Gönderen Konu: Toyota Tüm Modeller için küçük aksesuarlar/Çin siteleri içerir/ Resimler geldi  (Okunma sayısı 146556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Güzel fikir. Kesmesi/biçmesi kolay mı acaba?

hocam makasla kesilir hem filmden daha iyi yapışıyor dediler.
arka cama film yaptırırken adama söyledim ayak basma yerlerine dene olursa yapıştıralım diye denedi bayağı da iyi yapıştı. ama abi kalkabilir garanti veremem dedi bende kalsın dedim
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
hocam makasla kesilir hem filmden daha iyi yapışıyor dediler.
arka cama film yaptırırken adama söyledim ayak basma yerlerine dene olursa yapıştıralım diye denedi bayağı da iyi yapıştı. ama abi kalkabilir garanti veremem dedi bende kalsın dedim

Kalkmamasının garantisi yok, birde basılan bölge genellikle ve özellikle yağışlı havalarda ıslanabilen bir bölge.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Karbonu güzel yapıştırırsanız kolay kolay kalkmaz bence Ali abi
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://www.aliexpress.com/item/Kucar-car-sticker-rear-light-car-stickers-refires-MAZDA-3-horse-3-brake-light/825466054.html

şu 3. stop lambasına yapıştırılan stickerlerin toyota olanı olsa güzel görüntü olur aslında
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 38550
  • Model Yılı: '12
  • 23 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Koltuklar Bej olup çabuk kirleniyor diye linkteki minder kılıfları düşünüyorum. Ancak Suni deri ile diğer çeşidi, ip örgülü olanı arasında kaldım. Deri olan şık duruyor ama yazın terletip kışın soğuk olmasından çekiniyorum. Değerli dostlar konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada Türk Lirası olarak 26 küsura denk geliyor uzun süreli ücretsiz kargo hizmetiyle.  :)

http://www.aliexpress.com/item/Car-heated-seat-cushion-12v-heated-car-cushion-single-seat-cushion-heated-pad-winter-car-supplies/1571730732.html
2012 Auris Comfort Extra 1,6 vvt-i A/T BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Koltuklar Bej olup çabuk kirleniyor diye linkteki minder kılıfları düşünüyorum. Ancak Suni deri ile diğer çeşidi, ip örgülü olanı arasında kaldım. Deri olan şık duruyor ama yazın terletip kışın soğuk olmasından çekiniyorum. Değerli dostlar konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada Türk Lirası olarak 26 küsura denk geliyor uzun süreli ücretsiz kargo hizmetiyle.  :)

http://www.aliexpress.com/item/Car-heated-seat-cushion-12v-heated-car-cushion-single-seat-cushion-heated-pad-winter-car-supplies/1571730732.html

forumdan bir arkadaş sipariş verdi önceki mesajlarda var. kaliteli bir şeye benziyor tüm araç için alırsanız 150 tl yi geçiyor. ben olsam 150-200 tl ye tüm araca kaliteli bir kılıf diktiririm. ama sadece sürücü koltuğu için mantıklı gibi.

ölçülerine bakın koltuğa tam uyacak mı ona göre alın. kalite konusunda parasının hakkını vereceğe benziyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 23 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
forumdan bir arkadaş sipariş verdi önceki mesajlarda var. kaliteli bir şeye benziyor tüm araç için alırsanız 150 tl yi geçiyor. ben olsam 150-200 tl ye tüm araca kaliteli bir kılıf diktiririm. ama sadece sürücü koltuğu için mantıklı gibi.

ölçülerine bakın koltuğa tam uyacak mı ona göre alın. kalite konusunda parasının hakkını vereceğe benziyor
Tüm koltuklar  için zaten. Set olarak 2 parça ön + 1 parça arka şeklinde. Ben mi yanlış anlıyorum Ali bey ? Set olarak 11,68 Dolar yani yaklaşık olarak 26 küsur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 10 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
bunlar yurtdışındanmı geliyor,yurd dışından alınan malzemenin ulaşımda sıkıntısı oluyormu, açıklarsanız çok sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 23 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
bunlar yurtdışındanmı geliyor,yurd dışından alınan malzemenin ulaşımda sıkıntısı oluyormu, açıklarsanız çok sevinirim.
Çin'den geliyor çoğu malzeme. Güvenilir satıcı ( Tıpkı gittigidiyor ya da n11 mantığı) bulduktan sonra alış verişi yapıyorsunuz.  Yüksek meblağ alış veriş  yapmadığınız sürece gümrükte sorun yok. Ancak kargo süreci biraz uzun. Ücretsiz kargolar 15- 27 gün sürebiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Tüm koltuklar  için zaten. Set olarak 2 parça ön + 1 parça arka şeklinde. Ben mi yanlış anlıyorum Ali bey ? Set olarak 11,68 Dolar yani yaklaşık olarak 26 küsur.
set olarak
67 dolar

12 dolar sadece ön tek koltuk için

Mesaj Birleştirildi: Kasım 13, 2014, 21:56:21

sıkıntı yok 1 dolarlık üründe 90 dolarlık üründe kargo ücretsiz kapına kadar geliyor ve nerede olduğunu da izleyebilirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 112 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Ben bunun seti için sipariş verdim. Yalnız benim ki hala yola çıkmadı.  Fiyatı 46 dolar. Bej set. Kumaş.

http://m.aliexpress.com/item/1688034164.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İncinsen de incitme.
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '09
  • 16 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ben bunun seti için sipariş verdim. Yalnız benim ki hala yola çıkmadı.  Fiyatı 46 dolar. Bej set. Kumaş.

Nizam bey bir ürünü siparis ederken kac tane satış yapmış ona bakın. Sizin satıcı nin 0 orders diyor.Mumkunse satis adedi çok olana bakın. 1-2 dolar yüksek olsun saglam olsun.Turkiyedede o fiyata yapılabilir.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
Nizam bey bir ürünü siparis ederken kac tane satış yapmış ona bakın. Sizin satıcı nin 0 orders diyor.Mumkunse satis adedi çok olana bakın. 1-2 dolar yüksek olsun saglam olsun.Turkiyedede o fiyata yapılabilir.
O satıcından almadım. Sadece aynı ürün diye verdim. Bizim satıcının 1000  den fazla feedbacki  vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

hayırlı olsun ben de şöför koltuğu için düşünebilirim gelince foto ve montaj resimleri eklemenizi rica ediyorum

Mesaj Birleştirildi: Kasım 15, 2014, 11:48:31
http://www.aliexpress.com/wholesale?site=glo&g=y&SearchText=car+sticker&page=7&initiative_id=AS_20141115014056&shipCountry=tr&needQuery=n

şu bayrak çıkartması arka camın üst ortasına olabilir aslında ama kalitesine nasıl bilemedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
Teşekkürler Ali hocam lakin ayın  4 ünde sipariş verdim. Ama site üzerinde halen "makbuz bekleniyor" deniliyor. Kredi kartından para da çekilmedi henüz... neden  öyle oldu acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Teşekkürler Ali hocam lakin ayın  4 ünde sipariş verdim. Ama site üzerinde halen "makbuz bekleniyor" deniliyor. Kredi kartından para da çekilmedi henüz... neden  öyle oldu acaba?

almamış olabilir misiniz yanlışlıkla hocam.

paketlenme süresi var onu beklemeniz gerekiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
Hocam aldım. Ayın 4 ünde aldım. Alışveriş başarılı dendi.   Resimlerde görüldüğü üzere makbuz bekleniyor diyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
46 dolarlık ürüne ödeme yapmışsınız ancak 12 dolarlık ürüne ödeme yapmamışsınız.
Ödeme yaptığınız ürün kargolanmış. 24 gün içinde elinize ulaşmazsa para iadesi isteyebilirsiniz (Dispute)
Kargonuzu http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RJ107581529CN buradan takip edebilirsiniz. Henüz Türkiye'ye giriş yapmamış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 Avensis E.extra
  • 112 kere teşekkür etti
46 dolarlık ürüne ödeme yapmışsınız ancak 12 dolarlık ürüne ödeme yapmamışsınız.
Ödeme yaptığınız ürün kargolanmış. 24 gün içinde elinize ulaşmazsa para iadesi isteyebilirsiniz (Dispute)
Kargonuzu http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RJ107581529CN buradan takip edebilirsiniz. Henüz Türkiye'ye giriş yapmamış.
46 dolarlıktan bahsediyorum ama "awaiting receipt " diyor ya.  Kargolandığına  dair bilgi yok gibi... ben mi anlayamadım acaba?