0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecen hafta ic dis detayli temizlik icin Autkkingden fiyat aldim ve liste fiyati 920 den 750 ye indirdiPazarlikla 650 pesinde anlastik ama bana bu aralar araba lazim oldugundan 3 gunlugune birakamiyorum
koltuklar döşemeler için turtle wax halı döşeme temizleyicisi aldım uygun bir zamanda girişicem bakalım
Biraz uğraştığın zaman fark net belli oluyor hocam.Biz farkına varmasak da toz, koltuğa zamanla işliyor. Fakat kendimizin yaptığı temizlik, tabii ki dışarıda yapılan temizliğe benzemiyor. Onun için tek seferle yetinme, kuruduktan sonra tekrar üzerinden geç. Sonuçları paylaşırsın.
Sıkıntı yok yaptığım gunun aksami burda sadece ankara hava olarak kotu buaralar haftaya kalabilir yada bu haftasonu. Konuyu takipedin yeter.
aldığım adam eger bu da cozmesse lekeleri zaten baska yapacak birsey yok ozon temizliğine gidicen dedi. Birkac tane ağır leke var dedigin gibi olcak sanırım birkac kez uygulicaz paylasirim muhakkak sonuclari
aspirinide çok duydum uygulamak zorunda kalırsam tavsiyealıcam zaten gene burdan.senden de alırım çok yüksek ihtimal.çünkü ilkkez öle birşey yapıyor olcam.gene nitekim bunları uygulamak daha kolayda o biraz daha farklı sanırım incelicem onuda iyice bir.şimdilik kolay ürünlerle başladık bakalım.
anladım demek istediğini mantıklı geldi açıkcası.eski tül çok.tecrubedir yaparız yüksel ayıpsın dikkatedicem bunada.teşekkürederim.aracın dışı konusunda iyiyimdir kendimce ama içden hep korkarım oyüzden titiz olup tecrubelerden yararlanıcam
keyif kısmına kesinlikle katılıyorum.heleki emek verip karşılıgını alınca binmesi ayrı oluyor.sırf keyfiem me haftasonu 6saat dura dura dışını komple yapmış biriyim hiççç acele etmem hemde :Do konuda titizm sıkıntı yok yani.peki herşeyden önemlisi bunu suya nekadar katıyorsun nasıl bir olay bu..tavana zaten hiç girmem oraya usta eli deyecek o konuda cesaretim zaten yok benim.bunun bir ayarı varmı döşemede iz yapmaması için böle bir ürünmü