0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullan Mehmet. En önemlisi beklentilerini karşılaması.
bırakta tadından başkaları yesin ama sen yeme, arabayla fazla oynama hele amortisör tablalarıyla hiç oynama sonra yeni amortisör almak zorunda kalırsın.
kardeş araban 10 numara 5 yıldız olmuş güle güle kullan, kazasız belasız kullan.
hayırlı olsun , amortisör geldiğinden açık vaziyette değil mi ? yani uzun şekilde değil miydi ?
Kutusuyla bu vaziyette geliyor anılcıgım:-) biz ne kadar desek de siz şimdi yaşıyorsunuz konforu...hayırlı olsun 110 tlye bedava almıssınz bu yayla uyumlu mu bari, malum kyb yaylar orjinal olan ben yayı da taktırdım arabaya 3 kişi binince araba sanki arkayı toplayamıyor arkadaki ağırlığı hissettiriyor. keyifle binin atilla abinin dediği gibi kurcalamaya gerek yok
Efsanenin orjinali sanırım yağlı kardeşim
Atilla abi seni bulmuşken yukarda sorduğum soruyu cevaplayabilirmisin?benim de sağ arkada annem kilolu biraz binince tümseklerden geçerken sanki Çok sert tok bir TAK sesi geliyor şase mi amörtisör dibi mi vuruyor nedir sanki yay en son bükülme seviyesine geliyor ufacık tümseklerde veya bir halatın üstünden geçerkende yapıyor yalnız sadece arkada biri oturunca oluyor.Bende şimdi arka viraj demiri takozu aldım forumda benzer konuları okuyunca servisten tanesi 25 tl taktırıcam.Serviste amörtisör sordum tanesi 360 tl ne marka bilmiyorum.Sanırım değiştirince iki tarafı karşılıklı değiştirmek gerekiyor
Atilla abi susta vuruyor ne demek anlamadım?Yani amortisörler değişecek mi?Ben forumda benzer konuları okudum kendi kafama göre arka viraj demiri lastiği aldım servisten tanesi 25 tlye yanlış mı yaptım.
Bu amartisör karşılıklı mı değişiyor?Yoksa sadece tek taraf değişebilir mi?