Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 153059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
sökmek için genelde misina kullanılıyor

ben aşağıdaki ürünü kullandım gayet sağlam oldu dış cephe için olduğundan hava koşullarına ve suya dayanıklı,

http://solutions.3m.com.tr/wps/portal/3M/tr_TR/EUScotchbrand/Home/Products/Catalog/?PC_Z7_RJH9U5230ODL30IM719TPO34J1000000_nid=T226553BS1gsKRGH9P6TD5glMN2X9BJ37Qbl

link görünmüyor şu iş görür galiba

http://www.hizlial.com/3m-4002-scotch-extra-guclu-montaj-bandi/10396877?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10413139

Mesaj Birleştirildi: Aralık 13, 2014, 10:39:41
http://www.ebay.co.uk/itm/2x-Clear-Lens-Rear-Bumper-Reflector-LED-Reverse-Brake-Light-Toyota-Avensis-MNH10-/311017896370?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AToyota|Model%3AAvensis&hash=item486a1c79b2

makyajsız t27 lere şu tampon fren lambası uyar mı acaba?

hem stop lambası hem de geri vites lambası oluyor :)

alsak bile kime taktıracağız sorun orada işte
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.aliexpress.com/snapshot/6406473957.html?orderId=65091997999653

2cm genişliğinde krom bant aldım. arka tampona alt 2 kedi gözü arasına çekeceğim.uçlarını oval kesip yapıştıracağım ama ancak yaza olur. havaların ısınması lazım.şimdiden aldık bakalım. normalde o bölge için krom var ama servis fiyatı 350 tl. orijinal gibi olmaz ama farklı bir hava vereceği kesin
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Plaka ışıkları için alttaki ürünü aldım aydınlatması çok hoşuma gitti ben aldığımda indirim vardı 4.59$ dan almıştım tavsiye ederim.

http://www.aliexpress.com/item/2-pcs-T10-5050-Smd-12-Volt-Auto-White-Led-Bulbs-Super-Bright-White-Lamps-for/1792900167.html

Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Plaka ışıkları için alttaki ürünü aldım aydınlatması çok hoşuma gitti ben aldığımda indirim vardı 4.59$ dan almıştım tavsiye ederim.

http://www.aliexpress.com/item/2-pcs-T10-5050-Smd-12-Volt-Auto-White-Led-Bulbs-Super-Bright-White-Lamps-for/1792900167.html

abi ne yalan söyleyeyim kolay değişmeyen yerlere çin malı lamba takmayacağım. çinden aldığım plaka lambaları 5 leddi 2 şer tanesi patladı. photon falan ucuza denk getirirsem alacağım bir daha değiştirme derdi olmasın diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi

abi ne yalan söyleyeyim kolay değişmeyen yerlere çin malı lamba takmayacağım. çinden aldığım plaka lambaları 5 leddi 2 şer tanesi patladı. photon falan ucuza denk getirirsem alacağım bir daha değiştirme derdi olmasın diye
aynen öyle ucuz ama 3 ayda patlıyor
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Benim bugüne kadar çinden aldıklarımda problem çıkmadı halen kullanıyorum.Aldıklarımıda mümkün olduğunca ucuz basit olanlarından almıyorum.Beğendiğimi sepete atıp ucuzlayana kadar bekliyorum ucuzlayıncada satın alıyorum. ;)

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
aracın çizilecek yerlerine kapıut koruma filmi uyguladım hava 5 derece olmasına rağmen oldukça iyi yapıştı.
mayısa kadar idare etsin  sonra söküp karbon fiber kaplayacağım fön makinesiyle ısıtıp ısıtıp yapıştırmak daha mantıklı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • 292 kere teşekkür etti

aracın çizilecek yerlerine kapıut koruma filmi uyguladım hava 5 derece olmasına rağmen oldukça iyi yapıştı.
mayısa kadar idare etsin  sonra söküp karbon fiber kaplayacağım fön makinesiyle ısıtıp ısıtıp yapıştırmak daha mantıklı olur.

çok iyi olmuş elinize sağlık.Aracımızı toyotadan aldığımızda aynı bu şekilde yapıştırmalar mevcuttu.Halen duruyorlar :)
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sales-Free-For-Shipping-13-Colors-30cm-x100cm-Auto-Car-Light-Headlight-Taillight-Tint-Vinyl/1837344497.html

farlara şeffaf film alsam nasıl olur acaba yazın bunu da yaparım maksat zaman geçsin. kalitesi nedir bilmiyorum açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Kaplamalar iyi olmuş en azından çizilmeyi önlerler benim begenmediğim ve devamlı çizilen yer emniyet kemerlerinin tokalarını bıraktığımızda siyah direk kolonlarını çizmesi hele güneş vurunca çok kötü gözüküyor,çinden aldığım karbon kaplamalar bir ay oldu hala gelmedi gelince bu bölgeye uygulayacağım..Karbondan sonra aldığım plaka için olan T10 ledler geldi kullanmaya başladım.Bakalım beklemedeyiz. :) Yolda daha beş altı çeşit ürün var inşallah ay sonuna kadar gelirler. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • 292 kere teşekkür etti

Çinden aldığım karbon kaplamalar bir ay oldu hala gelmedi.Karbondan sonra aldığım plaka için olan T10 ledler geldi kullanmaya başladım.Bakalım beklemedeyiz. :) Yolda daha beş altı çeşit ürün var inşallah ay sonuna kadar gelirler. :D
valla benimde çeşitli ürünler var ama ses yok hala yılbaşına denk geldik ondan yoğun sanırım :(
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
valla benimde çeşitli ürünler var ama ses yok hala yılbaşına denk geldik ondan yoğun sanırım :(

Evet yıbaşından dolayı çin postanesi bayağı yoğun satıcıda bana bu konuda sabırlı olmam için mesaj atmış zaten. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Kaplamalar iyi olmuş en azından çizilmeyi önlerler benim begenmediğim ve devamlı çizilen yer emniyet kemerlerinin tokalarını bıraktığımızda siyah direk kolonlarını çizmesi hele güneş vurunca çok kötü gözüküyor,çinden aldığım karbon kaplamalar bir ay oldu hala gelmedi gelince bu bölgeye uygulayacağım..Karbondan sonra aldığım plaka için olan T10 ledler geldi kullanmaya başladım.Bakalım beklemedeyiz. :) Yolda daha beş altı çeşit ürün var inşallah ay sonuna kadar gelirler. :D

aynen benim karbonalrda gelmedi ama ben yazın hava ısınınca fön makinesiyle uygulayacağım ancak o zaman sağlam olur.bu filmler geçiçiydi karbonları yazın yapacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • 292 kere teşekkür etti

Evet yıbaşından dolayı çin postanesi bayağı yoğun satıcıda bana bu konuda sabırlı olmam için mesaj atmış zaten. ;)
aynısı söyledi evet :6
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
Cin postasinin da kafasi karisik. Gecen hafta sali siparis verdigim urun dun geldi. Ama 11 kasimda siparis verdiklerim daha Turkiyeye giris yapmadi. :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • 292 kere teşekkür etti

Cin postasinin da kafasi karisik. Gecen hafta sali siparis verdigim urun dun geldi. Ama 11 kasimda siparis verdiklerim daha Turkiyeye giris yapmadi. :lol:
burak bey ( abi) aynen öyle daha sonra verdiğim ürün geldi kasım 11 de verdiklerim gelmedi garip bir şey :) ebay daha iyi bu konuda.10 günde gelmişti led ampullerim
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamm buz mavisi
  • Kilometre: 96000
  • Model Yılı: '02
  • 21 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis için düşündüğüm küçük oyuncaklar/Ebay içerir/
« Yanıtla #217 : Aralık 20, 2014, 22:18:02 »
aliexpress genelde daha uygun ve takip kodu var. aldığım ürünlerin hemen hepsi corolla için de uyar
YA BEN de bır urun aldım takıp no gırıyorum hıcbısı cıkmıyor sız nasıl yapıosunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Takip no Rf ile baslar.Kargosu yapilmissa.Siz order(alisveris) numarasina bakiyor olmayasiniz
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis için düşündüğüm küçük oyuncaklar/Ebay içerir/
« Yanıtla #219 : Aralık 20, 2014, 23:23:14 »
YA BEN de bır urun aldım takıp no gırıyorum hıcbısı cıkmıyor sız nasıl yapıosunuz
Hocam ucuz ürünlere sahte takip numarası veriyorlar. 8-10 doların altında bir ürün aldıysanız muhtemelen sizinki de sahtedir.
http://www.17track.net/ adresinden kargonuzu takip edebilirsiniz.