0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sökmek için genelde misina kullanılıyorben aşağıdaki ürünü kullandım gayet sağlam oldu dış cephe için olduğundan hava koşullarına ve suya dayanıklı,http://solutions.3m.com.tr/wps/portal/3M/tr_TR/EUScotchbrand/Home/Products/Catalog/?PC_Z7_RJH9U5230ODL30IM719TPO34J1000000_nid=T226553BS1gsKRGH9P6TD5glMN2X9BJ37Qbl
Plaka ışıkları için alttaki ürünü aldım aydınlatması çok hoşuma gitti ben aldığımda indirim vardı 4.59$ dan almıştım tavsiye ederim.http://www.aliexpress.com/item/2-pcs-T10-5050-Smd-12-Volt-Auto-White-Led-Bulbs-Super-Bright-White-Lamps-for/1792900167.html
abi ne yalan söyleyeyim kolay değişmeyen yerlere çin malı lamba takmayacağım. çinden aldığım plaka lambaları 5 leddi 2 şer tanesi patladı. photon falan ucuza denk getirirsem alacağım bir daha değiştirme derdi olmasın diye
aracın çizilecek yerlerine kapıut koruma filmi uyguladım hava 5 derece olmasına rağmen oldukça iyi yapıştı.mayısa kadar idare etsin sonra söküp karbon fiber kaplayacağım fön makinesiyle ısıtıp ısıtıp yapıştırmak daha mantıklı olur.
Çinden aldığım karbon kaplamalar bir ay oldu hala gelmedi.Karbondan sonra aldığım plaka için olan T10 ledler geldi kullanmaya başladım.Bakalım beklemedeyiz. Yolda daha beş altı çeşit ürün var inşallah ay sonuna kadar gelirler.
valla benimde çeşitli ürünler var ama ses yok hala yılbaşına denk geldik ondan yoğun sanırım
Kaplamalar iyi olmuş en azından çizilmeyi önlerler benim begenmediğim ve devamlı çizilen yer emniyet kemerlerinin tokalarını bıraktığımızda siyah direk kolonlarını çizmesi hele güneş vurunca çok kötü gözüküyor,çinden aldığım karbon kaplamalar bir ay oldu hala gelmedi gelince bu bölgeye uygulayacağım..Karbondan sonra aldığım plaka için olan T10 ledler geldi kullanmaya başladım.Bakalım beklemedeyiz. Yolda daha beş altı çeşit ürün var inşallah ay sonuna kadar gelirler.
Evet yıbaşından dolayı çin postanesi bayağı yoğun satıcıda bana bu konuda sabırlı olmam için mesaj atmış zaten.
Cin postasinin da kafasi karisik. Gecen hafta sali siparis verdigim urun dun geldi. Ama 11 kasimda siparis verdiklerim daha Turkiyeye giris yapmadi.
aliexpress genelde daha uygun ve takip kodu var. aldığım ürünlerin hemen hepsi corolla için de uyar
YA BEN de bır urun aldım takıp no gırıyorum hıcbısı cıkmıyor sız nasıl yapıosunuz