0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben ankarada randevu aldım, komple iç dış tavan taban koltuklar temizlenecek, pasta cila, boya koruma, motor yıkama ve koruma, toplam 150 TL.
Fiyat ciddi güzelmiş, yapılmış bir arabayı gördükten sonra, yaptırılabilir araca. Meguiars ın ürünlerini veya muhadil markalarını kullanıyor ise(sonax vs.) gerçekten muazzam uygun, belkide reklam amacıyla yapıyor olabilirler. İşlemlerden sonra yorumlarınızı bekliyorum.
kullandıkları ürünlerin tamamı meguiars profosyonel kurutma makinaları ile aynı gün teslim ediyorlar.Bir galerici Toyota Corolla sol getirdi araç berbattı km 178 bindeydi aracı tertemiz yaptılar sonra merak ettim bu sol noldu diye sahibinden com da galeri aracı 83 bin yetkili servis bakımlı olarak satışa sunmuştu
150 Tl çok çok iyi bir fiyat. Profesyonel bir yerse eğer.
iyi iş çıkarıyorlar tavsiye ederim selamı mı söylerseniz ekstra ilgilenirler
Dediginiz yeri bilmiyorum eger isim yapmak için bu işi bu paraya yapıyorlarsa eyvallah ama yanlış anlaşılmasın kimse bu saydığınız işi bu paralara yapmaz .İyi bir oto yıkamacı bile bugün 20-25 liradan aşağı araç yıkamıyor.Ha 5 lirayada yıkayan var sıkıyor ne olduğu belirsiz köpüğü süngeri geçtim kedinden geçmiş bir fırça yalandan gezdiriyor zaten basınçlı su çoğunu akıtıyor . çek çek le çek yalandan bir kurulama 7 lir ayıkama 3 lira bahşiş ver 10 lira hadi güle güle .Ama şu var gerçekten bu işi profesyonel anlamda yapan bir yer emin olun 400-500 tl civarı bu saydığınız işlemleri yapar .Öyle 1 günde de veremezler sadece dış boya koruma için sabah bırakıp akşam alıyorsun profesyonel yerlerde
Ben bu Ertaş'ta aracımı ilk aldığımda pasta cila-boya koruma-motor temizleme işlemini yaptırdım. Sabah verdim akşam aldım. Fena değil hatta iyi diyebilirim. Ama öyle profesyonel bir yer beklemeyin. Bildiğiniz oto yıkama.