0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet arkadaşlar dun ikinci defa götürdüğüm aracımı Ertaş otodan teslim aldım. Yaşadığım deneyim ise berbattı. Arabasını seven ve titiz olanların yanından bile geçmesini tavsiye etmeyeceğim bir her. Zaman bulabilirsem bir ara buraya baştan sona ne yaşadığımı yazacağım.
geçmiş olsun. Neler yaşadınız merak ettim. Sanırım ilk gittiğinizde memnundunuz ki ikinciye gittiniz. Farklılıkları ve sorunları paylaşırsanız bilgilenmiş oluruz.
aynı durumdayım nişanlımın arabasını yaptırıcam bende detaylı temizlik iç dış komple gircek fiyat olarak kampanyadan yararldım 50tl ama iş geregi şehir dışına çıkılacagı için haziranın 28ne kaldı onu beklicez.
daha yeni yapmana ragmen durum öleyse götürmen en dogrusu olmuş.dedigin gibi yapıcam bende foto çeke çeke yapmaya çalışacam izlenimlerimi paylaşcam.çok yagmurlu buaralar eksilen malzemeleri aldım girecem arabaya ama giremiyorum onlarıda kendi konumda paylaşacam havaları bekliyom resmen.ama koltuklarda sıkıntı yok benim bayaga iyi durumda ürün bitti tabi işte tamamen nerdeyse
eminim benimkide cok temiz durumda acayip yani
Oh mis gibi olmuş. Güle güle problemsiz kullanırsın artık.