abi ne yalan söyleyeyim kolay değişmeyen yerlere çin malı lamba takmayacağım. çinden aldığım plaka lambaları 5 leddi 2 şer tanesi patladı. photon falan ucuza denk getirirsem alacağım bir daha değiştirme derdi olmasın diye
aynen öyle ucuz ama 3 ayda patlıyor
Benim bugüne kadar çinden aldıklarımda problem çıkmadı halen kullanıyorum.Aldıklarımıda mümkün olduğunca ucuz basit olanlarından almıyorum.Beğendiğimi sepete atıp ucuzlayana kadar bekliyorum ucuzlayıncada satın alıyorum.
Kaplamalar iyi olmuş en azından çizilmeyi önlerler benim begenmediğim ve devamlı çizilen yer emniyet kemerlerinin tokalarını bıraktığımızda siyah direk kolonlarını çizmesi hele güneş vurunca çok kötü gözüküyor,çinden aldığım karbon kaplamalar bir ay oldu hala gelmedi gelince bu bölgeye uygulayacağım..Karbondan sonra aldığım plaka için olan T10 ledler geldi kullanmaya başladım.Bakalım beklemedeyiz.

Yolda daha beş altı çeşit ürün var inşallah ay sonuna kadar gelirler.
valla benimde çeşitli ürünler var ama ses yok hala yılbaşına denk geldik ondan yoğun sanırım 
Evet yıbaşından dolayı çin postanesi bayağı yoğun satıcıda bana bu konuda sabırlı olmam için mesaj atmış zaten.
Kaplamalar iyi olmuş en azından çizilmeyi önlerler benim begenmediğim ve devamlı çizilen yer emniyet kemerlerinin tokalarını bıraktığımızda siyah direk kolonlarını çizmesi hele güneş vurunca çok kötü gözüküyor,çinden aldığım karbon kaplamalar bir ay oldu hala gelmedi gelince bu bölgeye uygulayacağım..Karbondan sonra aldığım plaka için olan T10 ledler geldi kullanmaya başladım.Bakalım beklemedeyiz.
Yolda daha beş altı çeşit ürün var inşallah ay sonuna kadar gelirler. 
aynen benim karbonalrda gelmedi ama ben yazın hava ısınınca fön makinesiyle uygulayacağım ancak o zaman sağlam olur.bu filmler geçiçiydi karbonları yazın yapacağım
Cin postasinin da kafasi karisik. Gecen hafta sali siparis verdigim urun dun geldi. Ama 11 kasimda siparis verdiklerim daha Turkiyeye giris yapmadi.
Cin postasinin da kafasi karisik. Gecen hafta sali siparis verdigim urun dun geldi. Ama 11 kasimda siparis verdiklerim daha Turkiyeye giris yapmadi. 
burak bey ( abi) aynen öyle daha sonra verdiğim ürün geldi kasım 11 de verdiklerim gelmedi garip bir şey

ebay daha iyi bu konuda.10 günde gelmişti led ampullerim
aliexpress genelde daha uygun ve takip kodu var. aldığım ürünlerin hemen hepsi corolla için de uyar
YA BEN de bır urun aldım takıp no gırıyorum hıcbısı cıkmıyor sız nasıl yapıosunuz
Takip no Rf ile baslar.Kargosu yapilmissa.Siz order(alisveris) numarasina bakiyor olmayasiniz
YA BEN de bır urun aldım takıp no gırıyorum hıcbısı cıkmıyor sız nasıl yapıosunuz
Hocam ucuz ürünlere sahte takip numarası veriyorlar. 8-10 doların altında bir ürün aldıysanız muhtemelen sizinki de sahtedir.
http://www.17track.net/ adresinden kargonuzu takip edebilirsiniz.