0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arac dışını gayet guzel yapmışlar gibi duruyor. Arac ici nedurumda yusuf abi döşeme lekeleri varmiydi sende
Yusuf bey aracınız pırıl pırıl olmuş, güle güle kirletin
Arac dışını cizikleri gidermisler gibi duruyor abi.ama o dedigin kötü benim bana cok iyi ic temizligi lazım gercekten ozellikle koltuk lekeleri vs.o biraz uzdu beni ama araç dışı başarılı geldi bana gule gule kullan guzel olmuş
Ozonla iç temizliği yaptır Ogün.
aytac abi cikaricakmi lekeleri peki dosemelerde izli lekeler var cunku..
iletiler birleştirildiği için sürekli 10 fotoğraf uyarısı alıyorum. sinir etti daha 7 foto yükledim 3 tane daha seçiyorum onu da eklemiyor.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2014, 10:40:53far temizliği, dıştanmotor yıkamaMesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2014, 10:46:03far temizliği iyi oldu tavsiye ederim amaön cama su itici uygulandı ve sabah yağmurda ilk sınavı verdi, kaldı su itici pek işe yaramadı tavsiye etmem.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2014, 10:47:54yine 10 foto sınırına takıldım birinin mesaj yazması lazım. (saçma )Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2014, 11:26:04bir de şu 10 foto sınıra bir çözüm gelse
Arkadaşlar merhaba...Aracımın koltukları biraz kirli. Evde halı yıkama makinası olsa onunla girişeceğim ama maalesef yok.Elle silsem, pis suyu sünger çekecek ve içim rahat etmeyecek, sadece görüneni temizlemiş olacağım.En güzeli bir işletmede iç temizlik yaptırmak istiyorum. Son fiyatlar hakkında bilginiz var mı ?
Yusuf Bey, maşallah.Konuyu başlatıp, sonradan cayan biri olacağım ama ben iç temizliği aspirin ile kendim yaptım. Gerçekten eski haline nazaran 2,5 saatlik çalışmayla çok çok büyük bir fark oldu. 5 kova simsiyah su attım Pazar günü tekrar üzerinden geçeceğim, sonuçları paylaşırım.İnanın 150,00-200,00 TL arası para vermek kanıma dokundu.
yüksel bey fiyatlar 200-300 tl arasında aracın kirliliğine ve yaşına göre değişiyor ben geçen yıl 300 tl vermiştim ama araç şirket aracıydı ve çok berbattı 2gün sonra aracımı aldığımda içi dışı yeni gibi olmuştu
Aracımın icinde sorun yoktu aslında. Ama dişini yaptirirken icini de yaptırayım dedim.Pişman değilim. İyi oldu.
Tavani yapmadan omce foruma bir göz gecir derim yuksel.aracini seviyorsun ugrasiyorsun onun keyfi cok ayrı biliyorum ama bizim tavanlar biraz hassas araştır ole gir o işe derim.agzinin tadi kacmasin diye yanlis anlama yapamassin diye degil.yusuf abiye gelincede dedigin gibi gule gule kirletsin aracin isini temizlemekte me var dencek bir olay degil iyi vakit emek el becerisi ister sahsi görüşüm.