
hocam normal 3m çift taraflı bant olur mu ya da link verebilir msiniz?

teşekkürler
sökmek için genelde misina kullanılıyor

ben aşağıdaki ürünü kullandım gayet sağlam oldu dış cephe için olduğundan hava koşullarına ve suya dayanıklı,

http://solutions.3m.com.tr/wps/portal/3M/tr_TR/EUScotchbrand/Home/Products/Catalog/?PC_Z7_RJH9U5230ODL30IM719TPO34J1000000_nid=T226553BS1gsKRGH9P6TD5glMN2X9BJ37Qbl