0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu konfor işide zevk meselesine dönüyor o zaman
Arkadaşlar konuları araştırdım da birşey kafama takıldı, öncelikle tokico veya kyb alacağım ona karar verdim .Kyb 155tl x2 = 310 tl Tokico 157tl x2 = 314 tlNot : 3.5 cm eibach yaylarımda geldi yaylarla birlikte önlere iki tane amortisör alacağımGazlı ve yağlı diye değişiyor, hangisini almak mantıklı ? konforlu olsun istiyorum. Bazıları gazlı sert diyor bazıları yağlı sert diyor 1. Gazlı tokico2. Yağlı tokico 3. Gazlı KYB4. Yağlı KYBHangisi ?
benim araba zaten çok güzel yaylanıyor tartışma çıksın istemiyorum ama bazı araba markalarında okadar sertliğe rağmen daha fazla konfor var.. ben bunu çözemedim işte
Hakan abi o zaman gazlı ya devam:) fren sorunu yaşamak istemiyorum.Atilla abi son noktayı koymuşsun teşekkürler senin tecrübelerinin üstüne konuşulamaz. Teşekkürler Geliyor kyb excel g .
Evet aytaç abi , iyi takip ediyorsun atilla abiyi teşekkürler.Bu arada nereden bulacağım bu amortisörleri sitelerde yok ?Bu arada excel g ile normali varmı ?
Peki excel g ve normal diye farklı modeller mi mevcut ? yoksa excel g standart mı
merhabalar. ben geçen sene 4 amortisörü de değiştirdim. monreo marka. nasıldır bilen var mı acaba?
Arkadaşlar hafta sonu kyb g-excel amortisör aldım 110tl tanesi monroe de 95 tl di. Kyb almak çok daha mantıklı geldi.eibach prokit ile amortisörleri taktım.Araba orjinaline çok yakın oldu. Muhteşem bir konfor oldu coil sonrası . Arabada çukurlara girince küt küt diye sesler yok tok diye ses geliyor ...İnternet fiyatı 155tl iken , sanayide bayide 110tl den aldım faturamıda kestirdim. Yalnız bayi şunu dedi, kyb japon olduğundan ürününde hata olacağını düşünmüyor, ve garanti konusunda sıkıntı yapıyor, kullanıcı hatası diyebiliyor dedi. Anlamadım tabi . Sonuç olarak gayet memnunum herkese tavsiye ederim.Önler 2 cm daha basık olsa tadından yenmezmiş . İnşallah ileride tabladan 2 cm aşağıya aldıracağım. Şimdilik böyle bineceğiz .Bir kaç foto